Kubo'nun kararı mıymış ?Kubo 0.takım dövüşünü komple retconlamış.

Kubo'nun kararı mıymış ?Kubo 0.takım dövüşünü komple retconlamış.
Kubo kendisi yazmış dövüşü.Kubo'nun kararı mıymış ?
Kardeşim direkt açıp izlemeye alışmışım ben. O dediğin eskilerde kaldı.Bırak o siteyi kardesim.Nyaa'dan animeyi, planetdp'den altyazıyı çek sülalen raad izle.
Düzgün bir stream servisi bulsam ben de öyle yapardım ama kasmadır donmadır çökmedir çok yaşıyorum. İnternetim de kötü sayılmaz 75 mbps. Ama en temiz yol yine indirip izlemek benim için. Ha, geçen NHK izlerken online izlemiştim anime eski olduğundan çözünürlük falan da sallamadım aktı gitti. Ama her seride olmuyor öyle. Ben de alıştım sanırım indirip izlemeye.Kardeşim direkt açıp izlemeye alışmışım ben. O dediğin eskilerde kaldı.
![]()
Anlaşılan o ki, Senjumaru vs Ishida olacak sıradaki partta. Senjumaru'yu Ishida indirecek ve geri kalanı aynen devam edecek.
Sonunun da retconlanması veya en azından büyük ölçüde değişmesi için ümit veriyor. Umarım umudu verip tekrardan bizi o halde bırakmaz .Kubo 0.takım dövüşünü komple retconlamış. Şimdi anime canon, manga filler oldu resmi olarak. 10/10 verim aldık sezondan. Keyifliydi epey. Gelecek sezon daha Aizen'i göreceğiz.
Kubo kendi ağzıyla senaryoyu değiştireceğini söylemişti zaten. Sonuyla ilgili oynama yapar mı yapar.Sonunun da retconlanması veya en azından büyük ölçüde değişmesi için ümit veriyor. Umarım umudu verip tekrardan bizi o halde bırakmaz .![]()
Türkianime'de kasma donma çok oluyor oradan izleyeceğim zaman mecbur bende indiriyorum.Düzgün bir stream servisi bulsam ben de öyle yapardım ama kasmadır donmadır çökmedir çok yaşıyorum. İnternetim de kötü sayılmaz 75 mbps. Ama en temiz yol yine indirip izlemek benim için. Ha, geçen NHK izlerken online izlemiştim anime eski olduğundan çözünürlük falan da sallamadım aktı gitti. Ama her seride olmuyor öyle. Ben de alıştım sanırım indirip izlemeye.
Bence Ichigo'nun olmaması çok daha iyi.Pek çok sağlam karakter varken, dünyanın en düz karakteri Ichigo'yu pek de aramıyorum.Bu arada izlediğim sitenin yorumlarına bir bakayım dedim. Millet İchigo yok diye ağlamış.
Ben Türkçe izleyeceksem Diziwatch'dan, İngilizce izleyeceksem Anix.to'dan izliyorum.Türkianime'de kasma donma çok oluyor oradan izleyeceğim zaman mecbur bende indiriyorum.
Valla Kubo İchigonun hiçbir bedel ödemeden böyle dondan çıkar gibi Yhwach'ı yenmesi konusunda hata yaptığını söylemişti.Sonunun da retconlanması veya en azından büyük ölçüde değişmesi için ümit veriyor. Umarım umudu verip tekrardan bizi o halde bırakmaz .![]()
İzleme konusunda en iyisi Diziwatch zaten. Fakat fansublara ayıp olmasın diye pek bakmıyorum.Ben Türkçe izleyeceksem Diziwatch'dan, İngilizce izleyeceksem Anix.to'dan izliyorum.
Inoue ölürse, seri sonunda klasik shounen romantik eşleşmesinden kaçınıp, üç büyükler içinde aralarında az uz bir kimya olan tek çifti, yani Rukia ve Ichigo'yu, görebiliriz. Ancak seri sonunda birisi ölecek olsa bile o kişinin Inoue olacağını sanmıyorum.Ben Türkçe izleyeceksem Diziwatch'dan, İngilizce izleyeceksem Anix.to'dan izliyorum.
Valla Kubo İchigonun hiçbir bedel ödemeden böyle dondan çıkar gibi Yhwach'ı yenmesi konusunda hata yaptığını söylemişti.
Kısacası muhtemelen mangada ölmeyen bir karakter ölecek finalde. Belki Ishida, belki Inoue.
Hiçbiri olmasa bile Ichigo'ya farklı bir bedel ödeteceğini düşünüyorum hala.
Ben de Inoue'nin ölmesine karşıyım. Ichigo ölsün.Inoue ölürse, seri sonunda klasik shounen romantik eşleşmesinden kaçınıp, üç büyükler içinde aralarında az uz bir kimya olan tek çifti, yani Rukia ve Ichigo'yu, görebiliriz. Ancak seri sonunda birisi ölecek olsa bile o kişinin Inoue olacağını sanmıyorum.
Yani anladığım kadarıyla adam Soul King'in oğlu. Yetmez mi?Yhwach'ın güçlerinin kaynağı ne ?
Ya Orası öyle de , o bile o kadar kalbur üstü geçiliyor ki : D Zaten bu arka gelene kadar ne Yhwach ne 0. takım ne ruh sarayı ile ilgili adam akıllı foreshadowing bile yok.Yani anladığım kadarıyla adam Soul King'in oğlu. Yetmez mi?![]()
Güncellenmiş güzel bir animeylen bile Bleach combat'ı çekilir çile değil herkes saçma şekilde düşmanın başında bekliyor saatlerce konuşuyor. Bir kaptanın diğerinden haberi yok, 0. Takım neden öyle yaptı ? Yhwach'ın güçlerinin kaynağı ne ? Yani gerçekten poz kesip karşılıklı estetik büyü atmak üzerine ve bunu animeyle bile çok toparlayamamışlar. Karakterler üst üste aşırı salakça kararlar veriyor falan. Sıtkım sıyrıldı , bu arkı yeni anime bile çok fazla toparlayamamış (ha buna rağmen içinde olduğumuz BnHA ve JJK final arklarından iyidir)
Yani yanlış bilmiyorsam eğer Kubo zaten Aizen yenilince bitirecekmiş ama sanırım devam ettirtmişler o yüzden aniden ortaya çıkmalarına yapacak bir şeyimiz yok. Konuşmalar arasındaki imaya göre SK'nın oğlu olması benim için OP'liğini yeterince açıklıyor.Ya Orası öyle de , o bile o kadar kalbur üstü geçiliyor ki : D Zaten bu arka gelene kadar ne Yhwach ne 0. takım ne ruh sarayı ile ilgili adam akıllı foreshadowing bile yok.