Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma

Garou'nun mangadaki güncel hali hangi seviyede sizce?
Valla daha doğru dürüst bir şey görmedik. Gördüklerimiz de pek etkileyici değil. Şahsen çok daha beterini bekliyordum. Önceki halinden güçlü olduğunu varsayarak rahat Şehir - Dağ Seviye ve üzeri olması lazım. Neyse umuyorum ki güzel featler göreceğiz. Zaten Murata'nın da etrafa saçma yüksek seviye featler fırlattığı bir dönemdeyiz. :D Tam güç halinde Gezegensel'e falan dayanacak gibi.

@Nabu @Uncle Ton @Earendill Garp, WB ve Roger (Prime) ne seviyededir? (Tier olarak) Gerçi seviyeleri epey yakın bildiğim kadarıyla o yüzden üçünü ayrı ayrı sormaya gerek yoktu muhtemelen. :D

Garp, WB ve Roger (Prime) ne seviyededir?
Kendi evrenlerinin Top 3'ü (bilinenler arasında).

Garp ve Roger biraz feat yoksunu, WB'nin tüm featleri de seri de hakinin olmadığı kendisinin 79 yaşında ve hasta olduğu zamana tekabül ettiği için çok olağanüstü değil.

Burada çevresel yıkımı en fazla olan kişi WB sanırım meyve sayesinde ufak adadan -> sıra dağ ya da ufak ülke seviyelerine kadar çıkabilme ihtimali var. Ancak OP'de yapı gereği çok fazla karakter ada seviye olma potansiyelini paylaşıyor ancak biri bir diğerinden yine de güçlü olabiliyor. Yıkıma çok girilmiyor.

Garp'In ise meşhur antrenman için 8 dağı yok etme olayı var ancak bunları ne kadar zamanda yaptı, dağların boyutu neydi ? Bir bilgi yok.

Roger ise aralarındaki en güçlü ve hafiften bir kılıç ustalığı durumu da var ve genelde seride Kılıç ustaları en iyi hasar tesirine sahip kişiler oluyorlar.

Çevresel Yıkım : WB >> Garp >= Roger
Haki: Roger >> WB = Garp
Vuruş ve Kaldırma Kuvvet: Garp > WB > Roger
Delicilik, Tesir: Roger > Garp > WB

@MihawkDaha fazla off topic olmasın diye Gojo konusunu buraya taşıdım.

Dostum Gojo'nun o durumlara ne şartlar altında düştüğünü biliyorum zaten, anlatmana gerek yoktu. Ancak sorun şu Gojo base halinde bile zaten çok çok güçlü, seninde dediğin gibi daha çaylak iken bile Special ötesi adam. O yüzden bu adamın zirve dönemine elbette JJK evreni içinden biri bir şey yapmak isterse çok kapsamlı bir planı olmalı ve Gojo'yu yormalı. Ancak pek çok farklı evrenden karakter benzer senaryoyu sırf güç farkıyla oluşturabilir. O yüzden adamın Infinity tekniğinin sınırları hiç zorlanmamış ki diyorum ben.

İki kere Gojo zorlandı ikisinde de paket oldu. Koşullar burada önemsiz sonuçta bu adama ciddi ve planlı her atakta kötüler muvaffak olmuşlar.

Misal, oradaki listede Jiraiya var. Jiraiya base halinde bile MHS+ biriyken Gojo zar zor Supersonic, Gojo hiç böyle bir hız farkı ile test edilmedi mesela. Ya da Infinity'sinin karşıladığı en büyük atak şimdilik varsın olsun Jogo'nun alev atakları. Ama onlarca farklı açıdan gelen Senpo Cho Odama Rasengan'dan da koruyacak mı ? Bİlmiyoruz.

Ben zaten bu yüzden bu tarz (Gojo'nun gücü) tasarımları sevmiyorum. Karakteri kendi evreninde baştan çok güçlü yapıyorsun ancak diğer karakterler üzerinde bir tehlike hissiyatı oluşturabilmen içinde bu adamdan kurtulman gerek ve kurtulabiliyorlar. Ne anladım ben o zaman bu adamın OP'liğinden. Ok siviller falan ancak Siviller orada Gojo'yu yavaşlatmak, yormak ve de domain açamaması için vardı. Ondan çok çok hızlı bir karakter bu şartları yaratır zaten. O yüzden gücünün sınırı ne bilmiyoruz.

