Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Avatarındaki Karakterle Nereye Kadar Gidebilirsin?

Nereye Kadar Gidebiliyorsunuz?

• Hiçbir yere gidemiyorum.

Oy: 2 16.7%
  • R2

Oy: 0 0.0%
  • R3

Oy: 1 8.3%
  • R4

• R5

• R6

• R7

• R8

• R9

• R10

Oy: 2 16.7%
  • R11

• Hepsini yenerim.

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Jiraiya ne karizma çıkmış o fotoda be duvar kağıdı yaptım hemen :D .Avatarımda tanrının oğlu cehennemin lordu zekilik abidesi Lucifer Morningstar var.Bazılarının güçlerini unuttum.Tabii hamsi yiyemediğimden omega-3 gitti hafızada gitti.Hiç bir şey hatırlamıyorum resmen.Neyse.O kadar Lucifer dengi karakter yok listede.Yani öyledir umarım tekrar animeleri felan izlemem lazım.Hepsine giderim diye düşünüyorum.

Tabii ki pek çok uzaylısı var, hepsinin çeşitli özellikleri var falan. Farkındayım ama bu uzaylıların hemen hepsi Sokak Seviye
Sokak seviye demek ayıp olur, bir To'kustar'ı kaldırabilecek kadar güçlü olan Humungousaur'a bu denir mi? (To'kustar = Waybig, Waybig ise 40-60 ton) Veya Big Chill görünmez haline dokunmak için Vilgax'ın eldiveni lazım, Spider-Man'in BC görünmezken dokunması imkansız. BC gelip Spider-Man'in içinden geçse Spidey buz tutmuş kalır :D Jet Ray, Ben'in en hızlı uzaylısı Spidey'nin yakalaması söz konusu bile olamaz. Hyper space seviyesinde uçabiliyor. Daha fazla yazabilirim fakat gerek yok diye düşünüyorum :D
Süpersonik - Hipersonik olan Spidey'i nasıl yakalayıp yeniyor DH? Hayır kaldı ki ben en başta bir şeye dönüşmeden yakalar diyorum Spidey.
Yakalayabileceğini söylemedim, Spider-Man'in DH'ye hasar vermesi zor. DH'yi kırmak için ya Vilgax'ın enerji çeken kılıcından ya da Tetrax'ın kullandığı özel alet lazım. Hasar veremez demiyorum ama nakavt edecek seviyede vurabileceğini de düşünmüyorum. Abi bir şeye dönüşmesi o kadar da zor değil saati zaten hızlı bir şekilde kullanabiliyor, ki dediğim gibi saati kullanmasına gerek yok düşünse yeter. Şimdi DH kendi etrafını koruma altına alsa Spider-Man hala ona vurabilecek mi ? Veya Spider-Man korumayı kırmaya çalışırken bir anda WB'e dönüşse ne olur? Spidey'i geçer.
Burada hatırlatacak biri olmadığına ve öyle bir kriz anında bile birinin hatırlatması gerektiğine göre o seçeneği elesen iyi olur.
Bunu varsayım üzerinden söylüyorsun. Aklına kesinlikle gelecektir, uzaylıları çok hızlı düşünerek güçlerini karıştırarak kombo yapan Ben'den bahsediyoruz.
Alien X sonradan yeni bir uzaylı olarak çıkmıştı galiba.
Alien X sezon başından beri gizli tutulan bir uzaylıydı. Yani çıkacağı baştan belliydi. İntrosuna bakarsan zaten gözükmeyen tek uzaylı Alien X.
Senin avatardaki seri başındaki versiyonuydu diye hatırlıyorum yani Alien X'e sahip olmaması olası.
Oha :D

Jiraiya ne karizma çıkmış o fotoda be duvar kağıdı yaptım hemen .
Eyvallah. :D

Avatarımda tanrının oğlu cehennemin lordu zekilik abidesi Lucifer Morningstar var.Bazılarının güçlerini unuttum.Tabii hamsi yiyemediğimden omega-3 gitti hafızada gitti.Hiç bir şey hatırlamıyorum resmen.Neyse.O kadar Lucifer dengi karakter yok listede.Yani öyledir umarım tekrar animeleri felan izlemem lazım.Hepsine giderim diye düşünüyorum.
ÇR versiyonuysa Lucifer hepsini birden gerçeklikten siler. :D

