Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Üzerinden baya bi geçti aslında ama ben yinede merak ediyorum. Öncelerden bir sorum vardı. Bu sorumu cevaplayabilecek biri var mı?
Şurada Wonder Woman'a ne olmuş?
images (9).jpegimages (11).jpegimages (10).jpeg
[/spoiler ]

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ascalon
Hocam Thor’un Ragnorak Hikayesinden sonra
Thorun Tüm yaratılışla birleştiği teorisi var bu doğrumudur ?

Teorinin çıkma sebebi olan seri ise stormbreaker the saga of beta ray bill adlı serinin 5.sayısı

Sanırım beta ray bill ile konuşan ses Thor(3.resimin ikinci paneli)
7DE3B289-8CC8-4159-904E-3661DFA0952B.jpegD21177E0-3FF6-403E-A975-419F9496ADFA.jpeg8B171ABE-F2A1-431A-B1C1-4FB78BB5E054.jpeg

Orda Beta “I have you back,old friend”diye söyleyince Thor’dan bahsediyor sanmıştım Hocam
Orada gemisine söylüyor o lafı.

Ayrıca burda Thor “beni Boşluktan(void) kim çağırdı” tarzı bir cümlede kuruyor
Tamam da "void" pek çok şeyi tarif etmek için kullanılabilir. Yani misal bir ahiret inancın yoksa, ölünce senin de gideceğin yerin adı "void" olur.

Bir de RKT olduğu vaka ile şu zaman arasında Thor bir yere kaybolmamıştı ki. Dönmüştü zaten gene.

@Nabu
Hocam seri 2007 de çıkmış bildiğim kadarıyla
Ragnorok ile Thor 2007 arasında geçiyor muhtelemen seri.yani Thor’un Voidde olduğu zaman.

Tabi seriyi okuyamadığım için şu an için bunları söyleyebiliyorum.İlerde türkçeye falan çevrilirse
Daha net konuşabilirim hocam

(gemi konusunda kusura bakmayın biraz komik bir duruma düştüm :D )

Edit:pardon 2005 de çıkmış seri

@Nabu
Hocam benim şu soruları mı cevaplar mısınız? Lütfen, please. :)

Üzerinden baya bi geçti aslında ama ben yinede merak ediyorum. Öncelerden bir sorum vardı. Bu sorumu cevaplayabilecek biri var mı?
Hocam galiba sorumu iyi anlatamadım.
Şimdi başliyacak olursak:
Wonder Woman, Witching Hour Wonder Woman'ına nasıl dönüştü? Bir tane kozmik büyücü tanrımsı biri var galiba o kişi amazonları filan mı lanetledi? Bu lanette Diana'yı WHWW'a mı dönüştürdü. (Bunlar benim tahminim.) Tam olarak neler oldu, neler olmuş anlatır mısınız? Anlatırsanız sevinirim.
Birde Diana'nın bu halli nasıl bir şey ne kadar güçlü? Bunları anlatabilir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Witching Hour'un başlarını ve öncesindeki dönemi az çok biliyorum ama bu moda neden girdi bilmiyorum. Açıp okumam gerek bunun için.

@Nabu
Hocam Dc vs Marvel 1996 daki eventinde 2 evreni de yaratan "Amalgam Brothers" adlı 2 karakterden bahsediliyor.Tasvir itibariyle Presence Ve TOAA 'yı anımsatıyor bana bu karakterler.Nedir bu 2 kardeşin olayı?Dc ve marvel evrenleri için Canon değerleri var mı?

"Amalgam Brothers" adlı 2 karakterden bahsediliyor.Tasvir itibariyle Presence Ve TOAA 'yı anımsatıyor bana bu karakterler.Nedir bu 2 kardeşin olayı?
Sözüm ona bunlar "Brothers of Ying Yang" diye geçiyor. Bunlar güçler ayrılığı ilkesi ile ayrılıp iki farklı alemin tanrıları olmuş aşkın varlıklar.

Canon değerleri var mı?
0 canon değeri var.

Hocam Şu konuda King thorun yeni Sayısından
Bazı üst featleri paylaşılmış.Bu durumda King Thor'un tieri artarmı?
Pek çokları için partly-canon kimileri için de non-canon içerikler onlar ve orada herhangi bir içinde trilyonlarca gezegen ve bunların içinde milyarlarca yaşam kaynağı olan bir evren tanımından bahsedilmiyor. Necroverse diye bir anomali bu. Ayrıca featler King Thor değil Old King Thor'a ait. Jason Aaron'ın Thor tasviri çok ama çok istikrarsız o yüzden hayır tier i artmaz diyorum.

Earth 4'ün süpermeni Quantum superman olarak geciyormuş ve çok güçlüymüş bu doğru mu? Doğruysa en güçlü süpermen versiyonları listesin de olması gerekmezmi?

Earth 4'ün süpermeni Quantum superman olarak geciyormuş ve çok güçlüymüş bu doğru mu? Doğruysa en güçlü süpermen versiyonları listesin de olması gerekmezmi?
Quantum Superman onun lakabı gibi daha çok. Aslında Captain Atom'un yansıması. Ve aslında ve aslında Watchmen ana evrene dahil olmadan önce Dr. Manhattan'ın yansıması olarak kullanıldı. Alnındaki sembolde buna bir gönderme olduğunu gösteriyor. Ayrıca farklı evrenlerdeki Superman yansımalarını eklersek işin içinden çıkamayız onlar çünkü zaten 0-60 adet. Mesela Etrigan ile anlaşmalı olan bir Superman'de var. O da standart Superman'den daha güçlü ama o bir Supermanden çok bir Etrigan... Bu gibi sebeplerden eklemedim bu tarz şeyleri. Fakat koca külliyat elbette kaçırdıklarımız olmuştur. Geri dönüşün ve sorun için çok çok teşekkürler.

Yavaştan başladım ama gitmem gerek çok yol var daha. Türkçe hiç bulamadım, bu vesileyle ingilizcemi de geliştirmiş olacağım için mutluyum.