Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel My Hero Academia / Boku No Hero Academia Genel Tartışma Başlığı

364
Bir an için acaba buna cesaret eder mi diye düşünmüştüm ama anlaşılan edememiş. Bakugo ölmeyecek gibi duruyor. Gerçekten ölseydi seriye olan saygım artardı ama Horikoshi yine şaşırtmadı.

AFO ise güzel konuştu ama şu mesele canımı sıktığı için ondan da keyif alamadım.
.

364
Bir an için acaba buna cesaret eder mi diye düşünmüştüm ama anlaşılan edememiş. Bakugo ölmeyecek gibi duruyor. Gerçekten ölseydi seriye olan saygım artardı ama Horikoshi yine şaşırtmadı.

AFO ise güzel konuştu ama şu mesele canımı sıktığı için ondan da keyif alamadım.
.
Abi ilk meseleyi zaten tartışmaya bile gerek yoktu, Edgeshot'un fedakarlığından sonra yine ölürse zaten kapatalım gidelim. Çok enteresan olur.

İşin ilginç yanı Todoroki ve Iida'da işlerini tam bitiremediler, çok garip bir ark oluyor. Kötü diyemem ancak belli bir noktadan sonra sarmamaya başladı.

USA yetkilisi abinin konuşması hoştu,
AFO her zamanki gibi, seyir zevki yüksek bir karakter. Ama onun bu formu da intihar sayılıyor sanırım, bir gün sonum olacak gibi bir şey diyor prime bedenine döndüğünü söylenmesine rağmen.

Anlamıyorum.

Bu arada Bakugo'yu hiç sevmezdim son iki ark öncesinde ama düzelme emareleri gösterdi, hatta düzeldi diyebiliriz. Karakter gelişimini tamamlamasını isterim. Babası ve annesinin karışımı olacak sanırım tam.

12 sayfa bölüm mü olur aga? Ve bölümde kayda değer hiçbir gelişme yaşanmadı. Nasıl bir sene içinde bitecek ki bu seri?

364

.
Abi ilk meseleyi zaten tartışmaya bile gerek yoktu, Edgeshot'un fedakarlığından sonra yine ölürse zaten kapatalım gidelim. Çok enteresan olur.
İşin ilginç yanı Todoroki ve Iida'da işlerini tam bitiremediler, çok garip bir ark oluyor. Kötü diyemem ancak belli bir noktadan sonra sarmamaya başladı.

AFO her zamanki gibi, seyir zevki yüksek bir karakter. Ama onun bu formu da intihar sayılıyor sanırım, bir gün sonum olacak gibi bir şey diyor prime bedenine döndüğünü söylenmesine rağmen.

Anlamıyorum.

Bu arada Bakugo'yu hiç sevmezdim son iki ark öncesinde ama düzelme emareleri gösterdi, hatta düzeldi diyebiliriz. Karakter gelişimini tamamlamasını isterim. Babası ve annesinin karışımı olacak sanırım tam.
Benim hoşuma gitmeyen nokta bir karakteri öldü gibi gösterip fake atmak. Yazdığı şeyin arkasında durabilmesi isterdim. Birde Edgeshot ile Bakugo arasında da hiç öyle kendini feda edeceği gibi bir bağ yoktu, o yüzden bana pek geçmedi.

Ark biraz garip ilerliyor, tempo biraz düştü gibi sanki. Ben hala Deku'nun olay yerine gelmesini bekliyorum kaç bölüm oldu.

USA yetkilisi iyi konuştu valla, Star ablayı da hatırlattı bizlere. Teslim olmaktansa sonuna kadar savaşmak. Bir kahramanın yapması gereken budur bence. AFO'nun kullandığı şey sadece bir kerelikmiş, prime haline döndü ama bir bedeli var bunun demek ki.

Bakugo bencede gelişim gösterdi, savaş sırasında Deku'nun önüne atlaması ve sonrasında tüm yaptıkları için özür dilemesiyle eskisi gibi değil artık. Ölmediğine göre nasıl bir yol izleyecek bende merak ediyorum.

Ark biraz garip ilerliyor, tempo biraz düştü gibi sanki. Ben hala Deku'nun olay yerine gelmesini bekliyorum kaç bölüm oldu.
Çok söndürdü Hype'ı halbuki madem Deku'nun gelişi için zaman lazım Big Trio'ya daha çok yer açabilirdi. Daha arkada kalan kahramanlara parlama şansı tanınabilirdi.

Ne gerek vardı habire aynı karakterleri görmeye, Dabi de geri kalktı falan saçma.

Çok söndürdü Hype'ı halbuki madem Deku'nun gelişi için zaman lazım Big Trio'ya daha çok yer açabilirdi. Daha arkada kalan kahramanlara parlama şansı tanınabilirdi.
Ne gerek vardı habire aynı karakterleri görmeye, Dabi de geri kalktı falan saçma.
Şuanki gidişatı beğenmiyorum bende. Big Trio gelince heyecanlanmıştım özellikle de Mirio için ama pek istediğimi bulamadım. Suneater'ın quirk uyanışı güzeldi ama o da hemen geçildi, bir numarası yoktu.

Dabi mevzusu bence dövüşün bitimiyle kapanmalıydı. Kabak tadı vermeye başlıyor uzattıkça. Oysaki işlenebilecek bir sürü karakter var. 1-A sınıfı bile üç dört kişi dışında arka planda kalıyor.

