Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs 1. KB Er Meydanı Münazaraları - 1. Raunt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
364px-Gaara_Division_4.png

5. Kazekage Gaara

Öncelikle biraz karakterden bahsedeyim.

Kendisi Naruto gibi çok küçük yaşta Jinchuuriki olmuştur. Doğduğunda annesi ölmüştür, bu sebeple babası ve kardeşleri ona en başından ön yargıyla yaklaşmıştır. İşe Jinchuuriki oluşu da eklenince, hem köy hem ailesi tarafından dışlanmış, hatta öz babası yüzünden defalarca suikast düzenlenmiştir, ancak her seferinde bunlardan kurtulmayı başarmıştır. 1 2 3.

Bu tür olaylar Gaara'yı nefretin kucağına itmiş, en nihayetinde de cani ve insanları öldürmeyi seven birisi haline gelmiştir. Seride ilk defa gözükeceğinde ise, Orochimaru'nun Konoha'yı yok etmek istediği planda önemli bir role sahip olarak olmuştur. Orochimaru gibi birisi Gaara'yı Konoha'yı yok etmek için kilit olarak görmüştür. Bunda her ne kadar Jinchuuriki olmasını payı olsa da.

Daha sonra plan başarısız olup, Naruto ile dövüştükten sonra. Kendisi gibi başkalarının da olduğunu ve Gaara'nın da acısını anlayıp, ona kucak açtığını görmüştür. Gaara Naruto ile karşılaşıp, dövüştükten sonra çok farklı birisi olarak karşımıza çıkmıştır. Zaman atlamasından sonra hem Kazekage'dir, hem köyü tarafından artık nefret edilmiyor, saygı duyuluyordur. Gaara'nın kişisel değişimi ise çok rahatlıkla fark edilmektedir. Ayrıca 14-17 yaşları arasında Kage olduğunu da eklemek gerek.

Karakter tanıtımını kısa tutayım, gelelim diğer argümanlara.

Yetenek ve Güçler

Öncelikle Gaara'nın en büyük övgüyü hak ettiği kısmından başlayalım, savunmasından.

Gaara'nın savunması bilinçli değildir, yani onu yanıltarak veya habersizce saldırmanız bir işe yaramaz. Chuunin seçme sınavlarında Lee ayaklarındaki ağırlığı çıkarttığında ancak bu savunmayı aşabilmişti. Ancak bunu yapmak için, müthiş bir hıza ve senkronizasyona ihtiyaç vardır. Gaara'nın savunması bir çok defa Susanoo'larla kıyaslanmıştır. Ve savunmasının mükemmelliği defalarca Naruto tarafından ve Sasuke tarafından da takdir edilmiştir. Burada Chuunin sınavlarında etrafından gelen onlarca iğneyi herhangi bir çaba sar etmeden savuşturmuştu 1, 2, 3.

Bunlar biraz seri başı ve Genin-Chuunin seviyeli rakiplere karşı yapıldığı için basit gelebilir, ancak elimizde Gaara'nın bir çok dövüşü daha var. Misal Sasuke ile yaptığı dövüş. Karşısında MS açmış ve Susano'o+Amaterasu ile savunmasını çok yüksek bir seviyeye çıkarmış Sasuke varken, ki bu Sasuke 5 Kage'nin arasına dalmış ve biraz sonra Danzo'yü öldürecektir. 1, 2, 3

Ayrıca kendi savunmasını yapmasının dışında, yandaşlarına ve halkına da yardım edebilmektedir. Deidara ile yaptığı dövüş sırasında, hem kendisini hem de köyü savunmak zorunda kalmıştır. Buna rağmen sürekli uçan ve hızlı olan Deidara'nın kolunu kopartmayı başarabilmiştir 1, 2.

Otomatik savunması sayesinde Gaara, saldırı yaparken savunmasını düşünmek zorunda kalmadığı için saldırıları daha verimli olabilmektedir. Savunmasına bilincini eklediğinde ise Deidara'nın saldırısından köyünü koruyabilmiş, zaten bu yüzden de Deidara'ya kaybetmiştir. Ancak Gaara dövüşün başından beri halkını düşünmüş, bu sebeple Deidara'nın vur kaç tarzı saldırılarına istediği gibi karşılık verememiştir. Coğrafi olarak ne kadar avantajlı olsa da, Gaara için savaş alanı bu kadar kötü olamazdı. Çünkü Kazekage olarak korumakla mükellef olduğu köy dövüş alanıdır ve hem köye hem halkına zarar gelsin istememektedir. 1, 2, 3. Deidara bu saldırısına ise o zamanlar, en çok çakra harcadığı en harika sanatı olarak bakmaktadır. Köyü korurken yaptığı kalkana, şehir boyutunda demek, en azından hasar emme bazında şehir boyutlu saldırıları tanklıyor demk yanlış olmaz.

