Serideki net olarak en iyi arkadaşlık, dostluk, rakiplik idi. Çok şey idi bu ikili birbiri için. Lütfü ve çetesi bozmasa dünyaya hükmedeceklerdi. Anıyoruz Kaido babayı ve Koca Ana'mızı...

Garp - RogerSerideki net olarak en iyi arkadaşlık, dostluk, rakiplik idi.
Espri yapıyorum zaten en basitinden Zoro-Sanji'yi geçmeleri saçma olur da cidden hoş bir kimyaları var bu ikilinin.Garp - Roger
Coby - Luffy
Ace- Sabo - Luffy
Shanks - Mihawk
Dorry - Broggy
Rayleigh - Gaban
Sengoku - Garp
ve daha bir kaç tane daha sayabilirim bundan daha iyi o rekabet içindeki arkadaşlık örneklerini. Benim için en azından. Bunlar hiç bir şeyi de hükmedemezler zaten.
Ama hoş bir bir "tough love" tarzı Abla - Kardeş ilişkisi idi katılıyorum. Pek olmayan bir şey idi seride.
Zoro-Sanji ?? Gelmiş geçmiş en iyi ikili.Garp - Roger
Coby - Luffy
Ace- Sabo - Luffy
Shanks - Mihawk
Dorry - Broggy
Rayleigh - Gaban
Sengoku - Garp
ve daha bir kaç tane daha sayabilirim bundan daha iyi o rekabet içindeki arkadaşlık örneklerini. Benim için en azından. Bunlar hiç bir şeyi de hükmedemezler zaten.
Ama hoş bir bir "tough love" tarzı Abla - Kardeş ilişkisi idi katılıyorum. Pek olmayan bir şey idi seride.
Aokijili Teach ve Shanks gene hoplatırdı bence.korsan tayfası kalmıyor ittifak yaptıkları halde.
Nispeten evet, katılıyorum.hoş bir kimyaları var bu ikilinin.
Hiç aklıma gelmemişti, bence gram sinerji yok bu ikili arasında maalesef.Zoro-Sanji'
Garp ve Roger arasında var, Zoro ve Sanji arasında mı yok? Roger ve Garp arasında toplasan 3-4 sayfa panel ya var ya yok ilişkilerine değinen. Ki Garp Roger'ı sevmiyor takıntı haline getirmiş. Hasırşapka Korsanlarının ben de fazlaca bozduğunu ve samimiyetini kaybettiğini düşünüyorum ama Oda'nın seri başından beri işlediği, en yoğunlaştığı arkadaş-rakip ilişkisi Zoro-Sanji.Hiç aklıma gelmemişti, bence gram sinerji yok bu ikili arasında maalesef.
Bayağı var yav, çocukları falan eğlendiriyor işte. Biz yaşlıyız bu tarz şeyler için. One Piece yaşlı mangası değil.Hiç aklıma gelmemişti, bence gram sinerji yok bu ikili arasında maalesef.
One Piece evreninin en dandik arka plan hikâyesiydi. Katakuri güzel karakter falan da cidden arka planında bi bok yok. Bir Kuma babama bak, bir de ağzımla dalga geçiyolar diye tribe giren Kataoğlan'â. Ki o tayfada dalga geçilecek milyon tane adam var ama gidip en karizmasıyla mı geçiyorlarmış. Ya senin yazacağın...Ayrımcılık yapacağınız şeye tüküreyim.![]()
Hem de averaj bağıran One Piece karakteri şuyken:
Evrende devler var, 6 metre "insanlar" var, kilometre uzunlukta balıklar ve deniz kızları var, anormal uzuvlu insanlar var, Şirinler + sincap karışımı insanlar var ama ağzı garip diye bir anda bakışın değişti mi yani?![]()
"Hadi oradan!" derler.