Nitekim insanlar Gojo Vs Goku, Gojo Vs Superman konuları açıyor bence aşırı saçma, Bu çaptaki karakterler onun infinity'sini falan sallamazlar zaten. Ayrıca Infinity gerçekten yenilmez olsa bile Gojo kondisyon ve dayanıklılığı düşük birisi, Yeteneğini saatlerce, günlerce falan tutacak değil. Yani dokunamayacağı ve de ondan çok daha uzun süre o savaş alanında kalabilen birine Gojo hiç bir şey yapamaz ki.

Gojo son yıllarda gördüğüm "Flex Character" akımının ne kötü örneklerinden (zaten kötü bir akım da neyse...) . Ve bence aşırı abartılıyor. JJK gibi bir evrende dokunulmaz olmanın diğer evrenlere bir geçerliliği olup olmayacağını kestiremeyiz. Çünkü hiç gerçek anlamda sınanmamış bir yetenekten bahsediyoruz.

Nitekim Gojo bence de Escanor'u geçemez, Jiraiya'dan bile şüpheliyim. All Might çok düz bir savaşçı ve Nomu dövüşündeki All Might kahraman formunda 50 dk ile limitli yani Gojo'yu nefes olarak bitiremez. All Might'ı yener. Ancak gerisinden emin değilim.

Adam çaylak halinde 2-3 gün boyunca sonsuzluk tekniğini hiç kapatmıyor bir kızı korumak için nasıl
Bu adamın kondisyonu yok.
Koruma görevinde getonun 2. günden söylediği söz.
Jujutsu Kaisen - Bölüm 70 - 12.png

Bunu geçtim bu olaydan sonra olan şey
Jujutsu Kaisen - Bölüm 76 - 9.pngJujutsu Kaisen - Bölüm 76 - 10.png

Adam tekniğin minimum lanetli enerji harcayarak her daim açık tutuyor.Yani adam değil günlerce haftalarca bile tutabilir belki tekniğini.Kondisyon sorunu yok yani

Ayrıca koşullar nasıl önemsiz oluyor ona da anlam veremedim.Tojo olayını açıkladım ilk mesajımda ama pek sallamadınız herhalde ya da saçma buldunuz.tekrar anlatmayacağım.

İkinci olayda yaşanan sadece jujutsu evreninde yaşanabilir şeyler olduğu için koşullar önemli çünkü diğer evrenlerde ne hapishane alanı diye bir şey var nede Gojo'nun en yakın arkadaşının bedenine sahipler.

Ayrıca adamın sınırını zaten ölçemeyiz ki.Adı üstünde sonsuzluk tekniğin ismi.Hiç bir şey adam istemediği sürece dokunulamıyor kendisine.Bize söylenilen o ki gerçekten de seride kendisi kapatmadığı sürece dokunulamadı adam.Daha ne bekliyorsunuz ben onu da anlamadım.Açık açık söylendi kendisine yaklaşan her şey sonsuza denk yavaşlıyor.

O listede gojo'ya tehdit olacak tek bir isim bile yok.boros ve naruto bile.

Çok taraflı bakıyorsunuz gibi geliyor bana.

Edit: Kondisyonu konusunda şu da var ayrıca

ip3tn.jpg

Adamın tekniği etkinken ki kaybedilen enerjinin sıfıra yakın olduğu söylüyor yuta.

Ayrıca koşullar nasıl önemsiz oluyor ona da anlam veremedim.Tojo olayını açıkladım ilk mesajımda ama pek sallamadınız herhalde ya da saçma buldunuz.
Önemsiz derken kastettiğim neden yenildi sorusuna cevap olarak önemsiz değil elbette. Saçma da bulmadım ancak benim analizim 2 kere ciddi meydan okunup ikisinde de sonuç alınması bu noktada sebepler önemsiz demiştim. Gojo yeterince sınanmıyor o evrende.

Goku gibi kendini savaştan savaşa, daha güçlü rakipten daha güçlü rakibe atan biri değil. O mana da yani.

Adam çaylak halinde 2-3 gün boyunca sonsuzluk tekniğini hiç kapatmıyor bir kızı korumak için nasıl
Bunu unutmuştum bak. Ancak yine de tekniği açık tutmak ile aktif kombatta kullanmak arasında fark olacaktır diye düşünüyorum.

