Kınların flashbackini izlemedim. O sıralar animeye karşı mesafeliydim. Ama Oda'nın sağlık durumu iyiden iyiye bozulunca çizimleri çok kötü etkiledi ve artık çok rahatsız etmeye başladı beni. Açıkçası seriden de fazlasıyla soğumuştum ama animeden takip iyi geldi bana. Akarı yok kokarı yok; haftada 1 bölüm izleyip geçiyorsun. Güncel tartışmalara da girmiyorum zaten.Kınların flashbackinden çok daha sağlamdı bencede. Oda'nın duyguyu hâlâ iyi geçirebildiğini gördük. Büyük çoğunlukta beğenmiş. Fazla dramatik bulan kişilerde gördüm ama bana dramı geçti şahsen. Devrimciler adına daha çok şey görmek isterdim bir tek.
Büyük çoğunluğun beğenmesini geç 9.9, 9.8 gibi puanlar aldı Kumalı bölümler.
Ben fazla dramatik olduğunu düşünmüyorum, aksine Hükümet'in nasıl pislik bir organizma olduğunu çok daha iyi gördük. Soylular insan avı partisi yaparken onları denizciler koruyor ve kölelerin kaçmasını engelliyor.
Devrimciler umarım iyi işlenir, Dragon seride en ulvi amaçlara sahip karakter belki de. Yanlışları görüp onu düzeltmek için harekete geçen birisi, diğerlerinin aksine sessiz kalmıyor. Bu açıdan değerli bir karakter. Ama o da fazla pasif ne yazık ki, seri boyunca hiçbir şey yapmadı.