Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

@thanos

DSS bildiğim kadarıyla Voidden üstün.. Void Galaktik seviyede olduğunu düsünüyorum ve DSS olsa olsa Nigh Multi Galaxy-Multi Galaxy+ arası:)

@NABU

hocam superman mm den güçsüz mü ?
Konuyu buraya taşıyayım.

Bence öyle ama çok farkla değil.

Bişey soracam hocam God Blast Omega Beam den daha büyük etki göstermez dimi ?
God Blast patlayıcı ve şok etkisi açısından daha etkili bir atak ancak Omega Beam'in birden fazla kullanma biçimi ve çok farklı becerileri var ve belli bir bir noktaya daha fazla enerji odaklıyor.

@NABU

Bana göre de Superman az farkla güçlü :)

Herkesin fikri farklıdır ve fanboylar hariç herkesin fikrine saygı duyarım ^^

Omega beam ve God blast konusunda da bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :saint:

@NABU

Hocam şimdi siz Superman one million prime ın gücünü hesaplarken şöyle demişsiniz

15 Dakikada 3 kat mı güçlendi ? Bir 15 Dakika koyup 30 a tamamlayınca 3+3= 6 kat güçlenecek mi demektir ? Çünkü biz hesabı böyle yaptık. Ama aslında bu yanlış ! Çünkü Superman 15.000 yıl güneş banyosunda kalırken her 15 dakikada bir Güneşten ayrılmıyor. Sürekli orada. O sebeple aslında hesap böyle olmalı
15 dakika -> 1×3 = 3 katı
30 Dakika -> 3×3= 9 katı
45. Dakika -> 9×3 = 27 katı
1 Saat -> 27×3 = 71 Katı
Biz ise 30. Dakika’da 6 katı, 45. Dakika da ise 9. katı olacak şekilde hesapladık.
Nitekim değil 1.6 milyar, yüzlerce milyar daha fazla güçlenmiş demek bu.
Şimdi size yukarıda verdiğim rakamları 500 Milyar gibi büyük rakamlarla çarpın ??

Fakat ben hesap makinesiyle sizin yaptığınız şekilde hesapladığımda 12 saatte bile hemen hemen katrilyon kat oluyor :D

@NABU

Hocam o katrilyon tahminendi hepsini hesaplayamamıştım :D

Hepsini hesaplayayım dedim 70 seksilyon civarı :D

22 basamaklı sayı.. Maşallah superman abimize

Moderatör tarafında düzenlendi:
Captain Thunder' Alıntı:
Fakat ben hesap makinesiyle sizin yaptığınız şekilde hesapladığımda 12 saatte bile hemen hemen katrilyon kat oluyor
Ya zaten amaç orada anormal güçleneceği o kadar büyük rakamları oturup hesaplayacak değilim gerisi hayal gücüne kalmış :D :D

@NABU

Hocam bloodlusted Superman ın featlerini merak ediyorum.. Söyleyebilirmsiniz ?

İnternetten araştırdım bayağı ama bulamadım

@Captain Thunder Bloodlusted Superman neler yapabilir bunu anlamak için Superboy Prime'a baksanız yeter aslında :D Çünkü OA Enerjisini emme, anti-monitor zırhı giyme ve sarı fener olma gibi ıvır zıvırlardan önce Superboy Prime (superman kostümlü sade hali) aslında Superman kadar güçlü biri sadece ancak kana susamışlığı ve güçlerini sınırlamayışı onu bambaşka bir seviyeye çıkarmıştı. Tabi sonra elde ettiği güçlerle Superman'in çok üstüne çıkıyor ancak o kadar yukarılara tırmanmadan önce bile çok korkutucu idi.

5694115-8660152634-Green.jpg

Bir diğer blood lusted Superman örneği Brutaal karakteri

0c8nk8u1o11z.jpg

Jay Garrick'i rahatlıkla yakalayıp bacağını kırmak

950672298f6e07b17136e8b2d8132d09.jpg

Alan Scott'ı öldürürken

Brutaal_kills_Steppenwolf.jpg

Steppenwolf'u tereyağı gibi ortadan ikiye bölerken

@NABU

Anladım hocam teşekkürler :)

Bide galiba bloodlusted Superman darkseide diz çöktürüp öldürecek duruma getiriyomuş..

Bir sorum daha var Superboy prime OA enerjisi emmeden, Anti monitor zırhını giymeden ve sarı fener olmadan önceki halinin buster seviyesi nedir ?

Kısacası bloodlusted supermanın buster seviyesi nedir ?

Hocam kendinden emin Sentry Void'den üstündür diye bir yazı okumuştum doğrumudur sizce ?
@NABU

Superboy prime OA enerjisi emmeden, Anti monitor zırhını giymeden ve sarı fener olmadan önceki halinin buster seviyesi nedir ?
Base Superboy Prime en az yıldız sistemi+ eder diye düşünüyorum.