Bunu geçtim bu olaydan sonra olan şey
Bunu hatırlıyorum işte ve tam da bu yüzden Gojo abartılıyor. Adam güce ve hıza göre hesap yapıyor teknik diyor işte bu hız ve kuvvet ne kadar sınandı ki ? Adamın kendisi zaten en hızlı kişi ve supersonic...

Relativistik hızlara göre de teknik kendini ayarlayacak mı ? Garantisi var mı ? Yani Gojo bana hiç sınanmayan sadece havalı anlarda gelip şeklini yapan bir tip gibi geliyor.

.Açık açık söylendi kendisine yaklaşan her şey sonsuza denk yavaşlıyor.
İyi de öte yandan Sukuna bu adama direkt tehdit olarak lanse edildi. Ve %75'indeki Sukuna'nın yapabildiği şey 150 metre çapında Deidara'nın C4'ü .

Bu adam nasıl bir tehdit o zaman Gojo için ? Ya da Gojo varken neden bu kadar problem var ? Zaten bunun mantıksızlığını yazar da gördüğü için denklemden çıkarttılar.

Gojo biraz crisis öncesi Superman gibi kendi power-creep'inin içine düştü. İleride de ağır nerf yer (daha güçlü rakipler çıkmadıkça) kesin.

Abi serinin çoğunun subsonic olduğu yerde sonsuza kadar yavaşlatmak başka şey, bunun Superman'de de işe yarayacağına %100 emin olmak başka şey.

Gojo'ya dair tanımlamalar ve de güçlerin tarifleri gerçekten çok OP ancak bu realite de ne olur ? Bu bilinmiyor. Bleach de böyleydi işte o yüzden bir kesime göre multiversal :D bir kesime göre ada-dağ falan :D

O listede gojo'ya tehdit olacak tek bir isim bile yok.boros ve naruto bile.
Adama kendi evreninde iki kere meydan okundu (prep ile elbette, özel koşullar da var kabul ama bunlar meydan okuyan kişiler Gojo dan çok güçsüz oldukları için yapılan şeyler) ve ikisinde de sonuç alındı. Gojo'ya "tehdit" olma gibi bir sorun yok zaten.

Taraflı değilim sadece çok kötü bir tasarım ve tembel yazarlık örneği Gojo ve çok küçük bir gölde devasa bir balık olmak ile, koca bir derya da devasa bir balık olmak çok farklı. Adam ne olursa olsun JJK evreninden ve o evrenin yasalarına tabi. bana kimse Infinity her daim her şartta herkese işler diyemez. Çünkü hiç kendinden çok daha güçlü bir şeyle test edilmemiş ki. Darkseid'da mı dokunamayacak şimdi ? :D :D Ya da Martian Manhunter telepati mi yapamayacak ? Bilmiyorum bana saçma geliyor.

Ayrıca şu zamanı yavaşlatmak ile bir şey diyeyim.

Teorik olarak Karadelikler de merkezine doğru zaman duruyor ve içinde zaman kavramı kayboluyor. Işığı bile içine çeken bir şey bu yani.

Bundan kurtulabilen Goku ve Superman nasıl Infinity de sonsuz yavaşlasınlar. Kaldı ki Gojo'nun ki karadelik gibi bile çalışmıyor (öyle olsa etraftaki her şeyi etkilerdi) .

@Nabu

Hocam 2 defa yenildi diyorsunuz ikisini o evrene özel nedenlerden dolayı yenilmesini belirtiğim halde.öncelikle genç gojo ile Adult gojo arasında dağlar kadar fark var.Sizin şu an yaptığınız kid Naruto featleri üzerinden adult Naruto'yu değerlendirmek gibi bir şey.

Tekniği 7/24 aktif zaten .Bunun için herhangi ekstra çaba sarfedmiyor adam artık.
kombatta için de geçerli uyurken de geçerli.

Adam orda tehdit seviyesini ölçmek için bir teknik bulmuş radar gibi yani kendisine bir cisim saldırı veya bir varlık yaklaştığında onu otomatik olarak algılıyor işte.Adam kendisi demiş sonsuzluk her daim etkin diye zaten.Ayrıca burdaki gojo da hala zirvesinde ki adam değil belirteyim.

