Çizimleri haftalık bir seri için gayet iyi ama aksiyon anlarında anlaması zor olabiliyor. Animenin artı taraflarından biride bu.Manga artık sarmamaya başladığı için animeden takip kararı aldım. Ben bu serinin çizimlerini anlamakta zorlanıyorum. Özellikle dövüş çizimleri. Kötü değil, aksine çok güzel ama karmaşık geliyor.
Mangasından beğenmediğim şeyleri animesinde sevme huyum var, bu sebeple animeden takip etmeye çalışacağım. Umarım spoiler yemem.
1,5 senede bir falan geliyor düzenli evet. Tek sorun spoiler yemek.Çizimleri haftalık bir seri için gayet iyi ama aksiyon anlarında anlaması zor olabiliyor. Animenin artı taraflarından biride bu.Manga artık sarmamaya başladığı için animeden takip kararı aldım. Ben bu serinin çizimlerini anlamakta zorlanıyorum. Özellikle dövüş çizimleri. Kötü değil, aksine çok güzel ama karmaşık geliyor.
Mangasından beğenmediğim şeyleri animesinde sevme huyum var, bu sebeple animeden takip etmeye çalışacağım. Umarım spoiler yemem.
Mangası toplu okumadıkça pek sarmıyor son iki bölümü beğenmiş olmama rağmen diyorum bunu. Bence animeden de takip edilebilir bu seri zaten her sene çıkıyor.
Spoiler konusunda yapacak pek bir şey yok ya şanslı olmak lazım yememek için.1,5 senede bir falan geliyor düzenli evet. Tek sorun spoiler yemek.Çizimleri haftalık bir seri için gayet iyi ama aksiyon anlarında anlaması zor olabiliyor. Animenin artı taraflarından biride bu. Mangası toplu okumadıkça pek sarmıyor son iki bölümü beğenmiş olmama rağmen diyorum bunu. Bence animeden de takip edilebilir bu seri zaten her sene çıkıyor.Manga artık sarmamaya başladığı için animeden takip kararı aldım. Ben bu serinin çizimlerini anlamakta zorlanıyorum. Özellikle dövüş çizimleri. Kötü değil, aksine çok güzel ama karmaşık geliyor.
Mangasından beğenmediğim şeyleri animesinde sevme huyum var, bu sebeple animeden takip etmeye çalışacağım. Umarım spoiler yemem.Neyse ya yesem de o kadar sorun değil gerçi.
Çizimleri zaten kötü değil, aksine güzel. Ama anlatım biçimidir, dövüş kareografisidir bazen çok anlaşılmaz geliyor. Ama tek sebebi bu değil, mangası sarmıyor artık. Okurken keyif almıyorum.
Bence bu serinin sıkıntılarından biride karakter kadrosu. Böyle seni alıp götürecek pek karakter yok. Hikayeyi sevmesen bile şu karakterler için takip ediyorum seriyi diyebileceğin birileri yok yani en azından benim için. All Might biraz öyleydi mesela ama o da erkenden emekli oldu. Ondan sonrasında bir Mirio beni kendine bağlamıştı fakat onda da aynı şey oldu. Ha geri geldi gelmesine ama artık düşmanı oyalamaktan başka bir şey yapamazdı. Şuan okuması en keyifli karakter Endeavor bence ama o bile tek başına kurtaramıyor seriyi.@Ronny
Finali tatmin eder mi bilmem ancak seri bozalı birkaç sene oluyor. Tadı kaçtı biraz. Bir de seri başında Deku'nun gelmiş geçmiş en iyi kahraman olacağı söylendi yani sonunu da biliyoruz. Kayıplar falan olur olmaz onu görürüz.
All Might güçlerini kaybetmemiş olsaydı şov yapardı. Reisin faal olduğu dönemler akıyordu seri.
Overhaul ve sonrasına kadar güzeldi ama sonrası meh.
