Rakibi savaş alanından saf dışı etmek.Misal İrene Acnoyu savaş alanından epey uzağa ışınlayarak onu kısa süreliğine saf dısı bırakmıştı.Bfrnin açılımı ise;Bu ne anlama geliyo?
BFR= Battle Field Remova

Rakibi savaş alanından saf dışı etmek.Misal İrene Acnoyu savaş alanından epey uzağa ışınlayarak onu kısa süreliğine saf dısı bırakmıştı.Bfrnin açılımı ise;Bu ne anlama geliyo?
SanmamBoros >> Naruto
Zor. Ama evet meyve sakatHepsini yenebilir.
Yani karakterin formuna göre değişir ama benim koyduğum The Last Naruto. Ay kesen atağı yiyip sağlam çıktı.Boros >> Naruto
Bildiğim kadarıyla Room denilen bir bölge açıyor sonra içerde istediği şeyi kesip (Tam kesme denemez bir garip.) yerini değiştirebiliyor. Ama o bunu yapamadan onu tekleyebilecek bir sürü adam var. Tabii bu bir de senin Law'ı ne kadar hızlı gördüğüne bağlı.Law'ın meyve yeteneği çok iyi, hepsinin karşısında şansı var. Hepsini yenebilir.
Meyvesi iyi de maks alabileceği All Might oradan, ondan da darbe yerse sıkıntı. RSM ve benzeri moddaki bir Naruto zaten hayal klonları bile parça pinçik eder Law'u. The Last daki Naruto eliyle ay kesen atağı durduruyordu. Law ne anasını.SanmamBoros >> Naruto
Zor. Ama evet meyve sakatHepsini yenebilir.İş yapar her türlü.
Peki Boros 'u nasıl yenebilir Naruto?SanmamBoros >> Naruto
Zor. Ama evet meyve sakatHepsini yenebilir.İş yapar her türlü.
Boros'un çokhızlı bir yenilenme süresi var. Saitama yumruklarıyla Boro'u parçalarına ayırdığında bile hemen tekrar yenilendi. Konuya göre ikisi birbirleri hakkında bilgi sahibi bile değiller. Yani Naruto, Boros'un tek zayıf noktasını bilmiyor olacak.Yani karakterin formuna göre değişir ama benim koyduğum The Last Naruto. Ay kesen atağı yiyip sağlam çıktı.Boros >> NarutoSonra aynı atağa üstün geldi ve atağı atan adama bir koydu, adamın Tenseigan Mod'u devre dışı kaldı.
Boros'un son atak güçlü de bütün yaşam enerjisini o atağa yönlendirdiğini söyledi. Sıradan atakları o seviyede olmaz yani.
Bildiğim kadarıyla Room denilen bir bölge açıyor sonra içerde istediği şeyi kesip (Tam kesme denemez bir garip.) yerini değiştirebiliyor. Ama o bunu yapamadan onu tekleyebilecek bir sürü adam var. Tabii bu bir de senin Law'ı ne kadar hızlı gördüğüne bağlı.Law'ın meyve yeteneği çok iyi, hepsinin karşısında şansı var. Hepsini yenebilir.
Yumrukları + Teknikleri ile. Onu geçtim, Boros nasıl yenecek ? Boros'un tüm gücünü tek noktaya odaklayarak yaptığı atağın benzerini kafasına yiyip sıyrık almadı Naruto.Peki Boros 'u nasıl yenebilir Naruto?
Sennin Mode ile bilebilir . Kaldı ki tüm bedeni yok eden saldırıları var Naruto'nun Bijuu Dama Rasen Shuriken gibi vs. Ya yok eder o noktayı ya da görünür hale sokar.Yani Naruto, Boros'un tek zayıf noktasını bilmiyor olacak
Evet hatırlıyorum.Boros'un çokhızlı bir yenilenme süresi var. Saitama yumruklarıyla Boro'u parçalarına ayırdığında bile hemen tekrar yenilendi.
Zayıf nokta? Kafasında çekirdek falan vardı galiba o mu? Yani bu pek bir şeyi değiştirmez. Tamam adamın yenilenmesi iyi de sadece MB'yi kullanınca bile vücuduna büyük bir yük bindirdiğini söylüyordu. Öyle sonsuza kadar yenilenemez.Konuya göre ikisi birbirleri hakkında bilgi sahibi bile değiller. Yani Naruto, Boros'un tek zayıf noktasını bilmiyor olacak.
Ha yok ben zaten kesme ve yer değiştirme yeteneklerini ayrı ayrı kast etmiştim zaten.Law'da Room'un içinde istediği şekilde ışınlanabiliryor. Bunun için bir şey kesmesine gerek yok.
