Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Futbol Tartışma ve Sohbet Başlığı

Tarihin en sıkıcı ve sinir bozucu Dünya Kupalarından birisi idi. İşte verimlilik verimlilik diye diye oyunu bu hale getirdiler. Tüm zayıf takımlar, rakiplerini kontra futbol ile yendi. Fas, Hırvatistan, Hollanda vesaire....

Messi V Ronaldo final hayalim de yıkıldığına göre artık takip etmeme bile gerek yok.
Olabilir ya hala. Arjantin Hırvatistan'ı geçebilir. Daha bir şey bitmedi ki.

Ronaldo girdi bakalım. Geçen maçta Ramos'un koyduğu performansı koyabilecek mi? Göreceğiz. Gerçi orta saha yerine girdi ama.

Biz ne izledik şimdi lan? Bu nasıl bir maçtı? İki taraf da kaleye şut atamadı, çok az pozisyon oldu ama maç tek kale Portekiz lehineydi. İzlediğim en absürt maçlardan biriydi ama eğlenceliydi.
slight_smile.png

O değilde Fas Vs Hırvatistan finali olursa kim atak oynayacak çok merak ediyorum. Malum ikisi de topu karşı takıma verip yatan cinsten. Lanet olsun.

Ronaldo'nun turnuva boyunca gördüğü muamele de ahlaksızlıktır. Messi'nin Arjantin de, Neymar'ın Brezilya da gördüğü muameleye kıyaslayınca Ronaldo'ya bildiğin kapı iti muamelesi yapıldı.

Sevmedim bu dünya kupasını şahsen.

Futbolla çok alakam yoktur ama ilgimi çeken maçları takip ediyorum. Genel olarak keyifsiz geçiyor bencede. Oynanan oyunlar bu klasman için yetersiz geldi bana.

Ronaldo'nun turnuva boyunca gördüğü muamele de ahlaksızlıktır. Messi'nin Arjantin de, Neymar'ın Brezilya da gördüğü muameleye kıyaslayınca Ronaldo'ya bildiğin kapı iti muamelesi yapıldı.
Katılıyorum fakat şöyle bir şey de var.
Brezilya izlemedim gerçi ama izleyenler turnuva favorisi diyodu ve Neymar da iyimiş oldukça.Arjantin'de de Messi harika bir turnuva geçiriyor şu ana kadar zaten.Fakat Ronaldo'nun performansı çok düşük kaldı.Adı Ronaldo olmasa toplam 10 dk süre alamayacak durumdaymış bunu gördüm izlerken.

Neymar da iyimiş oldukça.
Neymar bazı maçlar sakatlandı çıktı girdi falan ancak oynadığında katkı verdi. Hırvatistan maçında çok güzel bir gol hazırladı kendine.

Arjantin'de de Messi harika bir turnuva geçiriyor
Kendi standartları için harika demezdim ancak gole asiste doyurdu diyebiliriz, eksiksiz bir performansla oynuyor Arabistan maçı hariç.

Fakat Ronaldo'nun performansı çok düşük kaldı.Adı Ronaldo olmasa toplam 10 dk süre alamayacak durumdaymış bunu gördüm izlerken.
Ronaldo gerçekten pek etkin olamadığı attığı penaltı hariç. Ramos kendisi yerine çok daha efekti oynadı zaten. Dün bir ara hem Ramos'u hem Ronaldo'yu sahada gördük, maç da tek kaleydi ama hiçbir şey üretemediler neredeyse.

Çok heyecanlı bir final maçıydı gerçekten. Kız arkadaşımla beraber izledik ikimizde yeri geldi coştuk yeri geldi hüzünlendik. Ama geceyi mutlu bir şekilde bitirdik. Futbolun keyiflerinden biride yüksek tansiyonlu bir spor olması zaten.