Katılıyorum. Mirio ve All Might benim için de öyleydi. İkisi de işlevsiz şu an.Bence bu serinin sıkıntılarından biride karakter kadrosu. Böyle seni alıp götürecek pek karakter yok. Senaryoyu sevmesen bile şu karakterler için takip ediyorum seriyi diyebileceğin birileri yok yani en azından benim için. All Might öyleydi mesela ama o da erkenden emekli oldu. Ondan sonrasında bir Mirio beni kendine bağlamıştı fakat onda da aynı şey oldu. Ha geri geldi gelmesine ama artık düşmanı oyalamaktan başka bir şey yapamazdı. Şuan okuması en keyifli karakter Endeavor bence ama o bile tek başına kurtaramıyor seriyi.@Ronny
Finali tatmin eder mi bilmem ancak seri bozalı birkaç sene oluyor. Tadı kaçtı biraz. Bir de seri başında Deku'nun gelmiş geçmiş en iyi kahraman olacağı söylendi yani sonunu da biliyoruz. Kayıplar falan olur olmaz onu görürüz.
All Might güçlerini kaybetmemiş olsaydı şov yapardı. Reisin faal olduğu dönemler akıyordu seri.
Overhaul ve sonrasına kadar güzeldi ama sonrası meh.
Karakter öldürme konusunda mangaka pek başarılı değil o yüzden kayıplar olur mu ondan bile emin değilim ama olması lazım.
Mirko best girl ya. Animede tam hakkını veremeseler de izlemesi/okuması her zaman keyifli bir karakter.@Ronny
Mirko aplaya can feda. Çok nadidr bir parça.
BnHa'nın animesi kötü değil evet. Yer yer mangadan zayıf olsa da belli bir kalitenin üzerinde.
Ve evet, 4. Sezon ile beraber animasyon kalitesi de düşüşe geçti. Yine de sarıyor. Ve ben aşırı mangacı bir insan değilim istisnalar hariç. Yani manga çok aşırı fark bindirmiyorsa tercihim anime oluyor.
Animede Nomular ile dövüşünü kesinlikle güzel yansıtamamışlar. Mangada çok daha güzeldi.Mirko best girl ya. Animede tam hakkını veremeseler de izlemesi/okuması her zaman keyifli bir karakter.
Vallahi ben de. Keşke bekleseymişim.Ben 4. sezonun sonuna kadar animeden takip ettim sonra beklemek istemediğim için mangaya daldım ama animeden aldığım keyfi pek alamadım.
Mangaya sadıksa yine kötü animasyon bir yere kadar tolere edilebiliyor. WCI'dan bu yana One Piece hiç tolere edilemiyor özellikle animede.Bunda serinin bozmasının da etkisi var ama animesi iyiyse ortalama bir seriden bile zevk alabiliyorsun OP Wano kalitesinde falan değilse. O kadar da ağır olmasın.
Sadece animeyi izliyor olsam dert etmem de mangasını bilince beklentinde o yönde oluyor ister istemez.Animede Nomular ile dövüşünü kesinlikle güzel yansıtamamışlar. Mangada çok daha güzeldi.
Aynen. Mangayı bilmeden izlesem son iki sezondan daha çok keyif alırdım muhtemelen.Vallahi ben de. Keşke bekleseymişim.
One Piece'in animesi oturup izlenecek gibi değil ya. Hele haftalık takip etmek zulüm resmen. Filler yapıp manga ile arayı açmadıkça düzelmez ama onu da yapmazlar globalde baya beğeniyorlar animeyi garip bir şekilde.Mangaya sadıksa yine kötü animasyon bir yere kadar tolere edilebiliyor. WCI'dan bu yana One Piece hiç tolere edilemiyor özellikle animede.
Bugün bakarım her halde biraz animeye. En son 4.bölümde kalmıştım. Gerçi o arkı da hiç sevmem ama.
Mangada 10 ise o sahneler, animede taş çatlasın 6 eder.Sadece animeyi izliyor olsam dert etmem de mangasını bilince beklentinde o yönde oluyor ister istemez.
