The Last movie de ,aydayken tüm çakrası çıkıp aya çarpınca , aya verdigi hasara bakabilir bence.Ne seviye bi Feat olduguna dair hesaplamalar da internette mevcut.Hocam sizce bu Naruto çakrası felan emili değilken tüm çakrasını tek rasengana verse oluşan rasengan ne büyüklükte olur ?
Bee'yi dediğim gibi ihtiyacı olduğu için öldürmedi.Ayrıca normal bi Bijuu damanın 10 katının Bee'yi öldürmemesi çok da absurd değil ki.Bu adam zamanında Juubinin ağzına girip sıkmadı mı Bijuu dama.Orda bile ölmedi.Yine var bu tarz dayanıklılık featleri.Tam emin olmasam da Juubi lazeri tarzı bi saldırıyı da Bee durduruyodu sanırım.Pek sayılmaz. Ayrıca adam Bee'nin Bijuu Damasını 10 ile çarpıp ilettiğinde Bee'yi bile öldüremedi. Orada milletten emdiği ıvır zıvır tekniklerle yaptığı atak mı Juubi Damadan güçlü olacak ? Aga Juubi Damadan güçlü olsa zaten Bırak stadyumu köy uçar.
Stadyum veya köyün havaya uçmama sebebi Naruto zaten.Momoshiki damayı absorbladıģı için öyle oldu

Yani tabi bu açılardan net bir şey söylemek zor ama kesin olarak bir şey söyleyecek olursa bu 2 Dama'nın da yakın klasmanlarda olduğu.Bence Momoshiki dama daha büyük duruyor.Ama açılar yanıltabilir tabi.
Zaten bu bu yüzden tanrısal demedim.Bunu yazma sebebim senin 2 feati de yakın seviye görmen.Yoksa bence de Deidara×10 tanrısal seviye etmez.Buna lafım yok zaten. Ancak Tanrısallık söz konusuyken değil 10, 50 kat bile çok ufak kalıyor.
O zaman şöyle diyeyim.Içinden alınan çakra Kurama'nın yarısı kadar.Momoshikinin kendi diyor bunu.İçinde geri kalanlar ise;Rikudo'nun çakrasının kaldığına dair net bir kanıt yok olsa bile çok eser miktarda, aynı şekilde diğer bijuular içinde bu böyle.
%50 Kuramanın yarı çakrası
Diğer %50 Kuramanın tamamı
Naruto'nun kendi çakrası
Eser miktarda diğer Bijuularin çakrası
Rikudo'nun çakrası( kaldığını gözlerinden anlayabiliriz bence.Gerçi Naruto The last Movie de gözleri BSM modundaki gibiydi.Çelişki var biraz.Net bir şey söyleyemiyorum.Sadece Hokage Naruto'nun gözleri RSM gibi bunu diyebilirim)

Manganın en son sayısinda Amado diyordu."Güçten düşmüş bir Otsusuki Karma aktaramaz diye."Ben de bundan yola çıkarak Cho Odame Rasengan'ın öldürme seviyesine getirmesigini söyluyorum Momoshiki'yi.
Rasengan'ın base hali neden kage seviyesi olmasın ki?Burdaki kıstasımız ne?Kendi fikrimce Hem rasengan kullanıciları Kage seviye hem de normal rasengan bi kageye vursa(Tabi vurduğu Kageye göre değişir de) ciddi bir şekilde yaralayabilir vurduğu kişiye.O zaman Kage seviye bir jutsu diyebiliriz bence.
Moderatör tarafında düzenlendi: