Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Hocam, Mjolnir'in içindeki God Tempest, Mjolnir'e hapsedilmeden önce Odin ile günlerce savaşmış ve kaybetmiş.

Peki Thor, Mjolnir'in içindeki tüm gücü kullansa Odin seviyesindeki biriyle günlerce savaşacak güçte olmaz mı mantıken ?
Mantıken evet ancak bu "God Tempest" Jane'in Thor olduğu 2016 Mighty Thor serisinden gelme ... Öncesinde böyle bir şey yoktu. Şİmdi marvel kozmik yenilendi ve bu hala var mı bilmiyorum.

@Ascalon daha iyi bilir.

@Nabu @Ascalon

Dark phoniex'in güç seviyesi nedir hocam ? Universal-multiversal arası gösteren featleri varsa atabilir misiniz ?

@father

@Ascalon daha iyi bilir ancak Dark Phoneix benim bildiğim kadarıyla Güneş Sistemi+ ve Galaksi+ arası bir karakter feat olarak potansiyeli ise nigh-universal'ı işaret ediyor ama tam net değil.

Fakat dediğim gibi Tarık daha iyi bir cevap verebilir.

Arkadaşlar moderatörümüz @Feindbild tartışmanın kişisel boyuta gitmesi ve bilimsel, analitik yöntemden dışarı taşmaya başlaması sebebiyle bir günlüğüne konuya kilit atmak istediğini söyledi bende ok dedim. Herkes kafasını toplar.

Ancak bunu yaparken konuyu etkisizileştirip sonra tekrar etkin yaptı o yüzden tüm mesajlar yeni atılmış gibi hepinize bildirim gitti kusura bakmayın.

Son mesajımı yarın atarım artık.

@Noralyma @father @thanos @Normammu @bedirhandrogba2

@Ascalon

Hocam Rune King Thor'un seviyesi nedir ? Tüm Elder gods'ları yok ediyormuş. Bunun Chthon'u var, Gaeası var.

@Noralyma
Nerede yok ediyormuş ilk defa duyuyorum yok öyle bir şey. Those Who Sit Above in Shadow adlı tipleri öldürdü onlarda Elder God değil.

@Ascalon

Bunu söyleyen kişi şu fotoğrafları attı ;

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    60.6 KB · Görüntüleme: 270
  • image.jpeg
    image.jpeg
    45.8 KB · Görüntüleme: 264
@Ascalon

Bir de "Yggdrasil'i varoluştan siliyor. Yggdrasil tüm 9 alemi bir arada tutan ağaçtır. Her alem bir evren'i temsil eder." dedi. Bu ağacı yok etmek multiversal bir feat değil mi ?

@Noralyma
9 alemin her biri bir evren değil var olan evrenin içinde bulunan farklı boyutlar. Multiversal değil universal bir feat bile sayılmaz.

@Ascalon, @Nabu

Mephistonun güç seviyesi ne kadar yüksek ?
Mephisto çok karışık bir tip kendi boyutunda Galactus kadar güçlü ama kendi boyutu dışında olaylar biraz karışık. Genelde amacı kahramanların saf ruhlarına sahip olmak olduğu için çok jobber anları olabiliyor yada direk bazı yazarlar tarafından jobber yapılabiliyor. Kendisi en güçlü 2-3 cehennem lordundan biri Odin'i kendisinin eşiti olarak görüyor. Silver Surfer gibi karakterleri boyutunun dışında kolayca yenebiliyor. Son zamanlarda Dormammu ve Shuma Gorath'ı oyuna getirip yenmişliği var. Kesin bir şey söylemek zor ama ben Mephisto'yu Thanos ve Darkseid'in üzerinde görüyorum.

@Nabu , @Ascalon

Hocalar Instagramda biriyle tartısmaya girdik arkadaş Ghost rider in multiversal featlerinin oldugunu ve semavi dinlerdeki gibi cennet ve cehnnemle iliskili oldugunu ayrıca Yahweh adlı tanri karakterinde çoklu evreni ve lady death i yarattıgıni söylüyor bunlar ne derece dogrudur ne diyorsunuz

@Lex Luthor
Daha 2 gün önce bu konu burda tartışıldı hocam :D Kimle tartışıyorsanız foruma davet edin hem daha rahat iletişim kurarsınız :D