Over-void'in son dönem The Presence'da çok da büyük bir üstünlüğü olmadığı anlaşıldı. Ayrıca The Presence comics aleminin en yanlış anlaşılan tanrısı olabilir.Over-void = Toaa > presence = fulcrum >Geb
Fulcrum'un kendisi olarak gözüktüğü sayı adedi -> 4Fulcrumun bu ekipten olmadığını düşünüyorsanız sebebi nedir hocam ben fulcrum'u presence ile eşit görüyorum ?
Sana bir şey ifade etmediği için zaten "böyle denmemeli" diyorum. Etmeli yaniHikayede gözükmeleri benim için bir şey ifade etmiyor
Tam olarak değilOver-void 1 tık presenceden üstün
1 tık mı 10 tık mı o çok belli değil.Oaa da fulcrumdan 1 tık üstün
Arkadaşlar bu yazarı temsil ediyor olayına çok takmayın. Karakter Jack Kirby'i "sembolize" ediyor. O kadar. The Presence'da bir yerde yazarları sembolize eder yaratıcı olarak. Synnar ise çizerleri sembolize eder DC'de yani bunlar çok farklı şeyler değil.fulcrum yazarı temsil ediyor
Katılıyorum ancak The Presence = Fulcrum'a katılmıyorum. Bunu düşünmek için hiç bir şey yok.Önceden söylemiştim bu tür versusların sonucunu bulmak zor o yüzden sabaha kadarda tartışsak kesin bir sonuca varamayız
Çünkü TOAA gözükmediği zaman bile bir şekilde onun tartışmasız üstünlüğüne atıf yapılıyor ve adı geçiyor. Fulcrum için durum böyle değil. Nitekim TOAA örneği, Fulcrum'a uymaz.1-Toaa'nın göründüğü hikayedelerde etkisinin olmaması onu yine etkisiz kılıyor yani hiç görünmese de olur icabında bir şey ifade etmiyor
Primal Monitor konseptini bir daha hiç duymamamız ve de The Presence'ın da geçmişte Primal Monitor'ın tanımına benzer tanımı olması o durumu biraz garipleştiriyor. Sanıldığı kadar ciddi bir fark yok.2-Hocam nasıl tam olarak değil onu anlıyamadım ?
Tahmini çıkarım işte.3- Ben kendi fikrimce 1 tık olarak görüyorum çünkü ikiside pasif kişiler
True Omnipotent bir karakter zaten tüm güçlere sahip olur. Yazarın yansıması olmak sanıldığı kadar +1500 bir durum değil.4-Yazarı temsil etmesinin çok + yanları var bunlardan birisi tüm çizilen güçlere sahip olması oluyor
Pek çok karakter ya da obje yazarı farklı seviyelerde temsil edebilir. Sonuçta yazarların, yazdığı hikayeler bunlar. Bu olayı aşırı abartmayın derim.Dediğim gibi yazarı temsil etmesinden ötürü eşittir diyebiliriz