Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Moleküllerin, atomların donduğu bir yerde o nasıl donmayacak ki ?
Diğer yaptığı her şey çok normal, fizik ile tutarlı da :D bu mu sıkıntı oldu ?

Adamın ışıktan yüz milyonlarca kat hızlı featleri var bu adamın atomu, molekülü falan fizik üstü bişi zaten :D

@Shrimp[sub][/sub]

Açıkçası bunlar reboot sonrası yeni tasarlanan 2011 ve 2016 evrenlerinin kısa soluklu varlıklar genel kozmoloji de yerlerinin olduğunu düşünmüyorum çünkü bunlardan her 5 yılda bir gelir ve gider

Bu Molecule Man ne seviyededir? Güç seviyesi nedir ve kimleri yenebilir, kimleri yenemez hocalarım. Bir bakıyorum en güçlü karakterlere bile toz attırıyor, ama en güçlüler listelerinde de yüksek sıralarda göremiyorum, ne oluyor?

Adam Warlockta aynı şekilde karışık geldi bana.

Buradaki listede var sanırım, ancak başka hiçbir listede yok. İnsanlar bilmeden liste mi oluşturuyor anlamadım ki :D

Bu Molecule Man ne seviyededir?
Yıllar içerisinde çok şey geçti başından karakterin. Sürekli ve istikrarlı bir konumu ve güç hakimiyeti yok. Marvel ile arası olan @Ascalon bir yanlışım olursa düzeltir ancakç

MM'in en üst seviyesi hyperversal (çoklu multi-versal +'ın üstü) ve en alt seviyesi de Galaksi level olabiliyor. Bir ortalama alacak olursam. Çoklu Evrenlersel olurdu. Eğer biraz daha mütevazi gitmek istersem çokluevrensel ++ olurdu.

Artık "Çoklu Evrenlersel" diyorum. Çünkü birden fazla evreni yok etmek "Çoklu Evrensel" iken birden falza çoklu evreni yok edebilmek "Çoklu Evrenlersel" gibi geliyor bana. Multi-Multiversal gibi düşünün.

Bir bakıyorum en güçlü karakterlere bile toz attırıyor, ama en güçlüler listelerinde de yüksek sıralarda göremiyorum, ne oluyor?
Bunun 2 sebebi var.

1.si Sabit bir konumu olmaması. Misal Odin her zaman galaksi + - çoklugalaksi arası bir yerde olacaktır. Konumu bunu gerektiriyor. MM'de bu yok ve 2-3 retcon yedi.

2. Sebep ise eğer özellikle türk sitelerinin listelerine bakıyorsan maalesef %85 i clickbait yani "Tıklama/İzlenme Tuzağı" oluyorlar. Sıralamadan anladıklarından değil, popüler bir konudan faydalanmak için rastgele yapıyorlar :D :D

Buradaki listede var sanırım, ancak başka hiçbir listede yok. İnsanlar bilmeden liste mi oluşturuyor anlamadım ki
Bu sorunu da açıklamış oldum sanırım.

Adam Warlock icin durum denir hocam?
Onunda pek çok versiyonu var ve pek çok önemli itemi kullanmışlığı var şeytani ikinci kişiliği var vs vs derken ortalık karışır.

Ancak kendisi genelde yüksek Herald seviye bir karakter. SS'in falan biraz üstü belki de duruma göre. Ama Skyfather da değil. Yıkım olarak çoklu yıldız sistemi gibi

Adam Warlock icin durum denir hocam?
Onunda pek çok versiyonu var ve pek çok önemli itemi kullanmışlığı var şeytani ikinci kişiliği var vs vs derken ortalık karışır.
Ancak kendisi genelde yüksek Herald seviye bir karakter. SS'in falan biraz üstü belki de duruma göre. Ama Skyfather da değil. Yıkım olarak çoklu yıldız sistemi gibi
Adam Warlock tam olarak hangi halinde Ss'in biraz üstü oluyor?

1290778-hourman11p18.jpg

Bu kim yav Kal Kent'e dur çekip yol veriyor? Superman ile alakalı bir şey mi ayrı bir karakter mi?

Bu kim yav Kal Kent'e dur çekip yol veriyor? Superman ile alakalı bir şey mi ayrı bir karakter mi?
Bunlar kimilerince "else-men" de denen enerji bazlı varlıklar(zaten ilk panelde basit bir enerji topu olarak vuruyor). Seçtikleri hedefin güçlerini analiz edip onların daha üst bir versiyonuna evrilip. Konağı (bu durumda Kal Kent) yok ediyorlar ve onun yerini alıyorlar. Yani bir nevi evrim hızlandırıcıları gibiler. Bir şeyin daha iyi hali olup sonra var olandan kurtuluyor. Araştırmam bu yönde.

Ve anladığım kadarıyla burada Kal Kent'in sözlerine ve Else-Men'in aldığı renk ve kıyafete bakılırsa kendisi Superman Prime 1 Millon haline evrilmiş.

Yani Kal Kent'e dur çeken, aslında onun çok çok daha güçlü hali gibi bişi. Canon değil sanırım.

Bu sefer biraz uzun olacak hocam

Odin - Superman Prime

Tyrant - Mangog

He'l - SS

Bunların birbirine karşı durumları nedir? Güç olarak kısaca soruyorum yani.

Bu sefer biraz uzun olacak hocam

Odin - Superman Prime

Tyrant - Mangog

He'l - SS

Bunların birbirine karşı durumları nedir? Güç olarak kısaca soruyorum yani.
Kıyaslamaların konu olarak açılması taraftarıyım. Kim kimi döver soruları kısır döngüye girebiliyor çünkü.

Ancak şimdilik cevaplayacağım.

Asgard'da belki Odin alır ancak onun dışında Superman Prime gibi

Tyrant yarı gücünde bile harcar.

Çok çok çekişmeli , iki türlü de gidebilir ancak tecrübesi ile SS