Sokak seviye demek ayıp olur, bir To'kustar'ı kaldırabilecek kadar güçlü olan Humungousaur'a bu denir mi? (To'kustar = Waybig, Waybig ise 40-60 ton)
Tabii ki pek çok uzaylısı var, hepsinin çeşitli özellikleri var falan. Farkındayım ama bu uzaylıların hemen hepsi Sokak Seviye.
Tamamı Sokak Seviye demedim zaten. Bu arada WB 40-60 ton olmak için fazla hafif bence. Gerçi boyunun çok tutarsız olduğu da geçiyordu. Bu arada bu bir çizgi dizi olduğu için pek çok şey tutarsız. Humangasour her zaman o kadar ağırlık kaldırmıyor hatırlatırım. :D Daha önce WB gibi bir boya sahip yaratığı yavaşlatamamıştı bile. (Alien Force'ta.) Boyunu büyüttükten sonra bir de. :D

Veya Big Chill görünmez haline dokunmak için Vilgax'ın eldiveni lazım, Spider-Man'in BC görünmezken dokunması imkansız. BC gelip Spider-Man'in içinden geçse Spidey buz tutmuş kalır :D
ÖH? Hız farkı?

Jet Ray, Ben'in en hızlı uzaylısı Spidey'nin yakalaması söz konusu bile olamaz. Hyper space seviyesinde uçabiliyor.
Ama Ben daha önce Fasttrack diye bir uzaylıya dönüşüp bir füzeyi bile yakalayamıyordu. :D Jet Ray'e dönüşmemişti ama dönüşmediğine göre ya da Omnitrix dönüştürtmediğine göre en hızlısı o değil. Yani füze > Fasttrack > Jet Ray mi? Ayrıca resmi bilgiye göre hızları şu şekilde:
XLR8 can run as fast as 500 mph. Jetray has been said to fly faster than the speed of sound, which is over 700 mph. And Astrodactyl isn't even a speed alien, so Jetray is the fastest, XLR8 is the second fastest, and Fasttrack is the third.
Jetray ses hızı diyor. :D

Yakalayabileceğini söylemedim, Spider-Man'in DH'ye hasar vermesi zor. DH'yi kırmak için ya Vilgax'ın enerji çeken kılıcından ya da Tetrax'ın kullandığı özel alet lazım.
Pek değil aslında. Klasik seride Kevin'la olan dövüşte FA'nın köprü üstünden düşmesi ölümcül olarak gösterildi. Aynı FA, DH'ye dayak atıyordu ve DH sersemliyordu. Spidey'nin zarar vermesi için illa parçapinçik etmesine gerek yok. Ayrıca olaya diğer tarafından bakarsan DH sadece dayak yiyor olacak.

Abi bir şeye dönüşmesi o kadar da zor değil saati zaten hızlı bir şekilde kullanabiliyor, ki dediğim gibi saati kullanmasına gerek yok düşünse yeter.
Buna önceki mesajda cevap vermiştim zaten o yüzden bırakıyorum.

Şimdi DH kendi etrafını koruma altına alsa Spider-Man hala ona vurabilecek mi ? Veya Spider-Man korumayı kırmaya çalışırken bir anda WB'e dönüşse ne olur? Spidey'i geçer.
Ben, DH'ye dönüşüp kendini direk korumaya mı alacak? :D Karakter dışı. Ayrıca Omnitrix ne zamandan beri Ben'i ne isterse ona dönüştürüyor? Kaldı ki WB dev canavarlara ya da bir orduya karşı daha etkili. Çevik ve hileli biriyle dövüşürken epey dezavatajlı.

Bunu varsayım üzerinden söylüyorsun. Aklına kesinlikle gelecektir, uzaylıları çok hızlı düşünerek güçlerini karıştırarak kombo yapan Ben'den bahsediyoruz.
Ya herifin Dünya'sını fethediyorlar, esir alıyorlar, aklına gelmiyor. :D Sonra Azmuth söylüyor, hala anlamıyor. Biraz daha zaman geçince düşüyor jeton. :D Serinin kalanı boyunca da pek kullandığı bir şey değil zaten.