Abi Sukuna dediğimiz adam belli ki özel birisi.seride bir çok şey onu gösteriyor zaten.Gerek bölgesi gerek teknik kopyalamas,gerekhakkında yapılan hypelar

Ya da Gojo'nun seri başında 1 parmağını bile yok edememesi.Sukuna üzerinden Gojo gömmek biraz anlamsız

Hocam gene aynı yere geliyoruz :D ben size item diyorum en yakın arkadaşının bedeni diyorum siviller var diyorum siz diyorsunuz gojodan çok güçsüz varlıklar tarafından zorlandı diyorsunuz.Sanırım sorun bende kendimi anlatamadım tam.

Gojo için ne deniliyor dokunulamaz değilmi.Kimse bu adamın zirve haline en ufak çizik atabildimi veya dokunulanabildi mi hayır Gojo'ya normal şartlarda dokunulanamazlığı aşan biri olabildimi hayır.Demek ki adam dokunulmaz bu kadar basit.Kasmaya gerek yok hani.Niye bu kadar gojoyu alta çekme çabası onuda anlamış değilim hocam.

Önemsiz derken kastettiğim neden yenildi sorusuna cevap olarak önemsiz değil elbette. Saçma da bulmadım ancak benim analizim 2 kere ciddi meydan okunup ikisinde de sonuç alınması bu noktada sebepler önemsiz demiştim. Gojo yeterince sınanmıyor o evrende.
Çok bir şey anlamadım ben bundan. Gojo'yu yenen adamların seviyesi genel kurguda çok matah olmayabilir ama yenmelerinin iki sebebi, iki durumda da Infinity'i baypas edecek plot device (özellikle o küp) Lanetli Objelerinin olması.

Bunlar olmasaydı ne Toji ne Özel Sınıf Lanetler bir şey yapamazdı (o evrendeki yöntemlerle tabii) ki biliyorlardı da zaten.

Ancak yine de tekniği açık tutmak ile aktif kombatta kullanmak arasında fark olacaktır diye düşünüyorum.
Infinity'nin yanında Jujutsu teknikleri de kullanacağı için mi? Daha yorucu olur ama bu liseli hali için geçerliydi.

Bunu hatırlıyorum işte ve tam da bu yüzden Gojo abartılıyor. Adam güce ve hıza göre hesap yapıyor teknik diyor işte bu hız ve kuvvet ne kadar sınandı ki ? Adamın kendisi zaten en hızlı kişi ve supersonic...

Relativistik hızlara göre de teknik kendini ayarlayacak mı ? Garantisi var mı ? Yani Gojo bana hiç sınanmayan sadece havalı anlarda gelip şeklini yapan bir tip gibi geliyor.
Bunu biraz araştırdım. Fandomdaki bilgiye göre:

The Six Eyes can be used to set the Limitless' Infinity ability to automatic. This allows the user to instantly read an incoming projectile danger using it's mass, speed, and shape among other factors. By simultaneously using the Six Eyes to calculate a reverse cursed technique automatically, the user can also keep their brain fresh at all times.[sup][15][/sup] However even with the use of a reverse cursed technique, the Six Eyes will tire out its user a bit more easily unless the eyes are covered.

Yani Six Eyes ile otomatik yapılıyormuş Infinity ama şöyle bir durum var, aynı yerde Gojo'nun geçmişte Geto'yla geçirdiği tüm zamanları hatırlamasının sebebinin Six Eyes olduğu söyleniyor. Yani Six Eyes'ın işlem hızı Gojo'nun vücuduyla tepki verebileceğinden çok daha hızlı olabilir.

Bu arada Gojo'yu artık "zar zor Süpersonik" ten Hipersoniğe yükseltme zamanı geldi bence. Güncel bölümlerde Maki, Touya'yı geride bıraktı. Maki Süpersonik+ ise (minimum) Sukuna, Gojo, Okkotsu vb. Hipersoniğe varır.

İyi de öte yandan Sukuna bu adama direkt tehdit olarak lanse edildi. Ve %75'indeki Sukuna'nın yapabildiği şey 150 metre çapında Deidara'nın C4'ü .
O Domain'den dolayı olabilir. İçindeki her şeyi doğrayabiliyordu ya. Detayları ilerde görürüz ama muhtemelen budur. Ya da "Slice" ve "Cleave" diğer serilerdeki "air slash" gibi çalışmıyor.