364

.
Abi ilk meseleyi zaten tartışmaya bile gerek yoktu, Edgeshot'un fedakarlığından sonra yine ölürse zaten kapatalım gidelim. Çok enteresan olur.İşin ilginç yanı Todoroki ve Iida'da işlerini tam bitiremediler, çok garip bir ark oluyor. Kötü diyemem ancak belli bir noktadan sonra sarmamaya başladı.

Anlamıyorum.

Benim hoşuma gitmeyen nokta bir karakteri öldü gibi gösterip fake atmak. Yazdığı şeyin arkasında durabilmesi isterdim. Birde Edgeshot ile Bakugo arasında da hiç öyle kendini feda edeceği gibi bir bağ yoktu, o yüzden bana pek geçmedi.

USA yetkilisi iyi konuştu valla, Star ablayı da hatırlattı bizlere. Teslim olmaktansa sonuna kadar savaşmak. Bir kahramanın yapması gereken budur bence. AFO'nun kullandığı şey sadece bir kerelikmiş, prime haline döndü ama bir bedeli var bunun demek ki.

Bakugo bencede gelişim gösterdi, savaş sırasında Deku'nun önüne atlaması ve sonrasında tüm yaptıkları için özür dilemesiyle eskisi gibi değil artık. Ölmediğine göre nasıl bir yol izleyecek bende merak ediyorum.
Açıkçası ben en başından böyle olacağını düşünüyordum, çünkü Bakugo'nun ölmeyeceği 2+2 = 4 idi yani. Tabii mangayı biraz hareketlendirmek, okuyucuları heyecanlandırmak istedi ama bence başarılı olamadı. En azından bende ters tepti.

Bir diğer ters tepen olay ise gayet güzel bitmiş Dabi vs Todoroki dövüşünü tekrar başlatması. Gereksiz gereksiz işler.

Mirio'dan neler beklerken adamın çizdiği sahneye bak.
bnha_366_010.png
Neyse en azından Deku olay yerine vardı. Güzel bir dövüş okuruz umarım.

Mirio'yu soktuğu hallere bak a. Yine de reizliğini gösterdi yine diyelim.

Final savaşı başlıyor sanırım. Ama AFO'nun tarafında neler oluyor bilmiyoruz. Garip bir yazım tarzı izliyor yazar, ama hayırlısı.

Final savaşı başladı. Deku iyi savaşıyor valla güzel dayak attı bu bölüm. AFO Shigaraki'nin bedeninde kontrol sahibi olmuş gibi duruyor ama Mirio'nun da dediği gibi içeride hâlâ Shigaraki var. Deku ona ulaşmaya çalışacaktır.

Shigaraki geri dönülmesi zor bir durumda ama mangakanın Naruto'ya olan hayranlığını biliyoruz. Obito gibi olabilir Shigaraki'nin sonu.

Bölümün kapağında görünmez kızın bu halde olmasına ne demeli peki. Ulan Horikoshi.. :D

bnha_368_001.png

unknown.png

Şu panel epey hoşmuş.

Kapaktaki de sanırım görünmez kızmış. Sağlam bir aplamızmış kendisi.

Bölümü beğendim açıkçası, uzun süredir güzel bölüm gelmiyordu. Sonunda final savaşına geçtik.

6.sezon bugün itibari ile başladı. Filler bölüm koymadan direkt olaya girmeleri iyi olmuş. Openingi de beğendim ben.

Yeni sezon openingi fena olmamış. Romance serilerde genelde hareketli bir olay olunca arada çalan şarkıları andırıyor, hoşuma gitti.

Yalnız yeni bölüme baktım da, Mirko aplamın sahnelerini hiç yapamamış animeciler. Pij ya bunlar, biraz özensenize. Gerçi daha yeni başlıyoruz ama inceden bi' üzdü çok yapmacık durmuş bence.

Seri biraz daha uzayacak gibi duruyor. En azından bu sene içinde bitmeyeceği netleşti diyebiliriz.
Sağacaklar, final arc çok saçma olacak.
Mangakalarda var bu durum ya, planladıklarından daha uzun sürebiliyor arclar. Apar topar final yapılmasını sevmeyen biri olsam da gereğinden fazla uzatmada iyi değil. Umarım dengesini tutturur Horikoshi, zaten çokta iyi gitmeyen seri gözümde daha da düşsün istemem.

Deku üstün gidiyor şuanda iyi savaşıyor baya. All For One'ı flashback olarak görmemize rağmen her zamanki gibi etkileyiciydi. Çizimleri de beğendim. Bakalım son iki bölümdür güzel gidiyor bozmaz inşallah.

Deku üstün gidiyor şuanda iyi savaşıyor baya. All For One'ı flashback olarak görmemize rağmen her zamanki gibi etkileyiciydi. Çizimleri de beğendim. Bakalım son iki bölümdür güzel gidiyor bozmaz inşallah.
Ben bu serinin çizimlerinden bir şey anlamıyorum ya. :D Çok karışık geliyor.

Son sayfada ne oldu öyle? AFO beden değiştirip Spinner'a mı geçti? Spinner'ı niye gösterdi? Anlayan var mı o kısmı?

6. sezonun 2. bölümü izledim dün, Mirko'ya bir kere daha üzüldüm.

Ben bu serinin çizimlerinden bir şey anlamıyorum ya. :D Çok karışık geliyor.
Son sayfada ne oldu öyle? AFO beden değiştirip Spinner'a mı geçti? Spinner'ı niye gösterdi? Anlayan var mı o kısmı?
AFO'nun planının bir parçası diye anladım.