Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Bleach TYBWA Anime Sohbet&Tartışma Konusu

Kubo'nun kararı mıymış ?
Kubo kendisi yazmış dövüşü.

Senjumaru saves Oetsu from Lille, then proceeds to 1v6 Jugram, Uryu and the elites after they revive. She wins. Ouetsu survives cour 2. Kubo re-wrote the entire 0 squad fight.

Daha pek çok sahneyi de değiştireceği söyleniyor, ki daha anime çıkmadan söylenmişti değişiklikler yapacağı. Sonuyla bile oynamalar yapabilir.

Edit: Kubo direkt kendi ağzından söylemiş bazı sahneleri değiştireceğini.

Bırak o siteyi kardesim. :unsure:(y) Nyaa'dan animeyi, planetdp'den altyazıyı çek sülalen raad izle.
Kardeşim direkt açıp izlemeye alışmışım ben. O dediğin eskilerde kaldı.

batman smh GIF

Kardeşim direkt açıp izlemeye alışmışım ben. O dediğin eskilerde kaldı.

batman smh GIF
Düzgün bir stream servisi bulsam ben de öyle yapardım ama kasmadır donmadır çökmedir çok yaşıyorum. İnternetim de kötü sayılmaz 75 mbps. Ama en temiz yol yine indirip izlemek benim için. Ha, geçen NHK izlerken online izlemiştim anime eski olduğundan çözünürlük falan da sallamadım aktı gitti. Ama her seride olmuyor öyle. Ben de alıştım sanırım indirip izlemeye.

Kubo 0.takım dövüşünü komple retconlamış. Şimdi anime canon, manga filler oldu resmi olarak. 10/10 verim aldık sezondan. Keyifliydi epey. Gelecek sezon daha Aizen'i göreceğiz.
Sonunun da retconlanması veya en azından büyük ölçüde değişmesi için ümit veriyor. Umarım umudu verip tekrardan bizi o halde bırakmaz .:D

Sonunun da retconlanması veya en azından büyük ölçüde değişmesi için ümit veriyor. Umarım umudu verip tekrardan bizi o halde bırakmaz .:D
Kubo kendi ağzıyla senaryoyu değiştireceğini söylemişti zaten. Sonuyla ilgili oynama yapar mı yapar.

Vallahi biz animeden razıyız ya. Manga sevmem zaten ben.

Düzgün bir stream servisi bulsam ben de öyle yapardım ama kasmadır donmadır çökmedir çok yaşıyorum. İnternetim de kötü sayılmaz 75 mbps. Ama en temiz yol yine indirip izlemek benim için. Ha, geçen NHK izlerken online izlemiştim anime eski olduğundan çözünürlük falan da sallamadım aktı gitti. Ama her seride olmuyor öyle. Ben de alıştım sanırım indirip izlemeye.
Türkianime'de kasma donma çok oluyor oradan izleyeceğim zaman mecbur bende indiriyorum.

Son zamanlarda anime izlerken çok keyif alamıyodum.Sorun bende zannediyodum ta ki bu son bölumleri izleyene kadar.Meğerse sorun diğer izlediğim şeylerdeymiş.İnanılmaz keyif aldım her dakikasından.Belki bazı dövüşler daha uzun ve detaylı tutulabilirdi fakat böyle de razıyım valla.

Bu arada izlediğim sitenin yorumlarına bir bakayım dedim. Millet İchigo yok diye ağlamış.
Bence Ichigo'nun olmaması çok daha iyi.Pek çok sağlam karakter varken, dünyanın en düz karakteri Ichigo'yu pek de aramıyorum.

Türkianime'de kasma donma çok oluyor oradan izleyeceğim zaman mecbur bende indiriyorum.
Ben Türkçe izleyeceksem Diziwatch'dan, İngilizce izleyeceksem Anix.to'dan izliyorum.