Malum Dabi spoilerını yedikten sonra daha fazla yemeden başlayayım demiştim. Abi spoilerdan kaçamıyorsun. Aslında One Piece'in animesi düzgün olsa ve spoiler yemeyeceğimi bilsem OP'yi de animeden takip ederdim. Ama 1 hafta okumasam yine her şeyi öğreniyorum. Bu spoiler kısmını kapatsalar keşke. Spoiler sağlayıcıları "bölümü bekleyin paşa paşa" dese ve bölümden önce yayınlamasa bilgileri.Aynen. Mangayı bilmeden izlesem son iki sezondan daha çok keyif alırdım muhtemelen.
O efektler ne öyle a? Power Rangers, DBZ karışımı bişey yapmışlar animeyi.One Piece'in animesi oturup izlenecek gibi değil ya. Hele haftalık takip etmek zulüm resmen
Twice'ın ölümü fena olmamış. Ama o da mangada daha etkileyiciyi gibiydi.Animeye devam et derim ben yine güzel yanstamadıklarını düşündüğüm yerler olsa da cidden beğendiğim kısımlarda oldu. Özellikle Dabi's Dance bölümü çok iyiydi. Son bölümlerde fena değil bence Nagant falan geldi.
Maalesef öyle. Böyle önemli bir arkta daha kaliteli bir iş çıkarmalarını beklerdim ben. Bones bütçeyi Mob Psycho 3. sezona yatırmış herhalde.Mangada 10 ise o sahneler, animede taş çatlasın 6 eder.
Bizim gibi internet kullanan kişiler için kaçmak imkansız gibi bir şey ya. Paşa paşa yiyorsun o spoilerı. Dabi spoilerını bende görmüştüm ama çok etkilemedi çünkü bariz bir durumdu. Fandomda yıllardır konuşulan bir teoriydi. Bilmeden deneyim etmeyi tercih ederdim tabi yine de. Bu spoiler durumu yüzünden Uzumaki Khan gibi en popüler anime izleyicilerinden biri bile mangaya geçmiş yani.Malum Dabi spoilerını yedikten sonra daha fazla yemeden başlayayım demiştim. Abi spoilerdan kaçamıyorsun. Aslında One Piece'in animesi düzgün olsa ve spoiler yemeyeceğimi bilsem OP'yi de animeden takip ederdim. Ama 1 hafta okumasam yine her şeyi öğreniyorum. Bu spoiler kısmını kapatsalar keşke. Spoiler sağlayıcıları "bölümü bekleyin paşa paşa" dese ve bölümden önce yayınlamasa bilgileri.
Nerede o East Blue - Enies Lobby dönemi anime nerede şimdiki DBZ özentisi anime. Serinin ruhuna aykırı şu efektler.O efektler ne öyle a? Power Rangers, DBZ karışımı bişey yapmışlar animeyi.
Twice'ın ölümü konusunda haklarını veriyorum. Artık o kadar farkta olur. Deku ve Shigaraki dövüşünü de pek beğenemedim ben animede. Malum Dabi sahnesi ve savaşın sonunu güzel yapmışlar ama. O kısımları beğenebilirsin. Aksiyonlu kısımların altından kalkamamışlar gibi genel olarak bu sezon.Twice'ın ölümü fena olmamış. Ama o da mangada daha etkileyiciyi gibiydi.
Yani bir FMA hassasiyeti beklemiyorum Bones'dan, ama bu kadar da salmamaları lazım. Çünkü süreleri de var güzel yapmak için.Maalesef öyle. Böyle önemli bir arkta daha kaliteli bir iş çıkarmalarını beklerdim ben. Bones bütçeyi Mob Psycho 3. sezona yatırmış herhalde.
O herifin animedeki fillerlardan gaza gelip Batman Katakuri'den güçlü demişliği vardı. İyi olmuş geçtiği çok boş konuşuyordu çünkü.Bu spoiler durumu yüzünden Uzumaki Khan gibi en popüler anime izleyicilerinden biri bile mangaya geçmiş yani.
