Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Avatarındaki Karakterle Nereye Kadar Gidebilirsin?

Nereye Kadar Gidebiliyorsunuz?

• Hiçbir yere gidemiyorum.

Oy: 2 16.7%
  • R2

Oy: 0 0.0%
  • R3

Oy: 1 8.3%
  • R4

• R5

• R6

• R7

• R8

• R9

• R10

Oy: 2 16.7%
  • R11

• Hepsini yenerim.

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Bu fanlık mı yoksa ciddi mi? Ona göre sebep soracağım.
Escanor'un Boros'dan güçlü olduğunu söyleyecek halim yok :D Şakasına yazdım
Hax de var ya işin içinde belki harbiden Infinity'i geçeceğini düşündüğün bir şey bulmuşsundur diye düşündüm. :D
he yok ya öyle aklıma gelen pek bir şey yok.Ruh yakan tarzı bir büyüsü olsa belki ordan bir şeyler çıkardı ama işte :D

Bence Gojo'nun yeteneği abartılıyor çünkü adam zaten o yeteneği kullanmadan bile sırf fiziksel becerileri ve temel büyüler ile serinin en iyilerinden üzerine de böyle OP bir domain efekti olunca kendi evrenin de çok OP olması normal. Ancak, böyle bir Domain'e ve yeteneğe rağmen bu adamın nasıl yakalandığı ortada nasıl yaralandığı da ortada o kadar da yenilemez bir duruşu yok. Adama bizim gördüğümüz kere sadece 2 kere ciddi bir meydan okunuyor ikisinde de sıkıntı çekiyor. Nitekim , JJK'den çok çok daha güçlü başka evrenlerin karakterlerine karşı bile Gojo ve Infinity'si durdurulamaz olur muydu ? Ben emin değilim. Çünkü kendi evreninde adam baseken bile güçlü olduğundan bence domain'i yeterince sınanmamış zaten. Evren zaten güçsüz.

Bilemiyorum. Ayrıca her "uzay/zaman" kullanıcısı tarafından fena kantırlanıyor. Kakashi gibi Law gibi

Benim avatara gelirsek.

Post Crisis Black Adam var alayını temizler.

Ben abartıldığını düşünmüyorum.O iki sıkıntı çektiği olayda bile adama bir ton nerf verdiler.İlk yaşadığı toji olayında adam zaten çaylak .Daha infinity tekniğini mükemmeleştirememiş.onuda geçtim toji bu haline bile dalmaya korkuyorki adam öncesin de plan doğrultusunda adamı yoruyor epey.Sonrasında suikast ile biçiyor ki toji elinde lanetli teknikleri etkisiz kılan item var.Adam hazırlık+Bilgi ile anca çaylak ve yorgun gojo'ya sıkıntı verebiliyor ki Zaten sonrasında gojo lanetli tersinim tekniğini kullanarak kendini iyileştiyor sonra tojiyi hallediyor.ki burda adamda daha domain yok.

2.Adam orda siviller var diye kısıtlıydı.Hatta bunu kenjaku belirtiyor direk zaten

Jujutsu Kaisen - Bölüm 84 - 12.png
Jujutsu Kaisen - Bölüm 84 - 13.png

Ha daha sonradan açılıyor ama zaten sonrasında kenjaku mühürlüyor.Ki bu bile zaten zihinsel bir baskı sonucunda ve sadece o evrende bulunan bir item sayesinde oluyor.Ve karşı taraf da burda gojo hakkında full bilgisi olan(kenjaku) ve ona göre hazırlanan birisi.Yani adama bir ton nerf ile başlıyor girdiği her iki ciddi savaşada.Diğer evrenlerde ki karakterler için niye öyle bi sorunu olsun ki ?

Bende şu an Deku var. R5'i geçer ama R6'da durur diye düşünüyorum. BnHA'da güncel değilim ama duyduklarımdan konuşuyorum.

KnY hiç okumadım/izlemedim. All Might'ı yenebileceğimi düşünmüyorum. R4'ten öteye geçemem.
Mesajı yazdığım zaman kullandığım avatar:
d5b6ceffa82807d971b502473aa60c60af29daee66a1229768726f9cf3f8798c.png

1704-65d7209274c38c0e119dbfc45a236596c499ae4b.jpg

Avatarım da Hohenheim var FMA Serisinden (spoiler içine koydum).

İlk 2 raunt çok zorlanmaz sanırım. 3. ve 4. de de zorlanır ancak geçer. 5. Raunt'u sanmıyorum.