Ya da Gojo varken neden bu kadar problem var ?
"Bu kadar problem" den kasıt? Lanetler falan mı? Onların daha güçlü ve çok çıkmasının sebebinin Gojo olduğu söylendi zaten.

Gojo biraz crisis öncesi Superman gibi kendi power-creep'inin içine düştü. İleride de ağır nerf yer (daha güçlü rakipler çıkmadıkça) kesin.
Bence Gojo son dövüşte mühürden çıkıp, Sukuna'yla dövüşüp yenecek. Nerf yiyeceğini sanmıyorum. Hikayede gerekene kadar Gojo mühürlü kalır o da son ark olur muhtemelen.

Adam ne olursa olsun JJK evreninden ve o evrenin yasalarına tabi. bana kimse Infinity her daim her şartta herkese işler diyemez.
O da hax eksiği olan evrenler arası dövüşlerde onu daha OP yapıyor bir bakımdan. Her evrende Inverted Heaven Piercer ( ya da neyse) veya benzer şeyler yok.

Ben Gojo'yu savundum ama yenilmez olduğunu savunmuyorum kesinlikle. Hatta fikirlerim biraz değişti bu mesajı yazarken. Infinity; toksik gaz, asit, uzay-zaman bükme, gerçekliği kırma, telekinezi, telepati, hipnoz, ışınım yoluyla yayılan ısı vb.'ye karşı savunma sağlamıyor. Savunabilecekleri var ama belli başlı birkaç yeteneği açık bir şekilde durduramaz.

Infinity'i iptal edecek bir teknikle veya yeterince güçlü olduğunda fiziksel bir karakterin onu zeminle beraber yörüngeye fırlatmasıyla yenilebilir. Konuda konuşurken aklıma gelmedi bu. :D

Bence Gojo son dövüşte mühürden çıkıp, Sukuna'yla dövüşüp yenecek. Nerf yiyeceğini sanmıyorum. Hikayede gerekene kadar Gojo mühürlü kalır o da son ark olur muhtemelen.
Bu çok düşük bir ihtimal yalnız.Eğer son ark Gojo prime sukunayı yenerse saçma olur. beklenen bir son olmuş olur.Gegenin bu kadar klişe bir şey yapacağını sanmam.Bence daha farklı şeyler olur

Bu çok düşük bir ihtimal yalnız.Eğer son ark Gojo prime sukunayı yenerse saçma olur. beklenen bir son olmuş olur.Gegenin bu kadar klişe bir şey yapacağını sanmam.Bence daha farklı şeyler olur
Bence asıl yapmaması klişe olur. Gojo gibi büyük konuşan karakterler genelde iş icraata gelince fos çıkıyorlar. Kimsede 20 Parmak Sukuna'yı tutacak güç yok. Grup dövüşü olurken Gojo'yu mühürden çıkarmak için zaman kazanmaya çalışırlar bence.

Farklı bir şey olursa da şaşırmam ama. :D

Yani Six Eyes ile otomatik yapılıyormuş
Tamam da hesaplama yapıyor hesaplama yapma ihtiyacı gerçekten sonsuz olmadığına delalet zaten yani, Gojo'nun Infinity yeteneğine iliştirdiği denklemin sınırlarını bilmiyoruz ki. Tekrar diyorum adamın sınırları hiç sınanmıyor herif zaten no#1

Bu arada Gojo'yu artık "zar zor Süpersonik" ten Hipersoniğe yükseltme zamanı geldi bence. Güncel bölümlerde Maki, Touya'yı geride bıraktı. Maki Süpersonik+ ise (minimum) Sukuna, Gojo, Okkotsu vb. Hipersoniğe varır.
Makİ'nin olayı epey outlier bu arada.

O Domain'den dolayı olabilir.
Tamam da O Zaman Law'ın Room'u da aynı işi görür Gojo ya :D

Onların daha güçlü ve çok çıkmasının sebebinin Gojo olduğu söylendi zaten.
İşte bu tembel yazarlık, daha güçlü çıkıyorlar ama gene Sukuna harici alayı çöp herif için :D lel :D Ve gene problemler bitmiyor. Okkotsu ve Gojo'n var ancak JJK Büyücüleri acınası haldeler , kendi iç savaşları var vesaire lel.

