Hangi Flash ve de zaman aralığına göre değişir. Ama iyi bir flash sahip olduğu en iyi featlerle bunları yapabilir mi ? Diye sorduğunu farzedersem eğer.Flash Thanos'un kolunu koparıp İg'yi alabilirmi? Flash teke tekte Thor'u yenebilirmi? teke tekte Thanos'u yenermi?
Fiziksel olarak buna bir engel görmüyorum açıkçası ? (Evrenin kendi fiziği içerisinde yani.)Hocam bahsettiği şey hani thanos'un madde yoğunluğu çok fazlaya heh işte kesebilirmi elini titreştirerek.. Yani şöyle flash titreşerek thanos'un içinden geçebilirmi ?
Ulaşmıyor. Thanos'a zarar vermek için bunlara ihtiyacın yok zaten. Şu buster olayını çok yanlış yorumluyorsunuz. Ayrıca Infinite Mass Punch dediğimiz yumruk ölen bir cüce beyaz yıldızın yoğunluğuna erişebiliyor. Nitekim güneş sistemlerini yutabilen kara delikleri oluşturabilecek bir yoğunluğa erişince zaten Solar System olabiliyor.Hocam bu Flash Galaxy belkide universe buster bir yıkım gücüne nasıl ulaşıyor?
Evet nigh-omnipresent diyebiliriz.@NABU
Black Racer hakkında ne zaman nerde olmak isterse orada olur demiştiniz videonuzda.. Yani omnipresent olmuyor mu ?
Şu kadar söyleyeyim. Yeni tanrılar mother box teknoloji ile yarattıkları boom tube teknolojisi ile çoklu evrenlerde pek çok yere istedikleri gibi girip çıkabilmektedir. Yeni tanrılardan boom tube e ihtiyaç duymayan tek kişi Black Racer diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.Black Racer tüm çoklu evrende mi nigh omnipresent ?
Öyle söylendi ve tasvir edildi evet fakat çok düzenli ve istikrarlı bir şey değil bu "True Form" olayı.Hocam True form Darkseid çoklu evrensel bir varlık değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum ?
IG sadece 616 Marvel evreninde çalışabilen bir şey. Sadece 616 evreninin içerisinde opere edilirse çoklu evrensel yükümlülüğü var.Bir sorum daha var Anti Life Equation IG'yı kullanan kişiye etki etmez mi ?
Yani hangisi daha üstün
TeşekkürlerIG sadece 616 Marvel evreninde çalışabilen bir şey. Sadece 616 evreninin içerisinde opere edilirse çoklu evrensel yükümlülüğü var.Bir sorum daha var Anti Life Equation IG'yı kullanan kişiye etki etmez mi ?
Yani hangisi daha üstün
Öte yandan Anti-Life Equation DC tarafında omniverse bir şey. tüm çoklu evrensellikte etki sahibi (hemen hemen).
IG daha fazla fiziki güçlere sahipken A-LE daha mental ve ruhani güçlere sahip.