Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel My Hero Academia / Boku No Hero Academia Genel Tartışma Başlığı

Ben bu serinin potansiyelini tam kullanamadığını düşünmüşümdür her zaman ama öyle Black Clover ve Boruto ile kıyaslanacak kadar da kötü bulmuyorum kesinlikle. Ortalamanın bir tık üstünde, yer yer keyifli olabilen ama beklentilerimi de tam olarak karşılayamamış bir seri. Günümüz shonenleri arasında kendine fena olmayan bir yer edinebildi.

Black Clover’dan iyi olmayan bir seri yoktur ya. Oda’nın gerçekten trollediği bölümler bile 3-5 kat iyidir. Bir kere ana karakteri Astar o serinin, ne beklersin ki?

Bir kere ana karakteri Astar o serinin, ne beklersin ki?
Konu Dışı;

Asta çok kötü bir ana karakter değil bence. Standart, klasik, ama sevilmeyesi bir tip değil.

Asta ile ilgili sorun, ben seriyi 100'lü bölümlerde salmıştım, o zaman bile daha newbie zamanlarında pek çok şeyi başarmış, istediği saygınlığa ulaşmış ve imparator olmanın adaylarındandı. Yani çok çabuk, çok eforsuz ulaştı bir şeylere Asta. Bu çok sırıtıyor.

Bir kere ana karakteri Astar o serinin, ne beklersin ki?
Konu Dışı;
Asta çok kötü bir ana karakter değil bence. Standart, klasik, ama sevilmeyesi bir tip değil.

Asta ile ilgili sorun, ben seriyi 100'lü bölümlerde salmıştım, o zaman bile daha newbie zamanlarında pek çok şeyi başarmış, istediği saygınlığa ulaşmış ve imparator olmanın adaylarındandı. Yani çok çabuk, çok eforsuz ulaştı bir şeylere Asta. Bu çok sırıtıyor.
Bunlara ek olarak doğrudan karaktere uyuzum. Bu kadar uyuz olduğum 2 ana karakter var. Diğeri de Gon. Ama en azından HxH güzel seri.

Yeni nesil arasında neredeyse 0 ilgi ile bakıverdiğim tek seri.Sırf ne olmuş ne bitmiş diye bakıyorum.Hatta bazen diyalogları bile okumuyorum resimlere bakıp geçiyorum o kadar ilgimi kaybettim seriye.Black clover ve Boruto ile kıyaslanabilir artık
Gelen spoilere bakınca bu mesajda ne kadar haklı olduğumu öğrendim.Bomboş seri oldu gitti.İlk başlarda fena değil di kendini okutturuyordu özellikle All Might emekli olana kadar.All might çekildikten sonra seri hafif bir düşüşe girmişti benim açımdan.Son arka kadar ise bazen.beğendiğim olaylar olsada iyice düşmüştü.Artık çöp bir seri olduğunu söylebilirim rahatlıkla.Artık okumayıda düşünmüyorum zaman kaybı

Son bölümün spoiler resimlerine baktım da çizimler çok iyi duruyor. İkidir güzel bölümler geliyor bence. Endeavor'un karakter gelişimi gayet iyi işleniyor.

357
AFO'nun o kül içinde kalmış yüzü neydi öyle, bu adam tam psikopat cidden. Sonunda Deku'yu da gördük kaç bölüm sonra.

My Hero Academia ile ilgili hoşuma giden iki MMV gördüm burada da paylaşmak istedim.

My Hero Academia ile ilgili hoşuma giden iki MMV gördüm burada da paylaşmak istedim.

Deprem reise yapılan muamele hoş değildi ya. Kendi okulunun en iyilerindendi adam, tabii bir Deku olsun demiyorum ama U.E 'ye denk bir okulun elit öğrencilerinin de iş yapması gerekirdi bence.

Tabii Muscular biraz ekstrem bir tip ama seri başı Deku performansı da beklerdim. Hiç varlık gösteremedi.

Niye zoruma gitti bilmiyorum. :rofl

Deprem reise yapılan muamele hoş değildi ya. Kendi okulunun en iyilerindendi adam, tabii bir Deku olsun demiyorum ama U.E 'ye denk bir okulun elit öğrencilerinin de iş yapması gerekirdi bence.
Tabii Muscular biraz ekstrem bir tip ama seri başı Deku performansı da beklerdim. Hiç varlık gösteremedi.

Seride belli başlı karakterler dışında olanların gelişimlerini pek göremiyoruz zaten ya, bende daha fazla üstünde durulmasını beklerdim hiç bir şey yapamadan yenildi. Deprem çocuğu geçtim Amerika'nın en güçlü kahramanı bile seriye dahil edildikten birkaç bölüm sonra öldü yani. Yine iş yaptı tabi ama daha fazla görmeyi isterdim karakteri, harcanmış gibi hissettim.

O karakterin o kadar fodder muamelesi görmesi benim de zoruma gitti.Hayır benim anlamadığım seri boyunca madem kullanmayacaktın neden o kadar çok karakter tanıttın. Misal şu Todoroki'ye denk Rüzgar çocuk da gözükmedi bir daha.

@Ronny

ABD'nin en güçlü kahramanı olan apla bayağı sağlamdı ya, rakibi AFO ve Şigaraki olmasa durdurabilen çıkmazdı onu seride. Kötüler Birliğinde kimse rakibi olamaz yani.

Bu arada şu an son 5 sayıyı okuyorum, bi yarım saat bir saate güncele gelirim. Ondan sonra yazarım buraya.

