@Shrimp haklı, Konseptimiz
Giriş/iddia mesajları ve sonrasında gelen bu iddiaları çürütme mesajlarıdır. Sırf senden önce mesaj attı diye rakibinin çürütme mesajına cevap yazamazsınız!
@Norrin Radd in hazırladığı featlerin, Garou tarafından yanlış lanse edilebileceği korkusunu anlıyorum ancak bunu yine de yapmaması gerekirdi.
Peki neden olay iki tarafın da kendi karakterini savunmaktan, "Venom featleri ne kadar doğru ya da değil" mücadelesine döndü?
Bunda iki katılımcının da kabahati var.
@Norrin Radd in payına düşenler;
-Karakter için çok high end featler seçilmişti hem de bazıları söylenen zaman aralığını ve orijinal Venom Eddie Brock'u kapsamıyordu. Bazıları da gag sahnelerden idi. Bu da elbette Garou'yu sorgulayıp araştırmaya itti ve bunun akabinde kendi karakterinin, Venom'a ne yapabileceğini anlatmak yerine, Norrin'in featlerinin güvenilirliğini sorguladı.
Norrin zaten belirlenen koşulların dışında bir tanıtım yaptığı için -1 oy puanı almıştı.
Tam burada
@Garou un payına düşene geliyoruz.
- Hakem, featlerin sağlıklı olup olmayışına dair zaten yaptırımını yapmış. Sen onu boşverip Itachi neler yapabilir, Itachi nedir ona yoğunlaşmalıydın.
@Ascalon un da dediği gibi. Itachi'nin devasa hilebazca dövüşme, hız ve zeka avantajını hiç kullanmadın. Hilebazca dövüşme, çeviklik ve zeka ile başka kim Venom'u yeniyor yıllardır ? Spider-Man. Garou buradan yürümek yerine, Norrin'in featlerine saldırdı bu onun işi değildi. Ama featler şüpheli duruyordu onu da anlıyorum.
Ortaya konan emek olarak 3. maçın en iyi maç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca konsept olarak da benim istediğim şeye en çok bu maç oldu ancak 2. mesajlar olayı bozmuş gibi
Birde, bence başkalarının konularına müdahil olmayın hakem var zaten.
Ligin katılımcılarından biri ve oy veren olarak bu tarz müdahaleler normal (hakemliğe soyunulmadığı müddetçe) .
Ben orada baya bir emek verip, uzunca bir mesaj oluşturuyorsam yanlış lanse edilmesine izin veremem.
@Ascalon un dediği gibi çok high end seçimler yapılmaya çalışıldığı için rakibini şüphelendirmenden ötürü birazda rakibin yanlış lanse eden pozisyonuna düştü. Ancak elbette seni de anlıyorum. Büyük ihtimal
@Earendill ile beraber ilk raundun en emek dolu giriş mesajı sana aitti. Ve bu emek ziyan edilsin istemiyorsun. Ancak tıpkı senin
@Shrimp e dediğin gibi; "Bir Hakem Var Zaten" bana durumu izah edip, bu hamle için iznimi isteyebilirdin ya da oylamalar başlamadan sana 3cü bir mini mesaj izni verebilirdim.
Ancak şu haliyle Shrimp haklı, çürütme mesajını çürüten bir mesaj yazmak büyük avantaj. Alınma ve darılmaca yok. Böyleyken böyle;
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oylama devam ediyor ancak katılımcılara faul cezası vermem gerek.
@Norrin Radd için -2 oy cezası veriyorum. Sebep= Yanlış karkater, zaman ait featler ve nitpicking. Ayrıca 2. mesajın rakibinin giriş mesajına karşı yapılmamış olması
@Garou için -1 oy cezası veriyorum. Sebep= Kendi karakterinin Venom'a dair avantajlarına odaklanmak yerine, rakibi ile doğru feat, yanlış feat savaşıan girmesi.