Bleach TYBWA Anime Sohbet&Tartışma Konusu

Kubo zaten Aizen yenilince bitirecekmiş ama sanırım devam ettirtmişler
Aizenle bitseydi seri çok daha efsane olurdu gözümde. Çünkü seri bildiğin Aizen'in altında kaldı(TYBW animesine kadar konuşuyorum animede yine yine toparladılar)ve sonrası hiçbir şekilde sarmadı. Tabii yine arkada gizemler vesaire bırakacaktı ama bence çok daha temiz bir seri olurdu Aizenle bitseydi.

Saatlerce konuşması tanıdık geldi. :D
Naruto en azından dövüş bittikten sonra konuşuyor aksiyon bozulmuyor :D Bir de saatlerce yaptığı her hareketi nasıl, neden ve ne zaman yaptığının açıklamasını yapmıyor aga :D

SK'nın oğlu olması benim için OP'liğini yeterince açıklıyor.
OP'liği değil ki sorun. Bunun korudukları SK'nin oğlu olduğunu bunlar bilip niye bu adama böyle davranıyorlar ki ? Kaldı bin yıl önce shit diff yerken de SK'nin oğlu değil miydi ki ? Yani gücünün nereden geldiği değil ki OP'lik ile alakalı sorun.

1000 yıl boyunca loser olup, tam da plot ihtiyaç duyunca birden bire sıfır açıklaması olan güçler ile donatılıp yine günün sonunda plot ihtiyaç duydu diye "anti-tez" ile yenilen adam bu. Yani çok zevksiz, tembel ve az düşünülmüş bir ark ve anime bile bunu çok fazla toparlayamamış benim dediğim bu. Anime en azından konuşmaları azaltıp, dövüş sekanslarını artırabilirdi ancak bunu dahi yapmamışlar.

Naruto en azından dövüş bittikten sonra konuşuyor aksiyon bozulmuyor :D Bir de saatlerce yaptığı her hareketi nasıl, neden ve ne zaman yaptığının açıklamasını yapmıyor aga :D

He yani hiç açıklamayıp aşağıdaki cümleyi kurmasını tercih edersin. :D

(Aramızda kalsın sayın Shinigami, seni yeniyorum şu an)

Ayrıca seni @Feindbild adlı karaktere havale ediyorum. :D

Bunun korudukları SK'nin oğlu olduğunu bunlar bilip niye bu adama böyle davranıyorlar ki ?
Yani SK'nın korunma sebebi evrenin varlığının devam ettirilmesi. Eğer aksini yapmak istiyorsa tabii ki kurtulmak isteyecekler.

Kaldı bin yıl önce shit diff yerken de SK'nin oğlu değil miydi ki ? Yani gücünün nereden geldiği değil ki OP'lik ile alakalı sorun.
Millete güç bahşedip sonra onları geri alabiliyordu. Yani kendinde olmayan güçleri

Sonrasına bir şey diyemiyorum pek. Zaten iyiliğini savunmuyordum da gücünün arkasındaki mantığı konuşuyordum sadece. 😄

Animesini izlemek keyifli gerçekten ama benim için halen büyük üçlü arasında en zayıf seri kendisi. Ne beni alıp götüren bir hikayesi ne de çok bağlanabildiğim karakterleri var. Aksiyonu güzel, karakter tasarımları hoş, müzikleri iyi onun dışında ortalama bir anime bence. Her şey prodüksiyon kalitesi ile olmuyor.

Serinin final arkını insanların beğenmediğini görüyordum hep şimdi herkes ayılıp bayılıyor. Ne değişti ki? Gördüğüm kadarıyla fazla bir değişiklik de yok senaryoda. İyi bir anime çok etkili oluyor demek ki.

Serinin final arkını insanların beğenmediğini görüyordum hep şimdi herkes ayılıp bayılıyor. Ne değişti ki? Gördüğüm kadarıyla fazla bir değişiklik de yok senaryoda. İyi bir anime çok etkili oluyor demek ki.
Serinin sonuna doğru Kubo hastaydı o yüzden finali aceleye gelmişti. Şimdi animede Kubo düzgün yapamadığı yerleri baştan yapıyor. Mesela mangada 0. Birlik, Lille Barro Senjumaru'yu vurunca Senjumaru orada direk ölüyor falan. Takımın kalanı da rahat rahat yok ediliyor. Animede gerçekten tehditkar bir hale getirmişler. Ölmelerinin bahanesi de biri Bankai kullansın diye diğerlerinin kendini feda etmesi lazım.

Ama evet tabii güzel bir anime adaptasyonu da etkili olur bir seriyi popülerleştirmeye.

Nostalji duygusunun da etkisi var. Animesinin devamı 10 sene boyunca beklendiği için haliyle büyük bir hype oluştu. Son arkın her ne kadar eksi yanları olsa da günümüz shonenlerine kıyasla belli bir kalitenin üstünde olduğu da bir gerçek.

Geri