Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Sizce H'el, yenilmezleri yenebilir mi? Yani Thanos gibi bir sorun oluşturabilir mi, ya da onlarla dövüşse ne gibi bir senaryo ortaya çıkardı? Bana şöyle güzel bir sundip ile beraber Thor'a tek atabilir gibi geliyor da :D

Sizce H'el, yenilmezleri yenebilir mi? Yani Thanos gibi bir sorun oluşturabilir mi, ya da onlarla dövüşse ne gibi bir senaryo ortaya çıkardı? Bana şöyle güzel bir sundip ile beraber Thor'a tek atabilir gibi geliyor da :D
Bildiğim kadarıyla vs konusu açman gerekiyor bu tür sorular için.

Evet yenebilir. H'el, Avengers ana kadrosu gibi bi takım için çok rahat "Team Buster" etiketini alabilir.

Superman +Insan genleri baskılanmış Superboy'u(yani klasik Kriptonlu'ya yakın seviye) rahat yenebiliyor.Avengers filmlerindeki gibi bir kadro olursa Hel'e karşı, H'el pek de zorlanmaz.
Sentry,Hyperion gibi birkaç tane daha Thor seviye eleman gelirse belki o zaman şansı olur Avengers ekibinin.

Direkt Hel vs Yenilmezler diye vs açmak istemedim, öyle uzun cevap da beklemiyorum zaten. Kısaca fikrinizi sordum.
Yani kafandaki kadroya da bağlı ama evet muhtemelen yener. Hatırladığım kadarıyla kalabalık ve güçlü bir ekibin uzun mücadeleleriyle yenilmişti. Yörüngeden hızlanarak gelen bir Süpermen'in tam güç yumruklarından zarar dahi almamıştı. Supergirl vurmaya çalışırken kendi kollarını incitmişti. Ayrıca hem Süpo'ya hem de Süpergirl'e blitz atmıştı galiba. Superboy'u telekinezisiyle moleküler boyutta parçalara ayırmıştı galiba. Yenilmezler'in kimlerden oluştuğuna da bağlı galiba ama Hulk (standart), Worthy Thor, IM, Cap falandan oluşan bir ekipten bahsediyorsan H'el zorluk çekmez diye düşünüyorum.

Neden en güçlü olan liderleri değil ki? Bir de bunlar hiç Galan ile kapıştı mı? Böyle hepsi dev gibi Maşallah.

Baktım Galan bir Celestial öldürmüş de gücü ne kadardır bilemiyorum, bir de bunlar birleşiyor ve Galandan da güçlü oluyor galiba. Tiamut vs Galan iyi giderdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam burada lider olarak OAA gösterilmiş, Arishem değil.
https://marvel.fandom.com/wiki/Arishem_(Earth-616)

P8XSAaGaXDKvQAAAABJRU5ErkJggg.png

https://marvel.fandom.com/wiki/One_Above_All_(Earth-616)

j2sle8nWxyqE8xh0Ad3lIOTwjSCBIIEggSCBIIEggSCBI4LKVwP8H7qAVuVoDYPsAAAAASUVORK5CYII.png

Arishem'in Yaratılışı 1976, OAA'nın ise 1977.

OAA biraz daha perdenin arkasındaki lider gibi. Ve çok nadiren olaylara karışır. Arishem daha çok içiçedir kararlar ve harekatlar ile . Zaten o yüzden Celestiallar arasındaki rolü "Hakim" yani "The Judge" dır.

Yani OAA lider dersek yanlış olmaz ancak bu şey gibi düşün. Akatsuki'nin arkasında Tobi vardı ancak Lider Nagato idi gibi.

[img='https://media.discordapp.net/attachments/691026140617244712/824307418681835554/latest.png',none,1335][/img]
Bu ünlü ve epik karede gördüğün gibi Arishem hakim olarak herkesten yukarıda sergilenmiştir.

Elinde kılıç olan kim ki? Bir de bunlar Galan'ı yenebilecek varlıklar mı yoksa sadece çoklu galaksi seviyesinde mi kalıyorlar?

Anladım, peki hocam bu Batman, Slade ile dövüşlerinde hiç karşı tarafı öldürmek güdüsüyle dövüştüğü oldu mu? Batman için öldürmeden dövüşmeye çalıştığı için tam gücünü gösteremiyor istese çok daha güçlü olur diyorlardı, bu şekilde Deathstroke'i yenme şansı var mı? Normalde hep yeniliyor diye biliyorum da.

Batman, Slade ile dövüşlerinde hiç karşı tarafı öldürmek güdüsüyle dövüştüğü oldu mu?
Olmadı diye biliyorum. Ama %100 emin değilim elbette.

Batman için öldürmeden dövüşmeye çalıştığı için tam gücünü gösteremiyor istese çok daha güçlü olur diyorlardı, bu şekilde Deathstroke'i yenme şansı var mı?
Var elbette. Öldürmeden bile var ancak çok ciddi hazırlık gerektirir.

36- Proemial Gods(Aegis, Tenebrous vs…)

Marvel güç sıralamasında biraz kafam karıştı açıkçası, şimdi bunların hepsi bir arada olunca mı 36. Sıraya çıkıyorlar yoksa hepsi ayrı ayrı mı o seviyedeler.

36- Proemial Gods(Aegis, Tenebrous vs…)

Marvel güç sıralamasında biraz kafam karıştı açıkçası, şimdi bunların hepsi bir arada olunca mı 36. Sıraya çıkıyorlar yoksa hepsi ayrı ayrı mı o seviyedeler.
O sıralama %100 bir her zaman her daim doğruluk dikte etmiyor ona takılma. Ancak hayır her biri gibi. Bir de soru ve konu sıklığını birazcık yavaşlatmanı tavsiye ederim :D