Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Bu arada siz Kuina hikayesine inanıyor musunuz? Bana sanki başka bir şeyler döndü gibi geliyor nedense.
Köydeki en yüksek merdiven taş çatlasa 10 basamaklıdır. Klasik japon evleri gibi ahşap ev bunlar.
Luffy Zoro'yu bir dağın tepesinden kafa üstü gemiye çekiyor yine ölmüyor.

Muhtemelen ölümünün arkasında başka bir sebep var. Belki kutsal şovalyelere veya hükümetteki herhangi bir şeye zorlanmış/katılmış/katılmaması için öldürülmüş olabilir.
Tashigi ile Kuina'nın birebir aynı olması da ayrı bir olay.

Köydeki en yüksek merdiven taş çatlasa 10 basamaklıdır. Klasik japon evleri gibi ahşap ev bunlar.
Luffy Zoro'yu bir dağın tepesinden kafa üstü gemiye çekiyor yine ölmüyor.

Muhtemelen ölümünün arkasında başka bir sebep var. Belki kutsal şovalyelere veya hükümetteki herhangi bir şeye zorlanmış/katılmış/katılmaması için öldürülmüş olabilir.
Tashigi ile Kuina'nın birebir aynı olması da ayrı bir olay.
Acaba intihar olmasın, merdivenden düşmek de intihar anlamına geliyormuş argoda

0920-009.png
Bu biraz mantıksız geldi. Neden tek ümitleri gelecekte? Bu adam hem WB'nin hem de Roger'ın gemisinde değil miydi? WB'nin zirve dönemindeyken neden gidip ondan Kaido'yu dövmesini istemiyorlar? Ya da Roger'ın tayfadan kalan birkaç kişiyi de çağırabilirler. O noktada arandıkları ve ülkeden kaçamayacakları için mi buna başvuruyorlar?

0920-009.png
Bu biraz mantıksız geldi. Neden tek ümitleri gelecekte? Bu adam hem WB'nin hem de Roger'ın gemisinde değil miydi? WB'nin zirve dönemindeyken neden gidip ondan Kaido'yu dövmesini istemiyorlar? Ya da Roger'ın tayfadan kalan birkaç kişiyi de çağırabilirler. O noktada arandıkları ve ülkeden kaçamayacakları için mi buna başvuruyorlar?
20 yıl sonra Eiichiro Oda mangada tanrısal bir karakter çıkaracak çünkü. Resmen Goda şovvv.

0920-009.png
Toki'den kaynaklı biraz.

Tüm Kın Vs Kaido ve genel olarak Wano'nun dünü bugünü saçma ve mantıksız zaten, hele de bir de işin içinde Beyazsakal Korsanları varsa saçma bir şey olmaması çok zor maalesef.

Tüm Kın Vs Kaido ve genel olarak Wano'nun dünü bugünü saçma ve mantıksız zaten, hele de bir de işin içinde Beyazsakal Korsanları varsa saçma bir şey olmaması çok zor maalesef.
Bu ada kafalarına göre girip çıkabilecekleri, dışarıdakilerin içeridekilerden kolay haber alabilecekleri bir yer değil deniyordu. Dolayısıyla haberleri çok geç oldu.
İkinci olarak Oden zaten teke tekte Kaido'yu alabilecek biri olarak anılıyordu ve bu yüzden Whitebeard pek takmazdı bile o dönemde.
Roger'in tayfası ise daha Roger'in oğlunun peşine gitmiyor, karı kızla gününü gün ediyor. Biri dev bulmuş biri dönemin en iyisini kapmış. Oden'i mi takarlar? :D
Son olarak, yukarıdaki üç saydığım da One Piece mantığa dayalı bir manga olsaydı geçerli olacak açıklamalardı. :D

Ya atlaya atlaya da olsa baktım bölümlere bu xebec neymiş ya. Teke tekte kralını tanımaz herhalde.

Keşke ölmemiş filan olsa da geri gelse 😁

Ya atlaya atlaya da olsa baktım bölümlere bu xebec neymiş ya. Teke tekte kralını tanımaz herhalde.