Gaara'nın sadece savunması da güçlü değil, bir çok iş bitirici ve geniş çaplı kum saldırılarına da sahip. Hatta 4. Büyük Shinobi savaşında ana kumandan olup, orduları yönetirken/korurken bir yandan da dövüşlerinde agresif bir tutum sürmüş ve etkili de olmuştur. Ayrıca gene savaşta gördüğümüz gibi Gaara uçabilmektedir de.

Gengetsu ile yaptığı dövüşe gelince. Bu dövüşte bir çok yanlış algı var. Öncelikle Ohnoki ile takım olarak dövüştüğü algısı. Ohnoki dövüşün hatırı sayılır bir kısmında ustası olan 2. Tsuchikage Mû ile dövüşmekteydi. Dövüş alanına geldiğinde ise pek bir etkisi olmadı. Şu sahnede ise vurulan Ohnoki olmuyor, Gaara'nın kum klonu oluyor ki bu yolla Gengetsu'yu yakalamayı başarabiliyorlar. Naruto dövüş alanına geldiğinde ise, Gaara buradaki işinin bittiğini söylüyor. Ohnoki'nin yardımı ise bilgi vermek oluyor. Bunun dışında Gaara, Gengetsu'yu mühürleyemediğinde ise Gengetsu'nun kullandığı yağlar etkili olmuştu. Ki buna rağmen Gaara tekrar tekrar kum kullanarak karşılık verebilmişti. Ki bu sefer Gaara'nın mühürlemek gibi bir derdi de yok. Yani kumla yakaladıktan veya bitirici bir hareket yaptıktan sonra, bekleyip de rakibine zaman kazandırmak zorunda da değil.

Her ne kadar Gengetsu başta, saldırmak istemese ve Edo bedende de olsa Gaara gene bir çok kişiyi savunmak zorunda kalmıştır. Ve Gengetsu başta ağırdan alsa da sonradan, öncelikle Kabuto'nun jutsusu ve daha sonra Gaara ile yaptığı dövüşten aldığı zevk ile her şeyini ortaya koyarak dövüşmüştür. Gengetsu'nun ağırdan aldığı sahneler, kolaylıkla dövüştüğü sahneler ve Kutschiyose'sinin ilizyonu genellikle savaş alanındaki fodder'ler tarafından karşılandı. Gaara bu zamanlarda, yukarıdan gözlem yapmaktaydı. Nitekim gerçek bedeni bulan da Gaara olmuştu. Aynı Deidara dövüşünde olduğu gibi, bu dövüşte de Gaara birilerini savunup duruyordu. Ki bu kondisyonuna da yansıdı. Böyle bir dövüş için sayı avantajı avantaj gibi olsa da, yanındakiler güçsüzlerden oluşuyorsa bu bir dezavantajdır. Yani Gaara'nın dövüşte sayı olarak üstün olması aslında dezavantajdı. Güçlü olan yardımlarda ise söylediğim gibi, Naruto dövüşün sonunda geldi ve Gaara yardım etmesini istemedi, çünkü zaten mühür aşamasındaydı. Ohnoki ise ustası Mû ile uğraşıyordu.

Gengetsu'nun son çare olarak yaptığı, kendisini mühürlerden kurtaran klonunu ise gene Gaara yenmişti 1, 2, 3, 4.

Savunma

Biraz da savunma işine geleyim. Dediğim gibi Gengetsu'nun Genjutsu'su epey etkili ama bu genellikle fodder diye tabi edilen güçsüz shinobilere etki etti. Gaara ise uçabildiği ve gözlemleme yapabildiği için, Gengetsu'nun yerini çok da geç olmadan bulabilir, ki yaptı da. 1.

Diğer konulara gelince, Gengetsu evet suyu yağ ile karıştırdığı için bu kumun içine nüfuz edebiliyor ancak, zarar verecek yada güçten düşürecek kadar değil. Diğer konuda da söylediğim gibi Gengetsu dövüşünde diğer shinobilerin oluşu Gaara'yı sadece zayıflattı, onları korumaya çalıştı ve Gengetsu en ufak bir darbe almadığı gibi, elemanların da faydası olmadı. Ohnoki'ye gelince onu da belirttim tekrar belirteyim, Ohnoki bilgi akışı sağladı diğer konularda pek yardımı olmadı çünkü Mû'nun peşinden gitti, pek diyorum çünkü biraz da olsa yardımı oldu evet. Gengetsu güçten düştü ve Gaara'ya yardım etti evet. Ama bir yere kadar etti bir yerden sonra, artık daha fazla yardım etmeyeceğini de söyledi, ek olarak Edo bedenin fiziki dezavantajı var ama Gengetsu pek de fiziki takılmıyor zaten çok da zararı olmadı, hatta tek çare mühür olduğu için dövüş uzadı bile denebilir.

Birde yardımlar ve Gengetsu'nun konusunda bir parantez açayım Gaara dövüşün sonunda, baygın veya bitkin halde değildi. Yani uzasa daha çok dövüşürdü.