Gojo mühürlü kalır o da son ark olur muhtemelen.
zaten bu da nerftür bir bakıma :D

Gegenin bu kadar klişe bir şey yapacağını sanmam.
Adamın evreni ve karakterleri klişe üzerine kurulu ama hadi bir şans verelim :D

Tamam da hesaplama yapıyor hesaplama yapma ihtiyacı gerçekten sonsuz olmadığına delalet zaten yani, Gojo'nun Infinity yeteneğine iliştirdiği denklemin sınırlarını bilmiyoruz ki. Tekrar diyorum adamın sınırları hiç sınanmıyor herif zaten no#1
Hesaplama tehdit mi değil mi diye yapılıyor. Hesap yapma hızı belli değil dedim ben.

Makİ'nin olayı epey outlier bu arada.
Sebep?

Tamam da O Zaman Law'ın Room'u da aynı işi görür Gojo ya
Görsün. :D Ben karşı çıkmıyorum. Zaten Domain'e de çok benziyor.

İşte bu tembel yazarlık, daha güçlü çıkıyorlar ama gene Sukuna harici alayı çöp herif için lel Ve gene problemler bitmiyor. Okkotsu ve Gojo'n var ancak JJK Büyücüleri acınası haldeler , kendi iç savaşları var vesaire lel.
Hepsinin toplamı bir Gojo ediyor işte.

zaten bu da nerftür bir bakıma
Ben nerf'ü karakterin gücüne getirilen sınırlama diye biliyorum ama..?

Çünkü serinin zirvesi denen adam çok zor bir durumda supersonic idi ve genel olarak evrende Hipersonik mi ağırlıklı yoksa süpersonic ve altı mı ?

Sizin şu an yaptığınız kid Naruto featleri üzerinden adult Naruto'yu değerlendirmek gibi bir şey.
Alakası yok.

Ya da Gojo'nun seri başında 1 parmağını bile yok edememesi.Sukuna üzerinden Gojo gömmek biraz anlamsız
Gömmüyorum ancak %75 Sukuna (yazarın bize yansıtışı buydu o an sonra haa yok o %15 di aslında da çeker belli olmaz) ne yaptı onu söylüyorum.

Kasmaya gerek yok hani.Niye bu kadar gojoyu alta çekme çabası onuda anlamış değilim hocam.
Fikir tartıştırmanın adı kasmak ve de benim konuşmamın özeti lowballing ise zaten konuşmaya gerek yok. Eyv.

Abi ben daha ilk başta neden gojo 2 defa sıkıntığını çektini açıkladım.Ama siz ısrarla gojo kendinden güçsüz kişilere sıkıntı çekiyor tarzı laflar ediyorsunuz.Yani ne diyebilirim başka.Mesajlarımın %80'ni zaten takmıyorsunuz.Saçma buluyorsunuz herhalde.O zaman bana doğrusunu açıklayın da en azından yanlışımı bileyim.Yada bana cevap vermekle hiç uğraşmayın.Sonuçta ben fanatik biriyim ne de olsa

Size kasmayın dememin sebebi Adam daha ilk bölümlerde kendi gücünü açıklıyor.Dokunamıyorsun yani adama.bunun aksini gösterecek bir sey de olmuyor.Tartışacak bir şey yok yani burda.ışık hızında ki adam da dokunamıyacak insan hızında ki adam da.Tekniği bu adamın yani.

Sukuna konusunda cevabım hala aynı ama cevabımı pek takmadığınız bir şey diyemiyorum.

Adam daha ilk bölümlerde kendi gücünü açıklıyor.
İyi sadece açıklamalar yeterliyse, Madara'nın Susano'su evrendeki en güçlü silah ve evrenin kendi kumaşından yapılmış. O zaman evrensel, Bleach karaktereleri de çoklu evrensel. Ok iyi...

Ya da Haku ışık hızında ve Kakashi'ye denk... Kizaru'nun tekmeleri gerçekten ışık hızında , falan filan...
cevabımı pek takmadığınız bir şey diyemiyorum.
Emirhan benim bu tartışmada takmadığım hiç bir şey yok. Takmasam tartışmam. Sen demek istediğimi anlamadın sadece.