Keşke ölmemiş filan olsa da geri gelse 😁
Bi de ondan olana bak. Onda biri kadar yürek yok :)
Adam "yoldan geçerken" amiral öldürüyor. :D
Muhtemelen ölümünde bu Harald denen devin yardımı oldu, başka türlü Roger falan alamaz bunu.
Adam tam bir manyak, WB, Kaido falan dinlemiyor.

Bi de ondan olana bak. Onda biri kadar yürek yok :)
Adam "yoldan geçerken" amiral öldürüyor. :D
Muhtemelen ölümünde bu Harald denen devin yardımı oldu, başka türlü Roger falan alamaz bunu.
Adam tam bir manyak, WB, Kaido falan dinlemiyor.
Yanlış mı hatırlıyorum sanki garp ile beraber saldırdılar, dövüş görünmedi pek ama hem garp hem Roger ağır yaralı idi. Belki başkası da karışmış olabilir dövüşe tabii. Teke tekte harbi bunu kimse alamaz bambaşka bir şey çıktı herif.

Yanlış mı hatırlıyorum sanki garp ile beraber saldırdılar, dövüş görünmedi pek ama hem garp hem Roger ağır yaralı idi. Belki başkası da karışmış olabilir dövüşe tabii. Teke tekte harbi bunu kimse alamaz bambaşka bir şey çıktı herif.
Son bölümde hükümet Harald denen deve eğer Xebec'i öldürürsen ülkeni dünya hükümetine katacağız diye teklifte bulunuyor. Harald ise Xebec'in saygı duyduğu tek kişi diyebilirim. Dostum diyor Harald'a. Diğer karakterleri zorla ekibine alırken Harald'dan rica ediyor.

Son bölümde hükümet Harald denen deve eğer Xebec'i öldürürsen ülkeni dünya hükümetine katacağız diye teklifte bulunuyor. Harald ise Xebec'in saygı duyduğu tek kişi diyebilirim. Dostum diyor Harald'a. Diğer karakterleri zorla ekibine alırken Harald'dan rica ediyor.
Fetöcü hain

Neyse daha başındayım, şahit olacağım çok saçmalık var. 😄 Ülkeden çıkamıyorlardı o vakit deyip geçiyorum şimdilik.

Neyse daha başındayım, şahit olacağım çok saçmalık var. 😄 Ülkeden çıkamıyorlardı o vakit deyip geçiyorum şimdilik.
Daha dur, Wano sonundaki son savaşta bile en az 10 tane saçmalık bulacaksın. Wano bitip Egghead'e geçince ohh rahatladım diyeceksin, tam onu derken oha yeni başlamışız diyeceksin. Neyse ki Elbaf var, burada yeni ve sağlam karakterler var -şimdilik-.

Daha dur, Wano sonundaki son savaşta bile en az 10 tane saçmalık bulacaksın. Wano bitip Egghead'e geçince ohh rahatladım diyeceksin, tam onu derken oha yeni başlamışız diyeceksin. Neyse ki Elbaf var, burada yeni ve sağlam karakterler var -şimdilik-.
Elbaf'ta çok hype şeyler olmuş herhalde. Çok güzel birkaç tane bölümün çıktığından falan bahsediliyordu.

Elbaf'ta çok hype şeyler olmuş herhalde. Çok güzel birkaç tane bölümün çıktığından falan bahsediliyordu.
Aslında 1 kişi dışında yeni bir şey yok diyebiliriz. Sadece merak edilen şeyleri açıklamaya, arkasındaki şeyleri göstermeye başladı. Bu da uzun süredir beklenilen şey olduğu için hype yarattı diyoruz. Ha o beklediğimiz şeyleri böyle bekliyor muyduk dersen, hayır açıkçası ben beklemiyordum. Adam resmen tüm serinin içinden geçti, Roger falan balon gibi kaldı. Bu kadar spoiler yeterli. :D