Sübhanallah. Canon mu bu, Supergirl bunu yapabilir mi yoksa saçmalamışlar mı onu soruyorum işte 

Onu @Nabuya sorsan daha iyi olur.Sübhanallah. Canon mu bu, Supergirl bunu yapabilir mi yoksa saçmalamışlar mı onu soruyorum işte![]()
@Garou Çoklu Şehir Bloğu gibi daha çok. Çünkü semt biraz daha büyük bir ölçek.
Yani o aralıklarda diye düşünmüştüm. Zaten minimum Çoklu Şehir Bloğu eder ama ben Küçük Semt Seviye olabilir diye düşündüm çünkü: Dediğim gibi buharlaşmış gibi görünüyor.Semt Seviye civarı bir şey (Küçük Semt Seviye gibi)
Yine yanlış yere sormuşsun.
Comics'e yazmışsın ben taşıdım.Anime manga sorusunu anime manga başlığına sordum neresi yanlış? Yoksa yine mi karıştırdım![]()
Beni artık tebrik etmek lazım arada doğru yere yazar insan ama yok.Comics'e yazmışsın ben taşıdım.Anime manga sorusunu anime manga başlığına sordum neresi yanlış? Yoksa yine mi karıştırdım![]()
Ben de şaşırdım.Beni artık tebrik etmek lazım arada doğru yere yazar insan ama yok.
Bu örneğini verdiğin adamın çok büyük bir gücü yok ancak çok yüksek bir "hax" tekniğe sahip. Yani hileli. Zaten vsbattlewikia gibi karakterlerin güç seviyelerini sadece yaratabildikleri yıkıma göre yapanlar bence çok yanılıyorlar.Bir sorum olucak ülke, dağ, semt gibi seviyeler hakkında.
Kizaru'ya ışık hızında deniyor ama baktığında adam daha hızlı gitmek için gülleyle geliyor adaya.OP'deki en hızlı kişi, Naruto'da hız olarak kiminle eşleşebilir(aşağı yukarı)?
OP'deki en hızlı saldırı, Naruto'da hız olarak hangi saldıri ile eşleşebilir(yıkım etkisi ve ya hax'ı önemli değil)?
Tüm soruları okudum buna yakın bir şey sorulmuş mu diye.