Superman'de sınırlarını kaldırsa ve güneş banyosu yapsa buna yakınlaşır diyorum.

Hocam kendinden emin Sentry Void'den üstündür diye bir yazı okumuştum doğrumudur sizce ?
Sentry, Void'i yeniyor bir yerde evet ama o güç savaşından çok mental savaş gibi gelmişti bana. Sentry başka bir şey Void başka bir şey Void Sentry başka bir şey.

Bu soruya @Ascalon daha iyi yanıt verecektir.

@Captain Thunder açıkçası çok uğramıyorum çünkü modlar seviyesizliği cezalandırmıyor. Yönetimin size daha iyi bir tartışma ortamı sağlamadığı yerde de ne kadar konunuza hakim olursanız olun, konu berbat olur.. Bir de ben polis, itfaiye falan mıyım beyler :D Abi gel el at diyorsunuz her seferde. Milleti buraya çağırın :D :D

Beni orada etiketlemeniz buraya çağırmanızdan daha iyidir arkadaşlar.

@NABU

Bizden daha bilgili olduğunu düşünüyoruz hocam :D

O yüzden çağırıyoruz :D

@NABU

Hocam orda aktifmisiniz :D

Bizden daha bilgili olduğunu düşünüyoruz hocam

O yüzden çağırıyoruz
Eyvallah kardeşim ama dediğim gibi forumun o kısımları iyi denetlenmiyor o yüzden bilgin olmasının çok anlamı olmuyor. Yoksa sizin çağırmanızdan rahatsız olmuyorum aksine onur duyuyorum.

Hocam orda aktifmisiniz
Olmamaya çalışıyorum. Zira zaten kendi sitem, yutup kanalım ve forumum var başım kalabalık :D

Mesaj attım ama sizin için.

@NABU

Valla işiniz zor Allah kolaylık versin :D

Mesajınızı gördüm ve teşekkür ederim geldiğiniz için :)

@NABU

Tamam hocam onları buraya çağırırım :)

@Captain Thunder Arada uğrarım ya hepten de boş bırakmam ama siz buraya kişi çağırsanız daha iyi olur. Donanım sitesinde comics konuşmaktansa geek sitede daha çok verimli olur hemde taze site olduğundan samimiyet duygusu oluşur.

@Captain Thunder Arada uğrarım ya hepten de boş bırakmam ama siz buraya kişi çağırsanız daha iyi olur. Donanım sitesinde comics konuşmaktansa geek sitede daha çok verimli olur hemde taze site olduğundan samimiyet duygusu oluşur.
Bugün bir konu açıcam onları çağırmak için belki Birkaç kişi gelir. Ortam daha kaliteli daha sağlam tartışmalar olur burada.
Hocam bir de şunu sorucam, bu siteyi açmak için kodlama bilmeniz gerekiyormu yoksa hazır kodlarlamı açtınız? Bir ara baya bi python öğrenmiştim sonra sıkılıp bıraktım. Tekrar öğrenmeye başlamak istiyorum ama hiç giremiyorum işin içine. İyice korkmuşum sanırım bu işten :D

@NABU

Bi sorum var hocam

3 saatlik güneş banyosu yapmış ve bloodlusted olan post crisis Superman vs Void

Kapışma ortak bi alanda geçecek.. Şartlar böyleyken kazanan kim olur ?

@Son_of_Krypton Böyle "vs" tipi soruları keşke vs başlığı açarak sorsanız daha hoş olur.

Soruya gelirsek

Uc_M0_Hu6.jpg

Normal Superman bile yakınındaki güneşden aldığı güç ile (içine girmiyor sundip dediğimiz içine girmek zaten) neredeyse Güneş-Sistemi seviyesinde kuvvet ve enerji gerektiren bir şey yapabiliyor.

3 Saat güneş içinde geçirirse Void'i alt edebilir. Void ile ilgili en büyük sorun Void'in Superman'e göre çok yönlü olması... Telepati, Enerji ve Madde Manipülasyonu başına bela olacaktır.

@NABU

Bundan sonra konu olarak açarım sorularımı :)

Ve bende çok yönlülüğünden korkuyorum voidin.. Supermanden daha fazla özelliği olması superman için bayağı bir dezavantaj

Cevabınız için yine teşekkürler :D

Bundan sonra konu olarak açarım sorularımı
Yok soruları gene bu başlıktan sorun. Atıyorum "şu karakterin şu özelliği nedir, nereden gelir, seviyesi nedir ?" vs gibi şeyler için konu açmanıza gerek yok.. Ancak kuralları ve şartları belli bir vs varsa ... Konusunu açabilirsiniz. forum yeni olduğundan katılım az olur ancak daha derli toplu olur.

Cevabınız için yine teşekkürler
Alakanız için ben teşekkür ederim :D