OP'nin hızı çok dengesiz duyduğuma göre. Sözde ışık hızında adama fodderlar tepki veriyor. 900'lerde bir yerde Gazelleman diye biri (200 km/sa hızla gidebiliyormuş.) bir çocuğu kaçırıyor. Luffy ve Zoro da buna "Hızlı!" tarzında bir şey diyor. Boros minimum Relativistic (Işık hızına yakın hızlar. Işık hızının 10% ile 100%'ü arasında.) biri. Law bir şey yapamadan blitz yer derim dolayısıyla.Kaido ve BigMom bile Law'ın saldırılarından kaçamıyor ve Law'a 1-2 saldırı hariç kolay kolay vuramadılar. Law kendi (One Piece) evreninde hızlı bir karakter.
Dostum, Minoru deftere yazana kadar ölürİsimlerini ve yüzlerini bildiğim müddetçe sanırım hepsini yenebilirim.
Biraz hızlı davranması gerek evet. Ama karşıda ki gücümü bilmediği sürece bir şansım var gibi.Dostum, Minoru deftere yazana kadar ölürİsimlerini ve yüzlerini bildiğim müddetçe sanırım hepsini yenebilirim.![]()
Zaten o yüzden sanırım dedim, Levi her ne kadar çok güçlü olsa da insan neticede. Eğer Shinigami gözümde olursa zaten tek yapmam gereken bir defter parçasına adını yazmak. Ha tabi yazana kadar veya yazdıktan sonra kırk saniye geçene kadar da haşat olabilirim belli olmaz. Yinede Levi'yı alabileceğini düşünüyorum.o Listede deftere yazsa bile ölmeyecek kişiler var.Nitekim karakterin listede ki herkesi geçtim leviyi bile alırsa büyük başarıdır.
"Ölecek miyim? Buna kim karar verdi?!"Edit;Misal Escanor.Escanoru deftere yazsa Escanor yerine kendisi ölür![]()
Escanor kibirli değil mi yani şimdi?Ama harbiden kibirli olanlar ya da heyecan arayanlar neyse de dikkatli karakterlere denk geldiğinde hiçbir şey yapamadan ölür.
Tabii ki kibirli. Yoksa orada yazdığımı şaksa olsun diye yazdım zaten.Escanor kibirli değil mi yani şimdi?![]()
Alien X olmadan Ben epey zayıf. Spidey'i bile geçemezsin bence. Yukarıda Sodex'e söylediğimle aynı sebepten dolayı. Dönüşemeden ÖH yüzünden yenilirsin derim. Ayrıca bir şeye dönüşsen bile yenemeyebilirsin. R10 falan hayal zaten.Şu an avatarımda Alien Force Ben 10 var, buradaki çoğu karakteri tanımıyorum ama en azından 10'a gelirim diye düşünüyorum. Ha tabii Alien X olmadan, eğer Alien X'e dönüşebilecek kadar sürem olursa hepsini yenerimEğer yanılıyorsam düzeltin beni
![]()
Katılmıyorum. Ben'in kullanabileceği tonla farklı uzaylısı var. Önemli olan bu uzaylıları düzgün seçebilmek.Alien X olmadan Ben epey zayıf.
Spidey'i sadece Four Arms bile yenerSpidey'i bile geçemezsin bence
Ben'in dönüşmesi için saate basmasına gerek yok. Yani sadece düşünerek bile istediği (kilidi açık olanlardan) uzaylıya dönüşebilir. AF'deki omnitrix ile bunu yapabiliyor.Dönüşemeden ÖH yüzünden yenilirsin derim
Evet, Alien X olmadan yenemezR10 falan hayal zaten
Tabii ki pek çok uzaylısı var, hepsinin çeşitli özellikleri var falan. Farkındayım ama bu uzaylıların hemen hepsi Sokak Seviye.Katılmıyorum. Ben'in kullanabileceği tonla farklı uzaylısı var. Önemli olan bu uzaylıları düzgün seçebilmek.
Yok aslında tam tersi.Spidey'i sadece Four Arms bile yener
Süpersonik - Hipersonik olan Spidey'i nasıl yakalayıp yeniyor DH? Hayır kaldı ki ben en başta bir şeye dönüşmeden yakalar diyorum Spidey.Hadi Four Arms olmadı Diamondhead ile Spider-Man'in şansı yok. Zaten DiamondHead'i çok iyi bir şekilde kullandığını kanıtladı bize.
Onun yaptığında hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bir sezonun sonundaydı. Senin attığın versiyon seri başından ki o sesle kontrol özelliğini Ben unutmuştu. Azmuth onu biraz dürtünce jeton düşmüştü.Ben'in dönüşmesi için saate basmasına gerek yok. Yani sadece düşünerek bile istediği (kilidi açık olanlardan) uzaylıya dönüşebilir. AF'deki omnitrix ile bunu yapabiliyor.
Alien X sonradan yeni bir uzaylı olarak çıkmıştı galiba. Senin avatardaki seri başındaki versiyonuydu diye hatırlıyorum yani Alien X'e sahip olmaması olası.Evet, Alien X olmadan yenemez