@Ronny

ABD'nin en güçlü kahramanı olan apla bayağı sağlamdı ya, rakibi AFO ve Şigaraki olmasa durdurabilen çıkmazdı onu seride. Kötüler Birliğinde kimse rakibi olamaz yani.

Bu arada şu an son 5 sayıyı okuyorum, bi yarım saat bir saate güncele gelirim. Ondan sonra yazarım buraya.
Zaten iyi bir nerf bıraktı AFO üzerinde. Çok sağlam bir özgünlüğü var, serinin en güçlü çarlarından biri şüphesiz.

Son sayılar güzeldi bence, sen ne düşüneceksin bakalım.

@Ronny

Zaten iyi bir nerf bıraktı AFO üzerinde. Çok sağlam bir özgünlüğü var, serinin en güçlü çarlarından biri şüphesiz.
Son sayılar güzeldi bence, sen ne düşüneceksin bakalım.
Güncele geldim.

8 sayı falan gerideymişim, güzel şeyler olmuş. Bayağıdır okumadığımdan geçmiş şeylere de baktım hatırlamadığım biraz uzun sürdü.

Endevour'un karakter gelişimi çok hoşuma gitti. Yaptıklarından pişman, ama farkında ve kendine acımasının yanı sıra düzeltmeye de gayret eden bir adam. BnHa için epey güzel bir karakter bence.

AFO ise her zamanki gibi etkileyici, adamı bir türlü öldüremiyorlar. Son formu nasıl olacak acaba göreceğiz. Şigaraki ve Deku hala Prime All Might ve AFO etmez bence bu arada. Ama ikisi de seri başındaki hallerini geçmiştir.

Bu arada Todoroki'nin final saldırısı çok iyiydi, bu çocuk prime'ında çok daha ötesi olur.

@Ronny

Zaten iyi bir nerf bıraktı AFO üzerinde. Çok sağlam bir özgünlüğü var, serinin en güçlü çarlarından biri şüphesiz.Son sayılar güzeldi bence, sen ne düşüneceksin bakalım.
Güncele geldim.
8 sayı falan gerideymişim, güzel şeyler olmuş. Bayağıdır okumadığımdan geçmiş şeylere de baktım hatırlamadığım biraz uzun sürdü.

Endevour'un karakter gelişimi çok hoşuma gitti. Yaptıklarından pişman, ama farkında ve kendine acımasının yanı sıra düzeltmeye de gayret eden bir adam. BnHa için epey güzel bir karakter bence.

AFO ise her zamanki gibi etkileyici, adamı bir türlü öldüremiyorlar. Son formu nasıl olacak acaba göreceğiz. Şigaraki ve Deku hala Prime All Might ve AFO etmez bence bu arada. Ama ikisi de seri başındaki hallerini geçmiştir.

Bu arada Todoroki'nin final saldırısı çok iyiydi, bu çocuk prime'ında çok daha ötesi olur.
Manga final arkında olduğu için çoğu bölüm olaylı geçiyor artık, güzel şeyler oluyor.

Endeavor şu son bölümlerle ilgili en hoşuma giden şey oldu benimde. Karakter gelişimi çok iyi işlendi, okuması en keyifli karakterlerden biri. Günah çıkarma konseptini seven biri olarak Endeavor'un çabasını takdir ediyorum. Bir numara olmayı hak ettiğini kanıtladı. Ama AFO öyle kurnaz bir herif ki yine her ihtimali düşünmüş, son formu ne kadar güçlü olacak acaba merak ediyorum.

Deku Prime All Might eder mi tam emin değilim ama yaklaşmış olsa gerek tüm o özgünlüklerle. Shigaraki ise biraz sıkıntılı, mantıken AFO'yu geçmiş olması lazım hikaye gereği ama bana da pek yakın gelmiyor. All Might savaşında ki AFO'dan daha güçlüdür ama herhalde.

Todoroki savaşını da beğendim, duygusaldı. Kısa sürdü diye beğenmeyenler de olmuş ama tadındaydı bence. Todoroki > Bakugo ya zaten bana göre. Hem şuan için hemde gelecekte. Belki Bakugo rival rolünde olduğu için finalde daha yukarıda çizilebilir yinede.

@Ronny

Güzel ataklar gördük, animede güzel yaparlar tahminimce. BnHa'nın animesi çok çok kaliteli değil ama hep belli bir çizgide gidiyor. Ben gelecek sezonları takip edeceğim.

Todo>Bakugo tartışılır bence, ama olabilir. Yakın isimler.

[img='https://cdn.discordapp.com/attachments/834176712769273886/992026962358960168/SPOILER_unknown.png',none,651][/img]

Şu atak güzeldi.

Sonunda reis geri döndü. Özletmişti kendini.

359. Bölüm
bnha_359_017.png

Bakugo gavatı ölmüş.Ne kadar mutlu oldum tahmin edemezsiniz.Serinin başından beri bekliyordum ölmesini.

Uzun zaman sonra bir sayıda heyecanlanmıştım ancak beklediğimi bulamadım.

Mirio'nun gelişiyle güzel bir şeyler çıkar diyordum ancak fos, bir iki sahne dışında. Sun Eater sahneleri hoştu sadece.

Bakugo'nun ölmediğini biliyoruz boşa gizem ve dram.

AFO artık heyecanlandırmıyor.

Bu seriye olan ilgim ya ölmüş ya da bana manga keyif vermiyor. Animede daha fazla keyif alıyordum.

Çük gibi gidiyor.