Moleküllerin, atomların donduğu bir yerde o nasıl donmayacak ki ?Çok uzun soluklu maruz kalırsa sıkıntı olabilir ancak anlık olarak sorun olmayacaktır. Adam Big Bang'e denk patlamalardan sağ çıkıyor. Kara Delikleri solluyor vs vs.

Moleküllerin, atomların donduğu bir yerde o nasıl donmayacak ki ?Çok uzun soluklu maruz kalırsa sıkıntı olabilir ancak anlık olarak sorun olmayacaktır. Adam Big Bang'e denk patlamalardan sağ çıkıyor. Kara Delikleri solluyor vs vs.
Diğer yaptığı her şey çok normal, fizik ile tutarlı daMoleküllerin, atomların donduğu bir yerde o nasıl donmayacak ki ?
Ne Kadar Güçlü ? Sorusunu neye dayanarak sordunuz ?Death Seed Sentry ne kadar güçlü ?
Tanıdığımız akla gelen güçlü kahramanların (Hulk, Thor, Captain Marvel, Superman, Wonder Woman,Flash) hemen hepsini yenebilir.Kimleri yenebilir demek istemiştim.
Yıllar içerisinde çok şey geçti başından karakterin. Sürekli ve istikrarlı bir konumu ve güç hakimiyeti yok. Marvel ile arası olan @Ascalon bir yanlışım olursa düzeltir ancakçBu Molecule Man ne seviyededir?
Bunun 2 sebebi var.Bir bakıyorum en güçlü karakterlere bile toz attırıyor, ama en güçlüler listelerinde de yüksek sıralarda göremiyorum, ne oluyor?
Bu sorunu da açıklamış oldum sanırım.Buradaki listede var sanırım, ancak başka hiçbir listede yok. İnsanlar bilmeden liste mi oluşturuyor anlamadım ki
Onunda pek çok versiyonu var ve pek çok önemli itemi kullanmışlığı var şeytani ikinci kişiliği var vs vs derken ortalık karışır.Adam Warlock icin durum denir hocam?
Adam Warlock tam olarak hangi halinde Ss'in biraz üstü oluyor?Onunda pek çok versiyonu var ve pek çok önemli itemi kullanmışlığı var şeytani ikinci kişiliği var vs vs derken ortalık karışır.Adam Warlock icin durum denir hocam?
Ancak kendisi genelde yüksek Herald seviye bir karakter. SS'in falan biraz üstü belki de duruma göre. Ama Skyfather da değil. Yıkım olarak çoklu yıldız sistemi gibi
Kendi normal hali ve magus hallerinde. Sitede Adam Warlock yazısı var bakabilirsin.Adam Warlock tam olarak hangi halinde Ss'in biraz üstü oluyor?
Bunlar kimilerince "else-men" de denen enerji bazlı varlıklar(zaten ilk panelde basit bir enerji topu olarak vuruyor). Seçtikleri hedefin güçlerini analiz edip onların daha üst bir versiyonuna evrilip. Konağı (bu durumda Kal Kent) yok ediyorlar ve onun yerini alıyorlar. Yani bir nevi evrim hızlandırıcıları gibiler. Bir şeyin daha iyi hali olup sonra var olandan kurtuluyor. Araştırmam bu yönde.Bu kim yav Kal Kent'e dur çekip yol veriyor? Superman ile alakalı bir şey mi ayrı bir karakter mi?
Kıyaslamaların konu olarak açılması taraftarıyım. Kim kimi döver soruları kısır döngüye girebiliyor çünkü.Bu sefer biraz uzun olacak hocam
Odin - Superman Prime
Tyrant - Mangog
He'l - SS
Bunların birbirine karşı durumları nedir? Güç olarak kısaca soruyorum yani.