Alien X sezon başından beri gizli tutulan bir uzaylıydı. Yani çıkacağı baştan belliydi. İntrosuna bakarsan zaten gözükmeyen tek uzaylı Alien X.
Hmm... Yeniden kontrol ettim ilk kullandığı zamanı, yeni bir uzaylı olduğundan bahsetmiyor. "I guess it's time to give this one a try." dediğine göre zaten varmış galiba. Yanlış hatırlamışım pardon. :D

Humangasour her zaman o kadar ağırlık kaldırmıyor hatırlatırım. Daha önce WB gibi bir boya sahip yaratığı yavaşlatamamıştı bile. (Alien Force'ta.) Boyunu büyüttükten sonra bir de.
Valla bunu bende anlamıyorum ama bu yazar tarafından doğrulanmış bir şey. Bir de o hangi yaratık ?

ÖH? Hız farkı?
Örnek vermiştim :D
XLR8 can run as fast as 500 mph. Jetray has been said to fly faster than the speed of sound, which is over 700 mph. And Astrodactyl isn't even a speed alien, so Jetray is the fastest, XLR8 is the second fastest, and Fasttrack is the third.
Jetray ses hızı diyor.
https://vsbattles.fandom.com/wiki/Jetray Benim baktığım sitede "can enter hyperspace" yazıyor ? Ben mi yanlış biliyorum ama bu "hyperspace" hıza sahip olduğu anlamına gelmiyor mu?
Ama Ben daha önce Fasttrack diye bir uzaylıya dönüşüp bir füzeyi bile yakalayamıyordu. Jet Ray'e dönüşmemişti ama dönüşmediğine göre ya da Omnitrix dönüştürtmediğine göre en hızlısı o değil. Yani füze > Fasttrack > Jet Ray mi?
Abi burada şöyle bir olay var, Azmuth'un söylediğine göre "Omnitrix seni yanlış bir uzaylıya dönüştürmez." Ben saate çok sert bastığından dolayı Jetray dışında farklı bir uzaylıya dönüştü. Omnitrix sadece seçtiğin uzaylıya dönüştürür.
Ben, DH'ye dönüşüp kendini direk korumaya mı alacak? Karakter dışı.
Burada varsayım üzerinden söylemiştim.
Ayrıca Omnitrix ne zamandan beri Ben'i ne isterse ona dönüştürüyor? Kaldı ki WB dev canavarlara ya da bir orduya karşı daha etkili. Çevik ve hileli biriyle dövüşürken epey dezavatajlı.
Bunu yukarıda anlattım. Spidey WB'ye nasıl hasar verecek? Eğer WB bir şekilde Spidey'ı eline geçirirse vs direkt olarak biter zaten. Ayrıca düzlük bir alan (çoğunlukla) Spidey sürekli olarak nasıl kaçacak? Ayrıca WB lazerini tutturursa da işi biter. Karakter dışı deme bu özelliği Gwen'e karşı bile kullanabiliyor.
Ya herifin Dünya'sını fethediyorlar, esir alıyorlar, aklına gelmiyor
Vilgax fight ? Büyük ihtimalle egosundan dolayıdır o, ciddiye almamıştır o durumu pek. Vilgax ile dövüştüğü bölümde kullanmıştı bu özelliği.
Klasik seride Kevin'la olan dövüşte FA'nın köprü üstünden düşmesi ölümcül olarak gösterildi.
Böyle bir şey hatırlamıyorum.
Aynı FA, DH'ye dayak atıyordu ve DH sersemliyordu
Bu Humungousaur ile aynı durum. DH Kevin 11.000'in çığlığına karşı (ki bu büyük ihtimalle Ultimate Echo Echo'nun çığlığından daha güçlü bir çığlık) da dayanabiliyordu. Yani güçler biraz orantısız, ben de anlamıyorum :D

Edit :

Tamamı Sokak Seviye demedim zaten.
Farkındayım, ama Ben'in kullandığı uzaylıların hepsi sokak seviyesinin üstünde.

