@Ronny
ABD'nin en güçlü kahramanı olan apla bayağı sağlamdı ya, rakibi AFO ve Şigaraki olmasa durdurabilen çıkmazdı onu seride. Kötüler Birliğinde kimse rakibi olamaz yani.
Bu arada şu an son 5 sayıyı okuyorum, bi yarım saat bir saate güncele gelirim. Ondan sonra yazarım buraya.
Zaten iyi bir nerf bıraktı AFO üzerinde. Çok sağlam bir özgünlüğü var, serinin en güçlü çarlarından biri şüphesiz.Son sayılar güzeldi bence, sen ne düşüneceksin bakalım.
Güncele geldim.
8 sayı falan gerideymişim, güzel şeyler olmuş. Bayağıdır okumadığımdan geçmiş şeylere de baktım hatırlamadığım biraz uzun sürdü.
Endevour'un karakter gelişimi çok hoşuma gitti. Yaptıklarından pişman, ama farkında ve kendine acımasının yanı sıra düzeltmeye de gayret eden bir adam. BnHa için epey güzel bir karakter bence.
AFO ise her zamanki gibi etkileyici, adamı bir türlü öldüremiyorlar. Son formu nasıl olacak acaba göreceğiz. Şigaraki ve Deku hala Prime All Might ve AFO etmez bence bu arada. Ama ikisi de seri başındaki hallerini geçmiştir.
Bu arada Todoroki'nin final saldırısı çok iyiydi, bu çocuk prime'ında çok daha ötesi olur.