Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Great Evil Beast vs DC büyükleri

The Great Evil Beast Vs DC Büyükleri

• Great Evil Beast alır

Oy: 5 100.0%
  • DC büyükleri alır

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getireyim öncelikle GEB Presence ile eşit güçte felan değil kendisi Presence nin suretidir.Ayrıca Fulcrum sadece kendi bulunduğu evreni düzenler bu durumda tieri en fazla Universe level belki Universe Level bile değildir.OAA dan sonra en güçlü kişi Yaradılış ve Yaratılışın dışındaki herşeyi içinde bulunduran avatarı ile Multiverse in %98.76 sını yok eden.Multiverse nerdeyse yok olsa bile bu benim içimde küçük bir boşluk diyen OAA bir şekilde yaradılışı terk etse bile onun yerine geçebilecek kişi Void i bile kapsayan içinde enerji ve madde bulunmayan yerde birşeyler yaratabilen OBLİVİON dur.Ayrıca Cas ın Plot Manipulation u o kadar güçlü değil sadece okuyucuları hissedebiliyor o kadar güçlü olsaydı Mandrakk felan kendisine dokunamazdı ve yaralarını iyileştirirdi sayfalarca dayak yemezdi.Ayrıca Lucifer bile Flaming Sword ile Void de birşey yaratamazken Oblivion direk yaratabiliyor.Arkadaşlar Fulcrum okuduğunu anlamayanlar tarafından en güçlü 2.kişi olmuştur ama tamamen featlessdir Zaten kendisi daha Dreaming Celestial müdahele edemiyor kaldıki OAA dan sonra en güçlü 2.kişi olacak dediğim gibi GEB Primal Monitor Presence nin aspectleridir ve hiçbir zaman gerçek Presence kadar güçlü olamazlar.

@TheHand

Perpatua, yeni retcon sonrası Marvel'daki first firmament'in DC karşılığı gibi bir şey.. Çok kredi verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca DC'de celestial diye bir tabir yok.

Onu da geçtim bundan 10 sene önce Perpetua yerine konan şey Synnar idi bundan 5-6 yıl önce ise Pralaya idi. Ondan önce Rama Kushna idi. Yani bunlar biraz gelir geçer şeyler. Bir de DC çok sık retcon ve reboot yaptığı için geride oluşan pek çok multi-multiverse de olmuş oluyor nitekim olaylar göründüğünden daha karışık. Güncel adına konuşmak ile DC geneli adına konuşmak bu sebeple iki farklı şey oluyor. En iyisi bekleyip görmek. DC, Marvel'ın izlediği yolu izliyor bakalım ne yapacaklar :D
20milyar , yıl önce MultiverseOrigini yaratan Perpatue olduğu resmen doğrulandı , Ilerki dönemlerde tekrar retcon yiyip aa bak perpatue değilmiş x karektermis diyeceklerini pek sanmıyorum. konsept monitorlerin uzerinde yoğunlaşıyor dc hiyerasisi kökten değişmiş yada değisti bile , Dc de celestial diye bir tabir varmış demekki celestial tabiri daha önce kullanılmadi diye olmayacağı anlamina gelmiyor:D yazar var diyorsa vardır
çoklu evrenler bir cok kez reset yedi diye biliyorum synnar mevzusu özellikle
Pralaya zaten marveldeki True form oblivion la aynı crlerde hemen hemen aynı cümleleri kurmuşlardı örnek 》 Benim gerçek görüntümü görseydiniz Yok olurdunuz ..《《
gerci true form oblivionun feati yokdu sanırım Pralaya nin outversal feati bulunuyordu herneyse
Sen ne diyorsun :) Perpetua daha Source Wall ın içinden çıkamıyor kim doğrulamış Multiverse i yarattığını :D? Madem Presence den güçlü daha bir kuş tarafından Source Wall ın içine hapsediliyor o kadar güçlü ise çıksın o Source Walll içinden ha bunlardan neden bahsetmiyorsun DC nin True God u herzaman The Presence dir GEB Ve Primal Monitor Valhalla ise onun aspectleridir millete yanlış bilgiler vermeyelim istersen.

Hayır ben foruma yeni katıldım.
Tamam o zaman art arda mesaj atma ve bu konu üzerine çok konuşuldu ve Çoklu Evrensel seviye karakterlerden sonra güç seviyesi üzerine konuşmak pek de mantıklı değil adamlar omnipotent işte daha neyi tartışıyoruz. Neyse yine de senin fikrin bu arada foruma hoş geldin :D .

Bazı şeylere takıldım ve bu konularda düşüncelerimi belirtmek istiyorum.

