Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

@Morakira

Doğru söylüyon valla :D

Mesela bu filmde Scarlett witch seviyesiydi en az bi sonrakinde Ironman bi sonrakinde Strange diye diye Supes seviyesine gelebilir bencede :D

Etiket olayını düzelttim :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan bende bakındım dün bir sürü bu benim hangi mesajıma binaen konuşuyor diye :D :D Paranoyak oldum, triplere girdim :p :D

@NABU

Kusura bakmayın alışkanlık oldu artık kim birşey yazarsa yazsın sizi etiketliyorum malesef :D

Daha dikkatli olacam hocam :p

-"Bu sefer de Discussing Film websitesi Birds of Prey’in konusunun ne olduğunu duyurdu. Yeşeren umutlarımız da soldu. “Joker’den ayrıldıktan sonra Harley Quinn, Black Canary, Huntress ve Renee Montoya ile bir araya gelip küçük bir kızın (Cassandra Cain) hayatını bir suç lordundan kurtaracaklardır.”-

Birds of Prey'in konusu belli olmuş. DCEU bunun içine eder benden demesi.

-"Bu sefer de Discussing Film websitesi Birds of Prey’in konusunun ne olduğunu duyurdu. Yeşeren umutlarımız da soldu. “Joker’den ayrıldıktan sonra Harley Quinn, Black Canary, Huntress ve Renee Montoya ile bir araya gelip küçük bir kızın (Cassandra Cain) hayatını bir suç lordundan kurtaracaklardır.”-

Birds of Prey'in konusu belli olmuş. DCEU bunun içine eder benden demesi.
Girl power!

Erkeğe ihtiyaç duymayan güçlü gadın!

Temalı bir film olacaktır :D Duyduğuma göre DC dizilerinde de böyle bölümler oluyormuş artık. Bir tane de büyük ekranda yaparlar. Bu tarz şeylerin popülerliğine de bel bağlarlar.

Tamam belki bu kadar berbat olmaz ama konu DCEU olunca beklentilerimi bayağı dibe çekiyorum :D Batman vs. Superman'de yaşadığım hayal kırıklığının kuyruk acısı var hala bir de.

Hal Jordan rolü için Tom Cruise ile anlaşılıyor sanırım. Warner Bros gram ders çıkarmayı bilen bir firma olmadığını kanıtladı.

@NABU
Söylentilere göre; Tom Cruise'nin filmde oynamak için bir şartı varmış. Senaryoda normalde Hal ölüyormuş ve Cruise 'de bunun değiştirilmesini istiyormuş. sizin fikriniz nedir hocam sizce gerçeklik payı var mı ?

@NABU Hal'ı öldürüp meşaleyi John Stewart'a geçirmek gibi bir fikirleri varsa Warner Bros aklını kaçırmış olmalı. Kyle Rayner olsa anlarım ancak. Filmde Hal Jordan ve John Stewart var denilmişti. Tom Cruise oynar ve Hal ölmezse o da saçma olur.

Her türlü saçma.. DCEU dipte takılmaya devam edecek gibi gözüküyor.

https://screenrant.com/superman-henry-cavill-exit/

https://variety.com/2018/film/news/henry-cavill-exits-superman-dc-universe-1202938050/

https://www.hollywoodreporter.com/h...rman-warner-bros-dc-universe-shake-up-1142306

Ben Affleck ile Gal Gadot ayrılacak derken, Henry Cavill ayrıldı :D

İyi oldu bence, kötü bir supermandi. Ne görüntü ne de ruh olarak uyuşmamıştı elbette bu oyuncudan çok yönetmenler ve WB'nin sorunuydu.

Warner Bross bir ergen supergirl filmi çekmeye takmış, o yüzden superman'i rebootlayıp onu getireceklermiş.

Bu arada Henry ise yeni Witcher serisinde Gerald ı oynayacakmış Netflix için :D :D Nereden nereye.

DC sinematik evreninin özeti.

wonder-woman-batman-v-superman.jpg