Bir tarafın kaynağı UEFA resmi sitesi, diğer tarafın kaynağı mâlum şahsın mektubu.Daha fazla yorum yapmaya gerek yok bence![]()
![]()
Hoaayda. Ortalık karıştı.

Bir tarafın kaynağı UEFA resmi sitesi, diğer tarafın kaynağı mâlum şahsın mektubu.Daha fazla yorum yapmaya gerek yok bence![]()
![]()
Hoaayda. Ortalık karıştı.
Burada "şikeci kulüpler tescili"den ziyade UEFA'dan ceza yemiş kulüpleri gösteriyor. Ha bu da bir şeyler ifade edebilir ancak Türk yargısı öyle ya da böyle delil yetersizliğinden falan fişman beraat kararı verdi. Ha, tabi şikeci lafı yapışıp kaldı Fener'e orası ayrı.Bir tarafın kaynağı UEFA resmi sitesi, diğer tarafın kaynağı mâlum şahsın mektubu.Daha fazla yorum yapmaya gerek yok bence![]()
![]()
Hoaayda. Ortalık karıştı.![]()
UEFA'dan ceza yeme sebebi ne bu kulüplerin?Delillere göre ceza aldı bu külüpler.Burada "şikeci kulüpler tescili"den ziyade UEFA'dan ceza yemiş kulüpleri gösteriyor.
UEFA şampiyonluğu kimseye verme yetkisine sahip değil,2010-2011 şampiyonluğunu ise resmi olarak UEFA Fener'e verdi.
Dinlemeler ve tepelerin gerçek olduğu geçen yılın sonunda fetöcü polislerle ilgili davada da tekrardan söylendi.400-500 yıl ceza alan Fetöcu polislerin ceza almadıgi nadir kısımlardan.Türk yargısı öyle ya da böyle delil yetersizliğinden falan fişman beraat kararı verdi. Ha, tabi şikeci lafı yapışıp kaldı Fener'e orası ayrı.

Öyle zaten.Sporda şike yasasına bak mesela.Bu 3 temmuz olayı patlak verdikten kısa bir süre sonra şike yasasını düzenleyip tüm şike cezalarını 4'te -5'te birine çekti meclis.Daha en başında siyasetin müdahalesinde olan bir süreç.Yine Fetö-hükümet ilişkileri sürecin gidişatını doğrudan belirledi.Fetö "cemaat" olarak kalsaydı Fb ceza alırdı.Fakat "terör örgütü" olunca işler değişti.Neyse ilk ve son mesajım olsun bu bu konu hakkındaki.Daha fazla da içine girmek istemiyorum.o işler biraz karmaşık.
İşte o zamanın şartlarında o zamanki verilere göre aldılar. Türk yargısına göre de zaten Aziz Yıldırım hapis yattı ama zaman değişince birden bire aklanma muhabbetleri oldu. Ben Fenerbahçe şike yapmıştır yapmamıştır orasında değilim. Benim orada demek istediğim işin içinde bin bir çeşit faktör var.UEFA'dan ceza yeme sebebi ne bu kulüplerin