Valla bunu bende anlamıyorum ama bu yazar tarafından doğrulanmış bir şey. Bir de o hangi yaratık ?
40-60 ton mu doğrulanmış? Gerçi şaşırmam ama... :D Yaratık da şu büyükbaba Max ile beraber birkaç tane daha insanı bir şey ele geçirmişti, dev ağaç bir yaratık yapmıştı ya. Ben WB olmak istemişti ama HS geldi. Şu dikenli mikenli 15-20 metre olduğu boya çıkmıştı. Dizine falan varıyordu boyu. :D Yaratığın yürümesini de durduramamıştı.

Örnek vermiştim :D
Yok yani BC, ÖH varken nasıl sinsice yanaşıp onu donduracak? Ve hız farkı varken yakalayamaz da.

vsbattles.fandom.com/wiki/Jetray Benim baktığım sitede "can enter hyperspace" yazıyor ? Ben mi yanlış biliyorum ama bu "hyperspace" hıza sahip olduğu anlamına gelmiyor mu?
Haaa anlaşıldı. :D VsBW genel olarak kötü bir kaynak. Biz de burada pek sevmeyiz. Hatta konusu açıldı. Görmedin mi yaratığın gücüne Ülke Seviye demişler. :D Sence Jet Ray, Ülke Seviye eder mi? Ayrıca hiper uzay hız değildi galiba. Hızına MFTL+ yazmışlar ki o sitede ışık hızı x 1000+ demek oluyor.

Abi burada şöyle bir olay var, Azmuth'un söylediğine göre "Omnitrix seni yanlış bir uzaylıya dönüştürmez." Ben saate çok sert bastığından dolayı Jetray dışında farklı bir uzaylıya dönüştü. Omnitrix sadece seçtiğin uzaylıya dönüştürür.
Olay ne anlamadım. Yani Ben saate çok sert bastığı için Jet Ray'e dönüşmemiş mi? Böyle bir şey hatırlamıyorum. Kaldı ki saati çıkarmak için üzerinde neler denendi. Ben biraz sert basınca bozuldu mu yani? :D

Burada varsayım üzerinden söylemiştim.
Anladım da karakterlerin kişilikleri de göz önünde bulundurulmalı. DH'ye dönüşüp anında kendine bariyer yapmak Ben'lik bir şey değil.

Bunu yukarıda anlattım. Spidey WB'ye nasıl hasar verecek? Eğer WB bir şekilde Spidey'ı eline geçirirse vs direkt olarak biter zaten.
Valla açıkçası gayet de verir. :D Senin dediğine göre 40-60 ton bir şeyse WB o zaman bu Spidey'nin kaldırabileceği standart bir ağırlık. Çok daha üstünü yapmışlığı var. Yani WB'yi yakalayıp etrafta savurabilir. Kaldı ki tam tersini de düşünmen lazım. WB, Spidey gibi kıvrak, çevik ve esnek birini nasıl yakalayacak? Üstelik Spidey onun üzerinde ağlarıyla sağdan sola atlayabilecekken.

Ayrıca düzlük bir alan (çoğunlukla) Spidey sürekli olarak nasıl kaçacak?
Alan ormanlık bir yer? Nasıl düzlük? Kaldı ki gerek de yok zaten. :D

Ayrıca WB lazerini tutturursa da işi biter. Karakter dışı deme bu özelliği Gwen'e karşı bile kullanabiliyor.
Yok karakter dışı demem de daha büyük problem var. Fodder uzaylıların sümük atarak kırabildiği kalkanı kırması zaman alıyor Ben'in. :D Ve vurması da zor. Özellikle Spidey üzerinde geziniyorsa seçenek dışı bir şey.

Vilgax fight ? Büyük ihtimalle egosundan dolayıdır o, ciddiye almamıştır o durumu pek. Vilgax ile dövüştüğü bölümde kullanmıştı bu özelliği.
Yok o değil. O dövüş de var da ben High Breed'lerin filolarla gelip gezegeni fethetmeye çalışmasından bahsediyorum.