Tartışacak bir şey yok yani burda
Bunu baştan deseydin de ikimizin de vaktini çalmasaydın o vakit :)

Dokunamıyorsun yani adama.bunun aksini gösterecek bir sey de olmuyor.
İşte ben bu konuda karakter ne kadar sınanıyor ki kısmını anlatmaya çalışmıştım. Kendi evreninde aksi olmuyor ancak seride Gojo'dan hayvani derecelerde daha güçlü, daha hax, daha hızlı biri olmadığından benim dediğimin aksini gösterecek bir şey de olmamış oluyor. Tüm demek istenilen buydu.

Atıyorum Ichigo daha yedek shinigami iken kaptanlarla dövüştü kendinden çok çok daha güçlü ve tecrübeli, sonra monster aizen ile sonra Yhwach ile adam sınandı yani. Keza Naruto da neredeyse hiç kendinden güçsüz biriyle dövüşmedi.

Goku Uzay zorbalarınca defalarca sınanıyor zaten vesaire.... Gojo'nun böyle bir ortamı yok adam zaten no#1 buna rağmen kendinden güçsüz kişiler prep ve plan ile buna 2 kere ciddi meydan okudular ikisinde de sonuç aldılar. Ancak Gojo'dan çok daha güçlü ve hax kişiler bu şahısların plan ve prep ile yarattığı baskı ortamını zaten yaratabilirler mi acaba ? Benim dediğim tek şey bu idi.

Nitekim her daim her yerde, herkese gideri olacak diye bir doğrulama da yok.

Neyse ben gene kasıyorum zaten , kasmayayım...

Mesajlarımın %80'ni zaten takmıyorsunuz.Saçma buluyorsunuz herhalde
Sen niye triplere giriyorsun böyle ?

Ulan bana "taraflısın" diyen sensin (Garou da olabilir bu kısmı tam hatırlayamadım) "kasıyorsun" diyen sensin, "beni takmıyorsun" diyen sensin. Yani tüm ithamlar ve fişlemeler senden bana geliyor ama ne hikmetse ben kötü adamım burada, güya seni takmıyor muşum :D Sonra da ben kasıyorum ne hikmetse neyse.... Sağlık olsun. Tüm tartışma konuşmamı "Kasmak" olarak özetleyen adam sanki ben bunu ona demişim gibi dert yanıyor bir de,... Adam fanlığından Escanor'u ezdirmiyor ancak Gojo ışık hızı karakterleri yener diyor. Tartışma da taraflı da benim ama .... dünya denişik bir yer

Neyse, kasmaya devam ediyorum ben , ayıp ediyorum... Selametle

:bathumbsup:

@Nabu Kusura bakmayın vaktinizi çaldığım için

Kasma lafına bu kadar takılacağınıza bilseydim söylemezdim kötü bi niyetim yokdu orda ama siz bana kasma lafından daha ağır seyler söylemisliğiniz var."Fanatik ve saçma yorumlar atıyorsun""Fikirlerin iki yüzlü" ,"Böyle bir seri icin çirkinleşmeye gerek yok," gibi.Ben bu kadar tepki vermemiştim.Ya gülüp geçmişimdir ya da kabul etmişimdir.

Escanor ve Gojo hakkında

Escanor haricini yener.Gojo'nun Escanoru yendiğini hayal dahi edemiyorum.
Bu fanlık mı yoksa ciddi mi? Ona göre sebep soracağım.
Escanor'un Boros'dan güçlü olduğunu söyleyecek halim yok :D Şakasına yazdım
.Şakasına yazdığım bir şeyi niye ciddiye alıryorsunuz onu da anlamadım

Gojo ışık hızında ki birini yener demedim.Gene cümlemi farklı yere çekmişsiniz.Benim dediğim "ışık hızında ki adam da dokunamıyacak insan hızında ki adam da" ışık hızında olan adamın dokunamayacağı idi.Yenemiyeceği değil.Eğer gojo'nun tekniğini aşacak tekniği varsa yenebilir tabiki.

Ama burda her zaman ki gibi haksız olan benim haklısınız.Size verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.
Bundan sonra da vs konuları konuşmam zaten kimseye rahatsızlık vermemek adına.

Çünkü serinin zirvesi denen adam çok zor bir durumda supersonic idi ve genel olarak evrende Hipersonik mi ağırlıklı yoksa süpersonic ve altı mı ?
Şu tren olayını diyorsanız fandomda onunla ilgili de bir şeyler yazıyordu. Çok hatırlamıyorum ama daha düşük çıkacaklarını sanmam.