Shazam herkese güç vermiyor. Layık olması gerek ve bazı kriterler var. Bir de burada bahsi geçen Shazam Bİlly değil. Büyücü.Bu Shazam herkese güç verebiliyorsa neden Batman gibi karakterleri de aşırı güçlü hâle getirip işlerini kolaylaştırmıyor?

Shazam herkese güç vermiyor. Layık olması gerek ve bazı kriterler var. Bir de burada bahsi geçen Shazam Bİlly değil. Büyücü.Bu Shazam herkese güç verebiliyorsa neden Batman gibi karakterleri de aşırı güçlü hâle getirip işlerini kolaylaştırmıyor?
Bildiğim kadarıyla vs konusu açman gerekiyor bu tür sorular için.Sizce H'el, yenilmezleri yenebilir mi? Yani Thanos gibi bir sorun oluşturabilir mi, ya da onlarla dövüşse ne gibi bir senaryo ortaya çıkardı? Bana şöyle güzel bir sundip ile beraber Thor'a tek atabilir gibi geliyor da![]()
Evet yenebilir. H'el, Avengers ana kadrosu gibi bi takım için çok rahat "Team Buster" etiketini alabilir.Sizce H'el, yenilmezleri yenebilir mi? Yani Thanos gibi bir sorun oluşturabilir mi, ya da onlarla dövüşse ne gibi bir senaryo ortaya çıkardı? Bana şöyle güzel bir sundip ile beraber Thor'a tek atabilir gibi geliyor da![]()
Yani kafandaki kadroya da bağlı ama evet muhtemelen yener. Hatırladığım kadarıyla kalabalık ve güçlü bir ekibin uzun mücadeleleriyle yenilmişti. Yörüngeden hızlanarak gelen bir Süpermen'in tam güç yumruklarından zarar dahi almamıştı. Supergirl vurmaya çalışırken kendi kollarını incitmişti. Ayrıca hem Süpo'ya hem de Süpergirl'e blitz atmıştı galiba. Superboy'u telekinezisiyle moleküler boyutta parçalara ayırmıştı galiba. Yenilmezler'in kimlerden oluştuğuna da bağlı galiba ama Hulk (standart), Worthy Thor, IM, Cap falandan oluşan bir ekipten bahsediyorsan H'el zorluk çekmez diye düşünüyorum.Direkt Hel vs Yenilmezler diye vs açmak istemedim, öyle uzun cevap da beklemiyorum zaten. Kısaca fikrinizi sordum.
CBR bu konularda pek iyi değildir ya. Hatta epey itibarsızBu liste ilgimi çekti,
Valla marvel'a @Ascalon kadar hakim değilim. Ancak tahmini şöyle olurduSizin liste ne olurdu ki? Özellikle ilk 5
sıradanları evetBir de bunlar hiç Galan ile kapıştı mı?
https://marvel.fandom.com/wiki/Arishem_(Earth-616)Hocam burada lider olarak OAA gösterilmiş, Arishem değil.
Destroyer Armor ve Odinsword kuşanıp mekana dalmaya çalışan Odin.Elinde kılıç olan kim ki?
Hepsi olmamak ile birlikte ,EvetBir de bunlar Galan'ı yenebilecek varlıklar mı
Celestial'dan Celestial'a değişir hepsi denk güçte diye bir şey yok.sadece çoklu galaksi seviyesinde mi kalıyorlar?
Olmadı diye biliyorum. Ama %100 emin değilim elbette.Batman, Slade ile dövüşlerinde hiç karşı tarafı öldürmek güdüsüyle dövüştüğü oldu mu?
Var elbette. Öldürmeden bile var ancak çok ciddi hazırlık gerektirir.Batman için öldürmeden dövüşmeye çalıştığı için tam gücünü gösteremiyor istese çok daha güçlü olur diyorlardı, bu şekilde Deathstroke'i yenme şansı var mı?
O sıralama %100 bir her zaman her daim doğruluk dikte etmiyor ona takılma. Ancak hayır her biri gibi. Bir de soru ve konu sıklığını birazcık yavaşlatmanı tavsiye ederim36- Proemial Gods(Aegis, Tenebrous vs…)
Marvel güç sıralamasında biraz kafam karıştı açıkçası, şimdi bunların hepsi bir arada olunca mı 36. Sıraya çıkıyorlar yoksa hepsi ayrı ayrı mı o seviyedeler.