Böyle bir şey hatırlamıyorum.
Kevin'ın ilk kez şu uzaylıların karışımına döndüğü dövüş. Türkçe versiyonu buldum.

Bu Humungousaur ile aynı durum.
Nasıl yani?

DH Kevin 11.000'in çığlığına karşı (ki bu büyük ihtimalle Ultimate Echo Echo'nun çığlığından daha güçlü bir çığlık) da dayanabiliyordu.
Aslında epey hasar görmüştü ve sonrasında da bilincini yitirmişti.

Yani güçler biraz orantısız, ben de anlamıyorum :D
Biraz mı? :D Çizgi dizilerde böyle genelde. Arada çok absürt şeyler olabilir ama genel olarak pek güçlü değiller.

Farkındayım, ama Ben'in kullandığı uzaylıların hepsi sokak seviyesinin üstünde.
Neye sokak seviye dediğine bağlı. Benim bildiğim kadarıyla Spidey yüksek bir Sokak Seviye karakter.

. Hatta konusu açıldı. Görmedin mi yaratığın gücüne Ülke Seviye demişler.
Açık konuşmak gerekirse gücüne bakmadım :D Sadece hızına bakmıştım. :p
Yok o değil. O dövüş de var da ben High Breed'lerin filolarla gelip gezegeni fethetmeye çalışmasından bahsediyorum.
Ben de aklına gelmesinden bahsediyorum zaten Ben öyle bir durumda çok düşünmemiştir diye düşünüyorum, ne demek istediğini anladım. "Vilgax fight?" derken o savaşta aklına gelmesinden bahsetmiştim.
Güç orantısızlığı.
Aslında epey hasar görmüştü ve sonrasında da bilincini yitirmişti.
Evet, yine de baya bir dayandı yani.
Yani yüksek binaların veya yüksek ağaçların olmadığı yer anlamında.
Yok karakter dışı demem de daha büyük problem var. Fodder uzaylıların sümük atarak kırabildiği kalkanı kırması zaman alıyor Ben'in. Ve vurması da zor. Özellikle Spidey üzerinde geziniyorsa seçenek dışı bir şey.
E bir zahmet, Ben kendi kuzenini öldürmek ister mi veya ciddi yaralamak ? Hasarını düşürmüştür. Spidey de böyle bir şey yapmayacağı kesin :D Ha elbette tutturması sıkıntılı bir iş :D
Olay ne anlamadım. Yani Ben saate çok sert bastığı için Jet Ray'e dönüşmemiş mi? Böyle bir şey hatırlamıyorum. Kaldı ki saati çıkarmak için üzerinde neler denendi. Ben biraz sert basınca bozuldu mu yani?
Hayır, saate sert bastığı için Omnitrix bozulmuyor. Sadece uzaylı nasıl oluyorsa değişmiş oluyor(ben de tam anlam veremedim). Şu anda klibini bulamıyorum, bulursam atacağım. Bir de Omnitrix hangi uzaylı daha güçlüyse seni ona dönüştürmez, sadece seçtiğine dönüştürür.
Yani WB'yi yakalayıp etrafta savurabilir
O kadar kolayca mı ? Zannetmiyorum. Üstünü yapmışlığı olabilir fakat 40-60 tonu kolayca savurabileceğini düşünmüyorum.
Kevin'ın ilk kez şu uzaylıların karışımına döndüğü dövüş. Türkçe versiyonu buldum.
Ha bu, benim de aklıma bu gelmişti aslında :D

Edit : Hocam bir de "Spider-Man vs Ben 10" konuşacaksak başka bir konu açalım :D Konudan biraz uzaklaştık.

Arkadaşlar waybige WB demesiniz nasıl olur ? Çünkü WB denilince genelde akla Whitebeard (one piece )geliyor :D

Açık konuşmak gerekirse gücüne bakmadım :D Sadece hızına bakmıştım. :p
Anlaşıldı. :D

Ben de aklına gelmesinden bahsediyorum zaten Ben öyle bir durumda çok düşünmemiştir diye düşünüyorum, ne demek istediğini anladım. "Vilgax fight?" derken o savaşta aklına gelmesinden bahsetmiştim.
Tamam demek istediğini anladım ben de sorun değil.

