Immortal hulk ne kadar güçlü ki?Immortal Hulk ile bu One Below All dövüşmüş.

Immortal hulk ne kadar güçlü ki?Immortal Hulk ile bu One Below All dövüşmüş.
Yeni bir karakter diye biliyorum. Çok fazla bilgi yoktur herhalde. Şurada üzerine epey tartışılmıştı.Immortal hulk ne kadar güçlü ki?
Yok buna dair bir şey o panelde.Sanırım beta ray bill ile konuşan ses Thor(3.resimin ikinci paneli)
Orda Beta “I have you back,old friend”diye söyleyince Thor’dan bahsediyor sanmıştım HocamYok buna dair bir şey o panelde.Sanırım beta ray bill ile konuşan ses Thor(3.resimin ikinci paneli)
Orada gemisine söylüyor o lafı.Orda Beta “I have you back,old friend”diye söyleyince Thor’dan bahsediyor sanmıştım Hocam
Tamam da "void" pek çok şeyi tarif etmek için kullanılabilir. Yani misal bir ahiret inancın yoksa, ölünce senin de gideceğin yerin adı "void" olur.Ayrıca burda Thor “beni Boşluktan(void) kim çağırdı” tarzı bir cümlede kuruyor
Üzerinden baya bi geçti aslında ama ben yinede merak ediyorum. Öncelerden bir sorum vardı. Bu sorumu cevaplayabilecek biri var mı?
Şurada Wonder Woman'a ne olmuş?
Ekli dosyayı görüntüle 1066Ekli dosyayı görüntüle 1067Ekli dosyayı görüntüle 1068
Sözüm ona bunlar "Brothers of Ying Yang" diye geçiyor. Bunlar güçler ayrılığı ilkesi ile ayrılıp iki farklı alemin tanrıları olmuş aşkın varlıklar."Amalgam Brothers" adlı 2 karakterden bahsediliyor.Tasvir itibariyle Presence Ve TOAA 'yı anımsatıyor bana bu karakterler.Nedir bu 2 kardeşin olayı?
0 canon değeri var.Canon değerleri var mı?
Pek çokları için partly-canon kimileri için de non-canon içerikler onlar ve orada herhangi bir içinde trilyonlarca gezegen ve bunların içinde milyarlarca yaşam kaynağı olan bir evren tanımından bahsedilmiyor. Necroverse diye bir anomali bu. Ayrıca featler King Thor değil Old King Thor'a ait. Jason Aaron'ın Thor tasviri çok ama çok istikrarsız o yüzden hayır tier i artmaz diyorum.Hocam Şu konuda King thorun yeni Sayısından
Bazı üst featleri paylaşılmış.Bu durumda King Thor'un tieri artarmı?
Quantum Superman onun lakabı gibi daha çok. Aslında Captain Atom'un yansıması. Ve aslında ve aslında Watchmen ana evrene dahil olmadan önce Dr. Manhattan'ın yansıması olarak kullanıldı. Alnındaki sembolde buna bir gönderme olduğunu gösteriyor. Ayrıca farklı evrenlerdeki Superman yansımalarını eklersek işin içinden çıkamayız onlar çünkü zaten 0-60 adet. Mesela Etrigan ile anlaşmalı olan bir Superman'de var. O da standart Superman'den daha güçlü ama o bir Supermanden çok bir Etrigan... Bu gibi sebeplerden eklemedim bu tarz şeyleri. Fakat koca külliyat elbette kaçırdıklarımız olmuştur. Geri dönüşün ve sorun için çok çok teşekkürler.Earth 4'ün süpermeni Quantum superman olarak geciyormuş ve çok güçlüymüş bu doğru mu? Doğruysa en güçlü süpermen versiyonları listesin de olması gerekmezmi?
Çok uzun soluklu maruz kalırsa sıkıntı olabilir ancak anlık olarak sorun olmayacaktır. Adam Big Bang'e denk patlamalardan sağ çıkıyor. Kara Delikleri solluyor vs vs.Superman, Absolute Zero'da hayatta kalabilir ve savaşabilir mi ?