Listenin ilk dördünü dalga geçe geçe yenerim zaten. All Might ve Jiraiya biraz daha dayanır gibi ama onları da çok zorlanmadan hallederim. Escanor'u pek bilmediğim için yorum yapamayacağım. En kötü ihtimalle 7 veya 8.raunda kadar gelirim.

Escanor'u pek bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Ben de Luffy konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim. :D Escanor fiziksel gücü ve Güneş'in gücünü kullanıyor. Günün vaktine göre gücü değişiyor. Öğlen en tepede top tier, akşam düz insan. Öğleye varana kadar düzenli olarak gücü artıyor, sonra öğlen 1 dakikalığına "The One" diye bir forma giriyor, ardından güneş batana kadar gücü azalıyor. Bu konudaki Near-Noon versiyonunda pasif yaydığı ısıyla zemini lava çeviriyordu.
0231-017.png
Çok belli olmuyor olabilir ama "Burbl Burblr" ayağının altındaki yerin kaynama efekti. Animenin animasyonu berbat o yüzden bakmanı istemem ama animede daha net bir şekilde gösteriyorlar.

Bu da daha zayıf bir halinin büyülü saldırısı "Cruel Sun". Daha ateşlenmemiş haliyle yaydığı ısı metrelerce ötedeki çelik zırhları eritiyor ve yeri kaynatıyor:
0185-002.png
Saldırı gücü olarak Dağ ila Ada Seviye civarıdır bu hali. Yok hatta bu hali kesin Ada Seviye'dir. :D
______

Kafanda bir fikir oluştu mu?

Escanor'u pek bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Ben de Luffy konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim. :D Escanor fiziksel gücü ve Güneş'in gücünü kullanıyor. Günün vaktine göre gücü değişiyor. Öğlen en tepede top tier, akşam düz insan. Öğleye varana kadar düzenli olarak gücü artıyor, sonra öğlen 1 dakikalığına "The One" diye bir forma giriyor, ardından güneş batana kadar gücü azalıyor. Bu konudaki Near-Noon versiyonunda pasif yaydığı ısıyla zemini lava çeviriyordu.
0231-017.png
Çok belli olmuyor olabilir ama "Burbl Burblr" ayağının altındaki yerin kaynama efekti. Animenin animasyonu berbat o yüzden bakmanı istemem ama animede daha net bir şekilde gösteriyorlar.

Bu da daha zayıf bir halinin büyülü saldırısı "Cruel Sun". Daha ateşlenmemiş haliyle yaydığı ısı metrelerce ötedeki çelik zırhları eritiyor ve yeri kaynatıyor:
0185-002.png
Saldırı gücü olarak Dağ ila Ada Seviye civarıdır bu hali. Yok hatta bu hali kesin Ada Seviye'dir. :D
______

Kafanda bir fikir oluştu mu?
Teşekkürler evet kafamda az çok bir fikir oluştu. Luffy'nin yenmesi için acele etmesi gerek anladığım kadarıyla. Yoksa sıkıntı çıkarabilir. :D

Kullandığım zırh ve mühimmatlara göre değişir. En güçlü zırhımı ve anti-madde bombası gibi şeylerle dövüşe gireceksem Boros'a kadar bile gidebilirim gibi bilemedim

Kullandığım zırh ve mühimmatlara göre değişir. En güçlü zırhımı ve anti-madde bombası gibi şeylerle dövüşe gireceksem Boros'a kadar bile gidebilirim gibi bilemedim
Bir yanlışım yoksa o MCU Tony Stark değil mi? ÇR'lerdeki silah ve zırhlarını kullanamaz o yüzden.

Ayrıca hoş geldiniz hocam. :D

Bir yanlışım yoksa o MCU Tony Stark değil mi? ÇR'lerdeki silah ve zırhlarını kullanamaz o yüzden.
Ayrıca hoş geldiniz hocam. :D
Evet ben onu gözden kaçırmışım bak :D hoşbuldum teşekkür ederim

4 ya da 5 durur gibi. Reisin daha tüm gücünü gördüğümüzü düşünmüyorum o yüzden duruma göre 5 de geçebilir.

Hmm... Şu an Gojo Satoru var. Çok matah bir seviyede değil ama epey hax biri. Jiraiya mühürleyebilirse orada durabilir. Yoksa Akira'ya kadar gider gibi. Akira'yı da alan genişletmeye sokamaz, zarar da veremez o yüzden yenişemediği için kalır gibi.

HP hax bir şey mi değil mi emin değilim o yüzden orada kalır diyorum. Kalan herkesi beyin hasarı vererek yenebilir muhtemelen.

Luffy reise güvenim sonsuz. Akira denen karakteri bilmediğim için oraya kadar gelir diyeceğim.