Evet, yine de baya bir dayandı yani.
Yani dönüşür dönüşmez ulumayı yiyip, gözle görülebilir hasar alıp, bayılmaya iyi dayandı diyorsan ok. :D

Yani yüksek binaların veya yüksek ağaçların olmadığı yer anlamında.
Onlarca metre ağaçlardan bahsediyorsan ok.

E bir zahmet, Ben kendi kuzenini öldürmek ister mi veya ciddi yaralamak ? Hasarını düşürmüştür. Spidey de böyle bir şey yapmayacağı kesin :D
Bak o olabilir. :D Benim de aklıma gelmişti. Ama çok sık kullandığı bir ışın değil, bir de uzaylıyı da pek sık görmediğimiz için oradan örnek verdim.

Hayır, saate sert bastığı için Omnitrix bozulmuyor. Sadece uzaylı nasıl oluyorsa değişmiş oluyor(ben de tam anlam veremedim). Şu anda klibini bulamıyorum, bulursam atacağım.
İyi olur. :D Bu arada çok saçma geliyor kulağa. :D

Bir de Omnitrix hangi uzaylı daha güçlüyse seni ona dönüştürmez, sadece seçtiğine dönüştürür.
? Dönüştürmediğini gördüğümüz pek çok zaman var.

O kadar kolayca mı ? Zannetmiyorum.
Yani casual bir şekilde yapamayabilir ama yapar mı yapar.

Üstünü yapmışlığı olabilir fakat 40-60 tonu kolayca savurabileceğini düşünmüyorum.
01StaBO.jpeg
Dolu bir yakıt tankerini fırlatıyor. Her an patlayabileceğini söylüyor. Bu kadar kısa sürede alıp fırlatabileceğine göre aynını WB'ye de yapabilir.

In CA and some others, your weight cannot exceed 80,000 pounds. (without additional permits) As gasoline weighs 6.6 pounds per gallon and water weighs 7.4 so the 10,000 gallon truck and trailer (usually two trailers, a large one and a pup) could weigh over 130,000 full and 50,000 empty.

Boş yakıt tankeri ağırlığı 40 tonu (yaklaşık) geçemezmiş. Dolu şekilde 65 ton (yine yaklaşık) üzeri ağırlığa ulaşabilirmiş. Bu arada feati Nabu atmıştı Suiryu vs Spidey konusunda. "Gram zorluk çekmeden" demiş. :D Yani daha bile beter olabilir.

Edit : Hocam bir de "Spider-Man vs Ben 10" konuşacaksak başka bir konu açalım :D Konudan biraz uzaklaştık.
Aklıma gelmedi değil ama tartışacak bir şey kaldı mı ki?

Dönüştürmediğini gördüğümüz pek çok zaman var.
Nedenini anlattım.
Dolu bir yakıt tankerini fırlatıyor. Her an patlayabileceğini söylüyor. Bu kadar kısa sürede alıp fırlatabileceğine göre aynını WB'ye de yapabilir.

In CA and some others, your weight cannot exceed 80,000 pounds. (without additional permits) As gasoline weighs 6.6 pounds per gallon and water weighs 7.4 so the 10,000 gallon truck and trailer (usually two trailers, a large one and a pup) could weigh over 130,000 full and 50,000 empty.

Boş yakıt tankeri ağırlığı 40 tonu (yaklaşık) geçemezmiş. Dolu şekilde 65 ton (yine yaklaşık) üzeri ağırlığa ulaşabilirmiş. Bu arada feati Nabu atmıştı Suiryu vs Spidey konusunda. "Gram zorluk çekmeden" demiş. Yani daha bile beter olabilir.
Biraz da Way Big'i anlatayım :
- Küçük bir gezegeni yok edecek kadar güçlü.
- Yumruk yumruğa savaşta çok yeteneklidir, Vilgax fight bunun bir kanıtı.
- Incursean Conquest Ray'i durdurabilecek güçte ışın atabiliyor.
- Her ne kadar öyle gözükmese de Way Big Şimşek Hız ve Fasttrack gibi arttırılmış hıza sahiptir. "The Widening Gyre" bölümüne bakabilirsin.
- Way Big çok dayanıklıdır. Hasarlara zar zor olsa da katlanabilir.
- Aşırı hızlı refleksleri vardır. "Incursean Conquest Ray" tepki verebilecek kadar.

