Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Futbol Tartışma ve Sohbet Başlığı

Evet, özellikle puan kaybettiğimiz haftalarda açıldı bu konu daha çok. Twitter’da Fenerbahçeliler de böyle düşünüyordu. Bir tanesi de bendim. Gündem değiştirmek için yapılıyor diye.

Ama hakkımız varsa alırız, yoksa zaten devam eder. Ben hakkımız olduğunu düşünüyorum. Yoksa, reddedilecekse de edilsin artık. Madem ortada bir şey yok, TFF neyi bekliyor? Neden reddetmiyor, yada kabul etmiyor? Ben bunu anlamadım. Bjk’nin de hakkı var neden aramıyor bilmiyorum.

Türk futbolunu tartışmak, çok da mantıklı bir şey değil zaten. Boş ver abi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fenerbahçe 2023-2024 sezonundan itibaren armasında 5 yıldız ile sahaya çıkacak.

Kaynak: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Real Madrid Dünyanın en büyük futbol kulübü olduğunu tekrar kanıtlamıstır.HALA MADRİD

Jorge Jesus Fener'de. Gelecek sezonun patlama şansını çok düşük görüyorum çünkü oturmuş bir kadroları var, tabii satıp savmazlarsa. Zaten seneye şampiyonluk gelmezse Ali Koç'un işi zor bundan sonra.

Jorge Jesus Fener'de. Gelecek sezonun patlama şansını çok düşük görüyorum çünkü oturmuş bir kadroları var, tabii satıp savmazlarsa. Zaten seneye şampiyonluk gelmezse Ali Koç'un işi zor bundan sonra.
Şampiyonluk bizim kardeşim. JJ dedem şampiyon yapacak.

FUPDBhtX0AAJdDx

Fenerbahçe'nin üstte paylaşımını yaptığım 2023-2024 sezonunda formasında kullanacağı logosu.

Jorge Jesus Fener'de. Gelecek sezonun patlama şansını çok düşük görüyorum çünkü oturmuş bir kadroları var, tabii satıp savmazlarsa.
Jorge Jesus inanılmaz bi hype ile geldi bunu anlayabiliyorum fakat pek mantıklı bulmuyorum.Evet son 10 yıldır gerçekten pek çok başarısı var ama Portekiz/Brezilya futbol ikliminde başarılı olmuş ve şu an bambaşka bir yere geliyor.2 mağlubiyet aldıginda İsmail Kartal diye bağıracak tribünlerin olduğu, başarısız birkaç maç ardından "Istifa düşünüyor musunuz" gibi basın soruları alacağı saçma sapan bir futbol kültürune geliyor.
Ne kadar adapte olacağını,neleri değiştirebileceğini ilerde görecez.

Jorge Jesus Fener'de. Gelecek sezonun patlama şansını çok düşük görüyorum çünkü oturmuş bir kadroları var, tabii satıp savmazlarsa.
Jorge Jesus inanılmaz bi hype ile geldi bunu anlayabiliyorum fakat pek mantıklı bulmuyorum.Evet son 10 yıldır gerçekten pek çok başarısı var ama Portekiz/Brezilya futbol ikliminde başarılı olmuş ve şu an bambaşka bir yere geliyor.2 mağlubiyet aldıginda İsmail Kartal diye bağıracak tribünlerin olduğu, başarısız birkaç maç ardından "Istifa düşünüyor musunuz" gibi basın soruları alacağı saçma sapan bir futbol kültürune geliyor.Ne kadar adapte olacağını,neleri değiştirebileceğini ilerde görecez.
Patlama şansı da var tabii ki. Dediğin olay özellikle Fenerbahçe tarafında bolca oluyor. Sergen Yalçın'a bile 3 kupa kaldırdığı sezon sonrası tahammül gösterilmedi. Türkiye yabancı hocaların başarılı olmasının zor olduğu bir lig ve en son başarılı olan teknik adam Zico.

Bir de Ali Koç genelde bu süreç yönetimi işini iyi kotaramıyor dediğin gibi bir durum olursa Vitor vol2 de olabilir.

Benim Fener'in başarılı olmasını düşünmemdeki en önemli etken rakiplerinin çok iddiasız olması. Trabzonspor harici diğer iki kulüp yeniden yapılanacak. Ve hala Galatasaray'ın teknik direktörü, başkanı belli değil. Torrent'e verilecek tazminat var. Kerem ve Marcao'nun gitme ihtimali var.

Ben zaten hiç bir zaman anlamam neden çok kariyerli koçları bizim memlekete getiriyorlar ki ? Uymayan don götte durmaz :D

Joachim Löw, Rijkaard, Luis Aragones, Gerets, Feldkamp, Slaven Bilic, Hiddink, Del Bosqe ve daha direkt aklıma gelmeyen nice kariyerli ve isimli teknik direktörler geldi geçti. Ne yaptılar ki ?

Ben zaten hiç bir zaman anlamam neden çok kariyerli koçları bizim memlekete getiriyorlar ki ? Uymayan don götte durmaz :D

Joachim Löw, Rijkaard, Luis Aragones, Gerets, Feldkamp, Slaven Bilic, Hiddink, Del Bosqe ve daha direkt aklıma gelmeyen nice kariyerli ve isimli teknik direktörler geldi geçti. Ne yaptılar ki ?
Aslında doğru şöyle bir kabine ekibini kafaya alacaksın. Örnek TS. Hoca kim fark etmez şampiyonsun. Şaka maka dünya kupası dahil, her büyük kupayı alan Del Bosque bu ülkede iş yapamadı ya.

[img='https://cdn.discordapp.com/attachments/692148744967159818/983076735883046912/unknown.png',none,612][/img]

Son bir tur daha dönüp Jorge Jesus'u osurtmasını bekleyen arkadaşlarım seri fav. ;;

twitter1.jpeg

Gidip görmüşlüğüm de var, şampiyonların kupası müzesinde olur.

Fenerbaahce_2010-2011_2_resize.jpg