Valla Kubo İchigonun hiçbir bedel ödemeden böyle dondan çıkar gibi Yhwach'ı yenmesi konusunda hata yaptığını söylemişti.
Kısacası muhtemelen mangada ölmeyen bir karakter ölecek finalde. Belki Ishida, belki Inoue.
Hiçbiri olmasa bile Ichigo'ya farklı bir bedel ödeteceğini düşünüyorum hala.

Ben Türkçe izleyeceksem Diziwatch'dan, İngilizce izleyeceksem Anix.to'dan izliyorum.

Valla Kubo İchigonun hiçbir bedel ödemeden böyle dondan çıkar gibi Yhwach'ı yenmesi konusunda hata yaptığını söylemişti.
Kısacası muhtemelen mangada ölmeyen bir karakter ölecek finalde. Belki Ishida, belki Inoue.
Hiçbiri olmasa bile Ichigo'ya farklı bir bedel ödeteceğini düşünüyorum hala.
Inoue ölürse, seri sonunda klasik shounen romantik eşleşmesinden kaçınıp, üç büyükler içinde aralarında az uz bir kimya olan tek çifti, yani Rukia ve Ichigo'yu, görebiliriz. Ancak seri sonunda birisi ölecek olsa bile o kişinin Inoue olacağını sanmıyorum.

Inoue ölürse, seri sonunda klasik shounen romantik eşleşmesinden kaçınıp, üç büyükler içinde aralarında az uz bir kimya olan tek çifti, yani Rukia ve Ichigo'yu, görebiliriz. Ancak seri sonunda birisi ölecek olsa bile o kişinin Inoue olacağını sanmıyorum.
Ben de Inoue'nin ölmesine karşıyım. Ichigo ölsün.

Güncellenmiş güzel bir animeylen bile Bleach combat'ı çekilir çile değil herkes saçma şekilde düşmanın başında bekliyor saatlerce konuşuyor. Bir kaptanın diğerinden haberi yok, 0. Takım neden öyle yaptı ? Yhwach'ın güçlerinin kaynağı ne ? Yani gerçekten poz kesip karşılıklı estetik büyü atmak üzerine ve bunu animeyle bile çok toparlayamamışlar. Karakterler üst üste aşırı salakça kararlar veriyor falan. Sıtkım sıyrıldı , bu arkı yeni anime bile çok fazla toparlayamamış (ha buna rağmen içinde olduğumuz BnHA ve JJK final arklarından iyidir :D )

Son düzenleme:
Yani anladığım kadarıyla adam Soul King'in oğlu. Yetmez mi? 😄
Ya Orası öyle de , o bile o kadar kalbur üstü geçiliyor ki : D Zaten bu arka gelene kadar ne Yhwach ne 0. takım ne ruh sarayı ile ilgili adam akıllı foreshadowing bile yok.

Güncellenmiş güzel bir animeylen bile Bleach combat'ı çekilir çile değil herkes saçma şekilde düşmanın başında bekliyor saatlerce konuşuyor. Bir kaptanın diğerinden haberi yok, 0. Takım neden öyle yaptı ? Yhwach'ın güçlerinin kaynağı ne ? Yani gerçekten poz kesip karşılıklı estetik büyü atmak üzerine ve bunu animeyle bile çok toparlayamamışlar. Karakterler üst üste aşırı salakça kararlar veriyor falan. Sıtkım sıyrıldı , bu arkı yeni anime bile çok fazla toparlayamamış (ha buna rağmen içinde olduğumuz BnHA ve JJK final arklarından iyidir :D )

Saatlerce konuşması tanıdık geldi. :D

Ya Orası öyle de , o bile o kadar kalbur üstü geçiliyor ki : D Zaten bu arka gelene kadar ne Yhwach ne 0. takım ne ruh sarayı ile ilgili adam akıllı foreshadowing bile yok.
Yani yanlış bilmiyorsam eğer Kubo zaten Aizen yenilince bitirecekmiş ama sanırım devam ettirtmişler o yüzden aniden ortaya çıkmalarına yapacak bir şeyimiz yok. Konuşmalar arasındaki imaya göre SK'nın oğlu olması benim için OP'liğini yeterince açıklıyor. 😄