Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

@Ascalon, @Nabu

Mephistonun güç seviyesi ne kadar yüksek ?
Mephisto çok karışık bir tip kendi boyutunda Galactus kadar güçlü ama kendi boyutu dışında olaylar biraz karışık. Genelde amacı kahramanların saf ruhlarına sahip olmak olduğu için çok jobber anları olabiliyor yada direk bazı yazarlar tarafından jobber yapılabiliyor. Kendisi en güçlü 2-3 cehennem lordundan biri Odin'i kendisinin eşiti olarak görüyor. Silver Surfer gibi karakterleri boyutunun dışında kolayca yenebiliyor. Son zamanlarda Dormammu ve Shuma Gorath'ı oyuna getirip yenmişliği var. Kesin bir şey söylemek zor ama ben Mephisto'yu Thanos ve Darkseid'in üzerinde görüyorum.
Hocam Shadowland'de Daredevil'in içine giren Monster nedir güç seviyesi ne kadar?

@Nabu

Hocam verdiginiz linki bıraktim bakarlarsa bakarlar belki ilgilerini ceker siteyi kullanırlar adam sadece classic strange i yendi diyerek ghost rider multiversal diyor ugrasılmaz ne vaktim yeter ne bilgim

@Lex Luthor
Daha 2 gün önce bu konu burda tartışıldı hocam :D Kimle tartışıyorsanız foruma davet edin hem daha rahat iletişim kurarsınız :
Nabu hocamızin verdigi linki bıraktım bakarlar belki foruma da katılırlar uğrasılacak gibi degil çünkü konu hakkında pek bilgi sahibide degilim bide

God of stories loki hakkında bilgisi ve güç seviyesi hakkında bilgili olan hocalarımız varsa paylaşabilirmi çok merak ettiğim bir karekter

@Lord of darks

Ben senin sorunu görmüştüm. Sonra bakarım dedim ve unuttum araya bir sürü şey girdi :D :D

Dostum benim çok bir fikrim yok o konuda. Tek bildiğim "God of Stories" sanıldığı gibi Loki'ye şimdi verilen bir ünvan falan değil hem İskandinav Mitolojisi içerisinde hem Marvel Comics Evreni içerisinde Loki'nin böyle bir unvanı var ve böyle çağırıldığı oluyor.

Ancak senin kastettiğin sanırım "Agent of Asgard" hikayesindeki Agent of Asgard olarak bilinen karakter. Okumadım ve çok bir bilgim yok ancak hikayelere etki edebildiği farz edilen karakterler yazmak bence alternatif evren hikayeleri ve graphic novel türü işlerde olmalı. Devamlılığı olan bir ana akım kurgu evreninde bunu yapmak saçmalık. Bir karakterin gerçekten kurguya bir yaptırımı olabilirmiş gibi.

Güç Seviyesine gelince reddit, killermovies, comicvine, vsbattleswikia, vs vs gibi sitelere baktığımda genel kanı. Galaktik bir tehdit olduğu yönünde ancak tam olarak anlamak için okumak ya da en azından daha detaylı araştırma gerek.

Belki @Ascalon bir fikir sahibidir.

@Nabu

Hocam Flash'ın imp saldırısı ne kadar güçlü sağlam featleri var mı birde Superman'i bayıltmış flash imp ile dogru mu ?

@Lex Luthor

Aslında @Nabu bunu daha önce açıklamıştı. Ve hatta bu tür soruları tekrar sormamamız için bir konu açıp sorulan soruların ve cevaplarının linklerini koymuştu.

Eğer bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız Şuraya tıklayın ve IMP nedir yazısına tıklayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@thanos
Hiç sanmıyorum. Silver Surfer'ın Thanos'dan iyi olduğu iki konu var ilki bariz şekilde hızı ikincisi madde ve enerji manipülasyonu. Ancak Thanos'u yenmek için yeterli şeyler değil bunlar.

@thanos
Ben sana kesin kanundur ss öndedir dedim mi ? Sadece ss'in daha güçlü olduğunu düşünüyorum dedim :D Fikrim değişmedi hala önde olduğunu düşünüyorum :D

Kozmik güç çok yanlış anlaşılan bir şey aslında. Kozmik güç Galactus'un evrendeki enerjiyi işleyerek oluşturduğu enerjiye verilen özel bir isim aslında. Ancak Kozmik Güçten kastın Kozmik Enerji ise Thanos'un derisi zaten evrendeki kozmik enerjiyi işlemek üzere mutasyona uğramış bir şey. Rezerv olarak hangisinde daha fazla vardır bilemiyorum ancak Thanos mistik sanatları ve büyüyü de bilen birisi.