Uzun lafın kısası bana göre Way Big alır. Ha tabii Spidey'nin de avantajı var. Her ne kadar kaldırabileceği bir ağırlık olsa da Way Big sadece ağırlık değil.

Aklıma gelmedi değil ama tartışacak bir şey kaldı mı ki?
Doğru, pek kalmadı :D

Edit : Ha bu arada Yüzen Kanat gerçekten de hyperspace'e girebiliyormuş, az önce teyit ettim. "Eye of the Beholder" bölümüne bakabilirsin.

Doğru, pek kalmadı :D
Bunu en başa alayım da. Yine cevap verecek olursan bana özelden yaz. Oradan devam edelim. Bu arada özelden kastım: Ekranın üstünde, profilinin yanında "Haberler" yazıyor. (Bildirim geldiğinde orada gözükür.) Onun yanında da "Sohbetler" var. Oradan bahsediyorum. İstersen bana söyle ben de açabilirim.

Nedenini anlattım.
Valla ben pek bir şey anlayamadım o açıklamadan.

- Küçük bir gezegeni yok edecek kadar güçlü.
Oyunda yok etti. Yani non-canon. Çizgi dizide yok. Varsa da ben bulamadım. :D

- Yumruk yumruğa savaşta çok yeteneklidir, Vilgax fight bunun bir kanıtı.
O WB'nin yeteneği değil. Ben zaman içinde dövüş deneyimi kazanmıştır muhtemelen. :D

- Incursean Conquest Ray'i durdurabilecek güçte ışın atabiliyor.
Görünüşe göre Gezegen yok etmiş bir ışın ama nedense Ben gemiyi havaya uçurunca üstünde bulundukları semt bile yok olmuyor. :D Başka bir tutarsızlık ya da o kadar gücü kalmamış demek ki geminin.

- Her ne kadar öyle gözükmese de Way Big Şimşek Hız ve Fasttrack gibi arttırılmış hıza sahiptir. "The Widening Gyre" bölümüne bakabilirsin.
Boyutundan dolayı zaten normal insanlara göre hızlı olması lazım. Orada da zaman içinde ivme kazanıp bir girdap oluşturmuştu.

- Way Big çok dayanıklıdır. Hasarlara zar zor olsa da katlanabilir.
Adamı savunmaya çalışırken savunamamışsın. :D Beni de güldürdün Allah iyiliğini versin. :D

- Aşırı hızlı refleksleri vardır. "Incursean Conquest Ray" tepki verebilecek kadar.
Dediğim gibi tutarsız bir ışın. :D Kaldı ki ona kıyasla çok yavaş gösterimleri de var.

Uzun lafın kısası bana göre Way Big alır.
Konu Ben vs Spidey'den, WB vs Spidey'e mi döndü şimdi de? :D
Ha tabii Spidey'nin de avantajı var. Her ne kadar kaldırabileceği bir ağırlık olsa da Way Big sadece ağırlık değil.
Bu ne demek şimdi? WB'yi alıp sağa sola savurmasına engel olan bir şey mi var?

Edit : Ha bu arada Yüzen Kanat gerçekten de hyperspace'e girebiliyormuş, az önce teyit ettim. "Eye of the Beholder" bölümüne bakabilirsin.
Ok gördüm. Yalnız dediğim gibi tutarsız. Ve adı üstünde bunu Dünya'da yapabileceğini sanmıyorum.

