Naruto'nun haklarını almıyor da, Naruto franchise'ını kullanmak için lisans elde ediyor diyelim. Yoksa haklar gene Shuheisa'da.Epic Games, Naruto'nun haklarını satın almış. Fortnite'da, Naruto görebiliriz.
Büyük ihtimalle Epic Games, Hi-Rez Studios'dan önce davrandı ve anlaşma imzaladılar. Aynı durum Auto Chess'de de olmuştu.Bu arada üzüldüm. Çünkü Smite için Naruto battle-pass'i bekliyordurm. Avatar ve TMNT'den sonra Naruto da neden olmasın diyordum
Bir zamanlar ben de böyleydim. Bunu aşmak için herşeyden önce oyuna başlayın. En azından bir 3 saat oynayın. Beğenmezseniz zaten oynamazsınız. Saydığınız oyunlar (hepsini beğenmesemde) gerçekten çok kaliteli oyunlardır. Zevk alacağınızı düşünüyorum. Ayrıca geçenlerde bu konu ile ilgili bir video görmüştüm, isteten bakabilir. Oyunlardan neden keyif alamıyoruz?Oyun alıp oynamama huyum var. Kütüphanem oyun dolu ve pek çoğu piyasanın en iyi, en kabul gören, eleştirmenlerce en beğenilen oyunları. İndirimdir carttır curttur bir şekil kündeye getirip 9-10 üst düzey oyun biriktirdim. God of War, RDR2(Emre'nin hediyesi), The Last of Us, Uncharted, Naruto, GTA 5, Detroit Become Human, Heavy Rain, Tekken 7, The Witcher 3....
PS4'ü zamanında(1400 liraya) ne heveslerle almıştım, lan artık başından kalkmam bunun he diyordum. Oynamadığım hiçbir şey kalmayacak diyordum. Tuttuğumla kaldım.![]()
Uncharted 3 ve 4'ü oynadım. 4'ü bitirdim 3'ün de sonundayım. Benim oynayamama nedenim biraz daha kişisel. Ama evet başlamalıyım bir ara.Bir zamanlar ben de böyleydim. Bunu aşmak için herşeyden önce oyuna başlayın. En azından bir 3 saat oynayın. Beğenmezseniz zaten oynamazsınız. Saydığınız oyunlar (hepsini beğenmesemde) gerçekten çok kaliteli oyunlardır. Zevk alacağınızı düşünüyorum. Ayrıca geçenlerde bu konu ile ilgili bir video görmüştüm, isteten bakabilir. Oyunlardan neden keyif alamıyoruz?Oyun alıp oynamama huyum var. Kütüphanem oyun dolu ve pek çoğu piyasanın en iyi, en kabul gören, eleştirmenlerce en beğenilen oyunları. İndirimdir carttır curttur bir şekil kündeye getirip 9-10 üst düzey oyun biriktirdim. God of War, RDR2(Emre'nin hediyesi), The Last of Us, Uncharted, Naruto, GTA 5, Detroit Become Human, Heavy Rain, Tekken 7, The Witcher 3....
PS4'ü zamanında(1400 liraya) ne heveslerle almıştım, lan artık başından kalkmam bunun he diyordum. Oynamadığım hiçbir şey kalmayacak diyordum. Tuttuğumla kaldım.![]()
Tam da bunun haberini verecektim
Tabii, 2. oyunu da oynayacağım.Tam da bunun haberini verecektimAyrıca bunların ardından Red Dead Redemption remastered gelecek. Haberi bırakayım, okumak isteyen okusun
![]()
Ha bu arada, Uncharted 2'yi şiddetle öneriyorum. Uncharted'ı, Uncharted yapan oyun.
Aaa. PS3 Emulatör geldi mi? Ben en son wii emulatörden Naruto oynuyordum taa 2012'de.RDR'yi emülatörden oynayabilirsiniz. Ortalama bir PC'de 30 FPS çalıştırır.
Aslında tam tersi olacak. Çünkü firmalar parayı (Epic Games'i) seçtiği zamanlarda oyuncuların gözünden düşüyor. Eğer ki Sony kabul etseydi çok büyük sıkıntıya girerdi. Sony'de bunu bildiği için kabul etmedi. Yoksa Sony çok paragöz bir şirket. Indie oyun yapımcıları genellikle parayı seçiyor. Bu yüzden Epic Games'de olmaları normal. Bandai Namco bile Epic Games'e özel oyun yapmak istemedi.Sony nin elinde PlayStation olduğu için kabul etmemiştir.
Epic games gün geçtikçe daha da büyüyecek. Amatör oyun yapımcıları için bir cennet. Profesyonel stüdyolar ise bir bir epic gamese geçiyor.
Bandai Namco bunlardan biri