Jiraiya ne karizma çıkmış o fotoda be duvar kağıdı yaptım hemen .
Eyvallah.
Avatarımda tanrının oğlu cehennemin lordu zekilik abidesi Lucifer Morningstar var.Bazılarının güçlerini unuttum.Tabii hamsi yiyemediğimden omega-3 gitti hafızada gitti.Hiç bir şey hatırlamıyorum resmen.Neyse.O kadar Lucifer dengi karakter yok listede.Yani öyledir umarım tekrar animeleri felan izlemem lazım.Hepsine giderim diye düşünüyorum.
ÇR versiyonuysa Lucifer hepsini birden gerçeklikten siler.
Tamamı Sokak Seviye demedim zaten. Bu arada WB 40-60 ton olmak için fazla hafif bence. Gerçi boyunun çok tutarsız olduğu da geçiyordu. Bu arada bu bir çizgi dizi olduğu için pek çok şey tutarsız. Humangasour her zaman o kadar ağırlık kaldırmıyor hatırlatırım.

Daha önce WB gibi bir boya sahip yaratığı yavaşlatamamıştı bile. (Alien Force'ta.) Boyunu büyüttükten sonra bir de.
Veya Big Chill görünmez haline dokunmak için Vilgax'ın eldiveni lazım, Spider-Man'in BC görünmezken dokunması imkansız. BC gelip Spider-Man'in içinden geçse Spidey buz tutmuş kalır
ÖH? Hız farkı?
Jet Ray, Ben'in en hızlı uzaylısı Spidey'nin yakalaması söz konusu bile olamaz. Hyper space seviyesinde uçabiliyor.
Ama Ben daha önce Fasttrack diye bir uzaylıya dönüşüp bir füzeyi bile yakalayamıyordu.

Jet Ray'e dönüşmemişti ama dönüşmediğine göre ya da Omnitrix dönüştürtmediğine göre en hızlısı o değil. Yani füze > Fasttrack > Jet Ray mi? Ayrıca resmi bilgiye göre hızları şu şekilde:
XLR8 can run as
fast as 500 mph.
Jetray has been said to fly
faster than the
speed of sound, which is over 700 mph. And Astrodactyl isn't even a
speed alien, so
Jetray is the fastest, XLR8 is the second fastest, and Fasttrack is the third.
Jetray ses hızı diyor.
Yakalayabileceğini söylemedim, Spider-Man'in DH'ye hasar vermesi zor. DH'yi kırmak için ya Vilgax'ın enerji çeken kılıcından ya da Tetrax'ın kullandığı özel alet lazım.
Pek değil aslında. Klasik seride Kevin'la olan dövüşte FA'nın köprü üstünden düşmesi ölümcül olarak gösterildi. Aynı FA, DH'ye dayak atıyordu ve DH sersemliyordu. Spidey'nin zarar vermesi için illa parçapinçik etmesine gerek yok. Ayrıca olaya diğer tarafından bakarsan DH sadece dayak yiyor olacak.
Abi bir şeye dönüşmesi o kadar da zor değil saati zaten hızlı bir şekilde kullanabiliyor, ki dediğim gibi saati kullanmasına gerek yok düşünse yeter.
Buna önceki mesajda cevap vermiştim zaten o yüzden bırakıyorum.
Şimdi DH kendi etrafını koruma altına alsa Spider-Man hala ona vurabilecek mi ? Veya Spider-Man korumayı kırmaya çalışırken bir anda WB'e dönüşse ne olur? Spidey'i geçer.
Ben, DH'ye dönüşüp kendini direk korumaya mı alacak?

Karakter dışı. Ayrıca Omnitrix ne zamandan beri Ben'i ne isterse ona dönüştürüyor? Kaldı ki WB dev canavarlara ya da bir orduya karşı daha etkili. Çevik ve hileli biriyle dövüşürken epey dezavatajlı.
Bunu varsayım üzerinden söylüyorsun. Aklına kesinlikle gelecektir, uzaylıları çok hızlı düşünerek güçlerini karıştırarak kombo yapan Ben'den bahsediyoruz.
Ya herifin Dünya'sını fethediyorlar, esir alıyorlar, aklına gelmiyor.

Sonra Azmuth söylüyor, hala anlamıyor. Biraz daha zaman geçince düşüyor jeton.

Serinin kalanı boyunca da pek kullandığı bir şey değil zaten.
Alien X sezon başından beri gizli tutulan bir uzaylıydı. Yani çıkacağı baştan belliydi. İntrosuna bakarsan zaten gözükmeyen tek uzaylı Alien X.
Hmm... Yeniden kontrol ettim ilk kullandığı zamanı, yeni bir uzaylı olduğundan bahsetmiyor. "I guess it's time to give this one a try." dediğine göre zaten varmış galiba. Yanlış hatırlamışım pardon.