O WB'nin yeteneği değil. Ben zaman içinde dövüş deneyimi kazanmıştır muhtemelen.
Bu da bir olasılık.
Ben gemiyi havaya uçurunca üstünde bulundukları semt bile yok olmuyor.
Valla sormayın ya, bende anlamıyorum :D
Adamı savunmaya çalışırken savunamamışsın. Beni de güldürdün Allah iyiliğini versin.
Hocam bahsettiğim bu idi :D Malware'in kontrolüne dayanmak kolay değil.
YvrOw0@facebook.gif
Konu Ben vs Spidey'den, WB vs Spidey'e mi döndü şimdi de?
Valla hocam o kadar çok Way Big yazdım ki artık elim ona alıştı :D El alışkanlığı öyle yazmışım fakat Ben normal bir vs de de alır.
Bu ne demek şimdi? WB'yi alıp sağa sola savurmasına engel olan bir şey mi var?
Spidey kaldırmak isterken Way Big yerinde mi duracak yani ? Elbette karşı koymasından bahsediyordum.
Bunu en başa alayım da. Yine cevap verecek olursan bana özelden yaz. Oradan devam edelim. Bu arada özelden kastım: Ekranın üstünde, profilinin yanında "Haberler" yazıyor. (Bildirim geldiğinde orada gözükür.) Onun yanında da "Sohbetler" var. Oradan bahsediyorum. İstersen bana söyle ben de açabilirim.
Valla hocam bu şu anlık foruma yazdığım son şey sanırım :D Sınavlarım olacak ondan dolayı da foruma pek giremeyeceğim. Ha tabii arada sırada uğrarım ama pek aktif olamam. Sınavlardan sonra yine buradayım zaten :D
Oyunda yok etti. Yani non-canon. Çizgi dizide yok. Varsa da ben bulamadım.
Galiba ben yanlış hatırlamışım :D Dizide olduğunu hatırlıyordum ama değilmiş :D

Valla hocam bu şu anlık foruma yazdığım son şey sanırım :D Sınavlarım olacak ondan dolayı da foruma pek giremeyeceğim. Ha tabii arada sırada uğrarım ama pek aktif olamam. Sınavlardan sonra yine buradayım zaten :D
Ok bari son cevabı da buraya yazayım o zaman. :D Allah kolaylık, zihin açıklığı ve başarı versin.

Bu da bir olasılık.
Yani öyle bir gücü olsaydı bahsedilirdi.

Valla sormayın ya, bende anlamıyorum :D
:D Senin iş de zor. Bu kadar dengesiz bir karakteri savunmak. :D

Hocam bahsettiğim bu idi Malware'in kontrolüne dayanmak kolay değil.
Ne yazık ki bende gözükmüyor resim.

Valla hocam o kadar çok Way Big yazdım ki artık elim ona alıştı :D El alışkanlığı öyle yazmışım fakat Ben normal bir vs de de alır.
Yani fikrin değişmeyecek gibi. O yüzden sana bırakıyorum. Ama Spidey'de bile bu kadar sorun yaşadıktan sonra R10'u falan düşünmezsin diye umuyorum. :D

Spidey kaldırmak isterken Way Big yerinde mi duracak yani ? Elbette karşı koymasından bahsediyordum.
E Ultimate Humagasour bunu ayağından tutup fırlatırken öyle duruyordu. :D Kaldı ki Spidey'nin yapacağı ağ atıp onu sallamak. Yani bu uzun bir aşama değil. Hele alttan yakaladığında karşı koymak için hiç fırsatı olmaz.

Galiba ben yanlış hatırlamışım :D Dizide olduğunu hatırlıyordum ama değilmiş :D
:thumbsup:

Şu an benim avatarımda Supergirl Who Laughs var, bence artık hepsini yenebilirim.

R7'den tek yerim ama R6 belli olmaz.Jiraiya'nın Aokiji'nin logia bedenine base halde pek bir şey yapamaz ama SM girene kadar buzuna yakalanmadan dayanırsa ki hız farkı sayesinde rahat dayanır o zaman genjutsu ile alabilr.Bence Jiraiya durur gibi.

Avatarımda Rebirth dönemi haliyle Base Wonder Woman var.

Sanırım temizlerim.

Şu an avatarımda Kingdom Come Superman var. Herhalde temizlerim ama listede tam bilmediğim karakterlerde olduğu için kesin konuşamıyorum.