![]()
Ben de mesela ünlü bir kadından hoşlanıyorum, sonra onun garip fotolarını görünce tiksiniyorum. Gayet normal bişey.Ayrımcılık yapacağınız şeye tüküreyim.![]()
Hem de averaj bağıran One Piece karakteri şuyken:
Evrende devler var, 6 metre "insanlar" var, kilometre uzunlukta balıklar ve deniz kızları var, anormal uzuvlu insanlar var, Şirinler + sincap karışımı insanlar var ama ağzı garip diye bir anda bakışın değişti mi yani?![]()
"Hadi oradan!" derler.
![]()
Kafasında kurduğundan farklı olduğu için böyle tepki veriyor anlıyorum da abartı olmuş. Adam hala ailenin en büyük 2. oğlu hala en güçlü savaşçı ve savaş ortasında. Gidip fotoğraf falan çektirtiyor "seni rezil edeceğim" diye.Ben de mesela ünlü bir kadından hoşlanıyorum, sonra onun garip fotolarını görünce tiksiniyorum. Gayet normal bişey.
Olay katakurinin ağzının şekli değil, diğerlerinin ona yüklediği anlam.
Yani aslında kendileri kurduğu hayaller dolayısıyla hayal kırıklığına uğruyorlar.
One Piece yolda edindiğimiz dostlar mıymış?Ben büyük resmi gördüm, o yüzden önemsemiyorum.![]()
Hayır, Lily'nin iki dostu birbirine takması ve o iki dost Imu & Joyboy'un One Piece hazinesi olarak "kızlardan uzak durun yiğenim" mesajı.One Piece yolda edindiğimiz dostlar mıymış?![]()
Aynısını hepimiz demiştik, çok saçma bir şeydi xD Usopp ayrımcılık görmüyorsa o burun ve o ayrılan ağzı ileAyrımcılık yapacağınız şeye tüküreyim.Hem de averaj bağıran One Piece karakteri şuyken:
Olay ekran süresi değil ki doğal hissettirmesi. Aksine az ekran süresi olması daha iyi, daha gizem katıyor. Bunların arasında öyle bir uyum var ki adam oğlunu emanet ediyor marine olduğu halde.Garp ve Roger arasında var, Zoro ve Sanji arasında mı yok? Roger ve Garp arasında toplasan 3-4 sayfa panel ya var ya yok ilişkilerine değinen.
Abi şu "işleme" lafını çok yanlış kullanıyorsunuz. Çoğunuz yani. Çok ekran süresi vermesi işlemek olmuyor.Oda'nın seri başından beri işlediği, en yoğunlaştığı arkadaş-rakip ilişkisi Zoro-Sanji.
Canın sağolsun senin Ali. Oda'yı gondiklesinler sana bir şey olmasın günün sonunda xD, enerji bulursan devam edersin, ben beklerim canım..Edit: Tartışmaya enerji bulamadığımdan bu mesajın argüman kısmını sildim.
Mangadan okuduğum yere kadar olan kısım için katılıyorum, onun haricinde benim de etkilendiğim bir yer olmamıştı. Animede daha hoş gidiyor ama, çok fazla gereksiz efekt kullanımı olsa ve pacing kısmı bazen tahammül edilemez seviyede de olsa mangasından çok daha eğlenceli ilerliyor.Kuma flashback'i, Egghead'in yegane yüz akı olabilir zaten.
Kınların flashbackinden çok daha sağlamdı bencede. Oda'nın duyguyu hâlâ iyi geçirebildiğini gördük. Büyük çoğunlukta beğenmiş. Fazla dramatik bulan kişilerde gördüm ama bana dramı geçti şahsen. Devrimciler adına daha çok şey görmek isterdim bir tek.
Kuma flashbacki animede çok güzel işlendi bence. Mangada da belli seviye geçmişti ama animede harika yapmışlar diye düşünüyorum. Opening endingleri bile Kuma-Bonney özelinde düzenlenmiş. IMDB'den her bölümü 9.5+ alıyordu, yanılmıyorsam Kuma'nın Yaşamı bölümü 9.8 almıştı. Elbette ki çok abartı puanlar ama insanlara fazlasıyla dokundu nedenlerini anlayabiliyorum. Kızların flashbackinden sonra ila cgibi gelmişti Kuma