Escanor haricini yener.Gojo'nun Escanoru yendiğini hayal dahi edemiyorum.

Bu fanlık mı yoksa ciddi mi? Ona göre sebep soracağım.Escanor haricini yener.Gojo'nun Escanoru yendiğini hayal dahi edemiyorum.
Escanor'un Boros'dan güçlü olduğunu söyleyecek halim yokBu fanlık mı yoksa ciddi mi? Ona göre sebep soracağım.
Hax de var ya işin içinde belki harbiden Infinity'i geçeceğini düşündüğün bir şey bulmuşsundur diye düşündüm.Escanor'un Boros'dan güçlü olduğunu söyleyecek halim yokBu fanlık mı yoksa ciddi mi? Ona göre sebep soracağım.Şakasına yazdım
he yok ya öyle aklıma gelen pek bir şey yok.Ruh yakan tarzı bir büyüsü olsa belki ordan bir şeyler çıkardı ama işteHax de var ya işin içinde belki harbiden Infinity'i geçeceğini düşündüğün bir şey bulmuşsundur diye düşündüm.Escanor'un Boros'dan güçlü olduğunu söyleyecek halim yokBu fanlık mı yoksa ciddi mi? Ona göre sebep soracağım.Şakasına yazdım
![]()
Ben de Luffy konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim.Escanor'u pek bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Teşekkürler evet kafamda az çok bir fikir oluştu. Luffy'nin yenmesi için acele etmesi gerek anladığım kadarıyla. Yoksa sıkıntı çıkarabilir.Ben de Luffy konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim.Escanor'u pek bilmediğim için yorum yapamayacağım.Escanor fiziksel gücü ve Güneş'in gücünü kullanıyor. Günün vaktine göre gücü değişiyor. Öğlen en tepede top tier, akşam düz insan. Öğleye varana kadar düzenli olarak gücü artıyor, sonra öğlen 1 dakikalığına "The One" diye bir forma giriyor, ardından güneş batana kadar gücü azalıyor. Bu konudaki Near-Noon versiyonunda pasif yaydığı ısıyla zemini lava çeviriyordu.
Çok belli olmuyor olabilir ama "Burbl Burblr" ayağının altındaki yerin kaynama efekti. Animenin animasyonu berbat o yüzden bakmanı istemem ama animede daha net bir şekilde gösteriyorlar.![]()
Bu da daha zayıf bir halinin büyülü saldırısı "Cruel Sun". Daha ateşlenmemiş haliyle yaydığı ısı metrelerce ötedeki çelik zırhları eritiyor ve yeri kaynatıyor:
Saldırı gücü olarak Dağ ila Ada Seviye civarıdır bu hali. Yok hatta bu hali kesin Ada Seviye'dir.![]()
![]()
______
Kafanda bir fikir oluştu mu?
Bir yanlışım yoksa o MCU Tony Stark değil mi? ÇR'lerdeki silah ve zırhlarını kullanamaz o yüzden.Kullandığım zırh ve mühimmatlara göre değişir. En güçlü zırhımı ve anti-madde bombası gibi şeylerle dövüşe gireceksem Boros'a kadar bile gidebilirim gibi bilemedim
Evet ben onu gözden kaçırmışım bakBir yanlışım yoksa o MCU Tony Stark değil mi? ÇR'lerdeki silah ve zırhlarını kullanamaz o yüzden.Kullandığım zırh ve mühimmatlara göre değişir. En güçlü zırhımı ve anti-madde bombası gibi şeylerle dövüşe gireceksem Boros'a kadar bile gidebilirim gibi bilemedim
Ayrıca hoş geldiniz hocam.![]()