Fena değildi evet.Twice'ın ölümü konusunda haklarını veriyorum
Daha izlemedim ama izlemeyi planlıyorum en kötü sezon bitince.Deku ve Shigaraki dövüşünü de pek beğenemedim ben animede
Aynen bana da öyle geldi. Aksiyon sahnelerinde bir olmamışlık hissi var. Halbuki, ilk 3-4 sezon gayet iyi duruyordu. Özellikle AFO vs All Might, Deku vs Muscular falan çok hoştu animede.Malum Dabi sahnesi ve savaşın sonunu güzel yapmışlar ama. O kısımları beğenebilirsin. Aksiyonlu kısımların altından kalkamamışlar gibi genel olarak bu sezon.
1.5 sene yani azda değil. Şuan ellerinde ki en popüler seride BnHa birde. Belki de buna güvenerek biraz saldılar. Kemik bir izleyici kitlesi oluştu sonuçta nasıl olsa izleniyor diye düşünmüş olabilirler.Yani bir FMA hassasiyeti beklemiyorum Bones'dan, ama bu kadar da salmamaları lazım. Çünkü süreleri de var güzel yapmak için.
Animenin ne kadar yanıltıcı olduğuna güzel bir örnek. Efektleri bir yana birde bu saçma filler sahneleri var. Batman kim Luffy'e direniyor yav. Sonra Uzumaki Khan gibi tipler böyle saçmalıyor işte.O herifin animedeki fillerlardan gaza gelip Batman Katakuri'den güçlü demişliği vardı. İyi olmuş geçtiği çok boş konuşuyordu çünkü.
5 bölüm mü ne kaldı zaten sezonun bitmesine arka arkaya izlemek güzel olur. Tartarus firar bölümü de iyiydi bak hatta favori bölümüm olabilir bu sezon. 11 ve 15 en beğendiğim iki bölüm oldu.Daha izlemedim ama izlemeyi planlıyorum en kötü sezon bitince.
AFO vs All Might ne kadar epikti öyle. Deku vs Muscular'da aynı şekilde. Animenin zirve zamanları hem animasyon hem hikaye açısından. Yapanlarda daha bir tutkuluymuş sanki o zamanlar.Aynen bana da öyle geldi. Aksiyon sahnelerinde bir olmamışlık hissi var. Halbuki, ilk 3-4 sezon gayet iyi duruyordu. Özellikle AFO vs All Might, Deku vs Muscular falan çok hoştu animede.
Sezonluk çıkan bir seriye göre az yani hatta bu kalite. Yine de idare ediyor.1.5 sene yani azda değil. Şuan ellerinde ki en popüler seride BnHa birde. Belki de buna güvenerek biraz saldılar. Kemik bir izleyici kitlesi oluştu sonuçta nasıl olsa izleniyor diye düşünmüş olabilirler.
Gear 5'i çoğunluk sevdi zaten. Forumlardan da seven çok.Animenin ne kadar yanıltıcı olduğuna güzel bir örnek. Efektleri bir yana birde bu saçma filler sahneleri var. Batman kim Luffy'e direniyor yav. Sonra Uzumaki Khan gibi tipler böyle saçmalıyor işte. Mangayı da baya beğenmiş ama Gear 5 dahil. Neyse zevkler ve renkler diyeyim.
Bak oraları merak ediyorum zevkli olur. AFO serideki tek gerçek ve iyi villain.5 bölüm mü ne kaldı zaten sezonun bitmesine arka arkaya izlemek güzel olur. Tartarus firar bölümü de iyiydi bak hatta favori bölümüm olabilir bu sezon. 11 ve 15 en beğendiğim iki bölüm oldu.
AFO vs. All Might yeni nesilde en sevdiğim dövüşlerden biri.AFO vs All Might ne kadar epikti öyle. Deku vs Muscular'da aynı şekilde. Animenin zirve zamanları hem animasyon hem hikaye açısından. Yapanlarda daha bir tutkuluymuş sanki o zamanlar