1-Bazı şeyler tamamiyle okurların ve fanların kendi mantık çerçevesi üzerine tartmalatıyla oluşturulmuş ve bazıları büyük bir kesim tarafından kabul edilen teoriler, çıkarımlardır fakat genel doğru olarak kabul görülmüş gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyormuş gibi geliyor. Ben bir karşılaştırılmada ifadelerden çok featlerin daha çok önemli olduğunu düşünüyorum. Fulcrum için Divine Creator veya Oblivion gibi varlıklardan daha üstün demek için ifadelerden çok daha fazlasına ihtiyacımız var. Fulcrum>Protege>Living Trubinal dersek mantıklı fakat Oblivion'un ve Divine Creator'un da statementlerı gayet sağlam. Fulcrum'un Jack Kirby'i temsil etmesi veya Toaa'nın Stan Lee yi temsil etmesi gibi teorileri "fact" olarak değerlendiremeyiz. Bunun için Morisson'un Forbes ve İgn de verdiği ropörtajlar+ bunun üzerine Animal Man da kendini temsil eden The Writer adlı bir karakteri oluşturması gibi aynı Kirby ve Stan Lee'nin de buna benzer

açıklamaları bulunmalı.

3-Cas'ın Morisson'

2-Bir evrende 2 True Omnipotent olması Dualism ile çelişir ve True Omnipotent'in duelism'i aşması gerekir. Bu yüzden bir evrende True Omnipotent olamaz.Bir evrende iki True Omnipotentin olabileceğini doğru olarak kabul eden wiki veya fandomlarda hataladır bu konuda. Vsbdeki tamamiyle her evren için ortak olarak kabul edilen tier sistemini inceleyebilirsiniz.

3-Cas'ın Morrison'un avatarı olabileceğine inanan arkadaş keşke burda olsaydı hangi ifade ile buna ulaşmış.

4-Empty Hand'ın okuyucuyu temsil ettiği çizgi roman statementleri içinde değilde Morrison'un İgn ropörtajında geçiyordu sanırım.

5-Bize tanrı olarak tanıtılan kişi Yahveh'ti fakat şuanda hem Vertigo dahilindeki birkaç olay hemde Morrison'un hiyerarşiyi çorba etmesinden dolayı Yahveh'in gerçek True Omnipotent değil aynı The Word, The Hand, Great Evil Beast, Primal Monitor gibi "Teorisel" olarak Gerçek Presence'nin avatarlarından biri olduğunu düşünüyoruz. Geb ve avatar için birbirinin zıt iki eşit yanı olarak söz edilmişti ve bu ikilikten olan birleşim Dualism'i aştığı için o birleşimin bize gerçek True Omnipotenenti vermesi gerekiyordu.Fakat Morisson abimiz hiyerarşin içine çorba edip tüm dc yi kendi hiyerarşisi içine kattı.
Morisson Overvoid için "mind of god(yazarın zihni)" ve yazarın boş sayfası tanımı yaptı. Buradan "God"un tamamiyle yazarın kendisini temsil ettiğini anlayabiliriz. Buradan çıkarılan sonuca göre ben ve bir çok kişi The Writer ve Gerçek Presence'nin aynı kişiler olduğunu düşünüyoruz.

6-Bazı kişiler cominslerde " yazar" olarak tanımlanmanın o kadarda büyük bir olay olmadığını düşünüyorlar ve haksızda değiller. Mr Mxy neredeyse her sayısında gerçek dünyaya gelip yazarları tokatlıyor. Fakat Animal Mandaki arkadaş ile bunlar arasında çok büyük bir fark var. Animal Manı dikkatlice incelerseniz Yazar'ın direk yazdığı şeyler meydana geliyor. Animal Man'ın oraya geleceğini sonra yazarın camdan düşüp hiçbir şey olmamış gibi geri geleceğini hatta kendi ölümününde aslında yine kendi klavyesiyle bilgisayara yazdı. Bir nevi aslında her şey The Writer'in oyunuydu aslında. Yani The Writer zaten öldü cümlesi yanlış bir cümle. The Writer'i diğer yazarlardan ayıran farklı bir olay ise bu karakterin High Outerversal bir karakterin yaratıcısını temsil eden bir karakter olarak gözükmesi. Yani hem True Omnipotent belirten ifadeleri hemde featlara sahip. The Writer'in True Omnipotent olmadığını belirten insanların asıl düşüncesinin Animal Manda The Writer'in kendisi için "Ben Demiurgic Gücüm" demesidir. "Demiurge" olmak: gerçek yaratıcı olmamak, yaratılanı düzenleştirmek ve denge getirmek anlamına geldiği için bu karşı bir argüman olarak kullanılır fakat burada Demiurgic Power'ın Grant Morisson'un her karakteri veya daha önceki jenerasyondaki karakterleri yaratmadığını sadece kendi dönemindeki DC hiyerarşini elinde tuttuğunu belirtmek istediğini düşünüyorum. Yani Demiurgic power comins içindeki gücünün değil. Dc tarihindeki kendisinin nasıl bir konumda olduğunu göstermek için söylemiştir. Buda The Writer'in gerçek bir yazarı temsil ettiğinin farklı bir göstergesi.

7-Empty Hand için verilen statementlar, featless olduğu için geçerli değildir. Scathan olayı kadar saçma bir olay Empty Hand'in kozmolojideki yeri.

Bana göre The Writer(teorik True Presence)=Toaa>Primal Monitor>(teorik)Presencenin diğer avatarları