Bunun dışında Gaara savaş alanındaydı ve zaten dövüşmekteydi, Gengetsu gibi bir rakibe karşı dövüşmedi. Gengetsu sadece, Gaara'nın yanındaki fodderlarla dövüştü onun da etkisi olduğunu sanmıyorum. Ve Gengetsu'nun yağ olayına tekrar geleyim, Gaara o dövüşte tıpkı Deidara dövüşünde olduğu gibi büyük çaplı ataklarını müttefiklerini korumak için harcadı. Gaara'nın büyük kum taarruzlarına yağın tamamen çözüm getireceğini sanmıyorum. Ayrıca bu sefer Gaara mühürle uğraşmak zorunda değil.

Son olarak Gaara'nın hızından da bahsetmiş olayım. Ohnoki ile, Kum klonunu o kadar hızlı değiştiriyor ki Gengetsu anca yakalandıktan sonra uyanıyor işe. 1 Bu tür bir yakalayış veya gafil avlamak, Edo beden olmayan Gengetsu için ciddi baş ağrısı olacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Flying Raijin Sınır olarak belirlenen 700 kelimenin 1094 kelime ile üstüne çıktığın için oylamalar sırasında bir oyun yok sayılacaktır. -1 oy faul yedin.

---------------------------------------------------------------------

@Earendill ve @Shrimp in konusuna gelince. Forumun ilk turnuvasının ilk maçı olduğundan eksikler bekliyordum zaten. Oy amaçlı olmasa da bilgilendirme amaçlı bazı şeyler yazayım.

Önce @Earendill

Tanıtımın harika, temiz ve doğru kaynaklardan alınmış ve A'dan Z'ye Deidara'yı bize canlandırdın ama ortada bir kavgan yok, stratejin yok, iddian yok bu bence tek eksiğin idi.

@Shrimp

Sende de iddia var, bir kavgan var ancak strateji ve doğru tanıtım eksikti. Pek çok şey üstün körü sadece "iddia" bazında kalmıştı. Kanıtları havadaydı.

İkiniz de bu konseptte benim idealim olabilecek mesjalar atmadınız aslında ancak, olaya ikna edicilik olarak bakarsak. Orochimaru'yu Deidara'dan çok daha güçlü görmeme rağmen ben de Earendill'in Deidara'sını, Shrimp'in Orochimaru'suna tercih ederdim.

Bundan sonra (diğer tüm katılımcılar içinde geçerli bu) çok garantici olacak şekilde tek bir açık, tek bir teknik, tek bir üstünlük bulup oradan saldırmaya çalışmaktansa olaya daha genel ve kapsayıcı bakmaya çalışınız. Misal her şeyi Orochimaru'nun Deidara'yı bildiğine ve ataklarından sağ çıkabileceğine yatırmaktansa bunların yanı sıra bu adamın kilometrelerce uzayan kılıcının etkisine eğilmemek, dev yılanlarla kendisini koruyabileceğine eğilmemek gibi .... Neyse dediğim gibi ilk turnuva böyle geçecek. Maksat katılmak, eğlenmek, öğrenmek. İki katılımcıyı da canı gönülden kutluyorum.

İlk maçımızın galibi: @Earendill

Lig Puanı: 1
Aldığı Oy Sayısı: 5
Aldığı Oy Puanı: 8
Oy verenlere teşekkürler. Yeni başlamış olan 2. maç bittiğinde de oylarınızı bekliyoruz.

Şimdi genjutsu konusuna gelirsek istiridye’yi o kadar çabuk bulmasının sebebi savaş alanının açık olmasından dolayı.Şu anki Dövüş alanı ağaçlarla kaplı bir orman olduğu için istiridye’yi bulması dahada zorlaşacak ki bu arada Gengetsu’nun boş duracağını sanmıyorum.

Ohnoki’nin sadece bilgi aktarımı yaptığı
doğrudur.Ama zaten bune evrende bilgi çok önemli bir yardımdır.Misal vermek gerekse;

Jiraiya vs Pain Jiraiya hiçbir bilgi olmadan Pain ile dövüşüp yenilmişti.O dövüşte Pain “Eğer ki sırrımızı bilseydi onu yenemezdik”Tarzı bi laf etmişti.Başka bir örnek konan.Kız neredeyse Obito’yu öldürüyordu izanagi olmasa.Toparlamam gerekirse Ohnoki’nin verdiği bilgiler olmasa Gaara mühürleyemezdi belkide

Bu arada Gaara Gengetsu’nun klonu Yakalayamıyordu Altın tozları olmasa 1

Altın tozu ile Klonu yavaşlatarak durdurabildi 1

Son olarak ise Gengetsu Savaşta hiçbir zaman zevkle dövüşmedi.Sadece Son anlarda yardım etmeyi kestiki yine onların iyiliği içindi zaten

Bilgi Naruto evreninde bir çok şey demek evet. Hatta belki bu alanda en önde gelen evren Naruto'dur. Ama zaten Gengetsu'nun yağ kullandığını falan ilk fark eden Gaara olmuştu, hatta Mû ile dövüştükten hemen sonra Gengetsu'nun yanına gittiğinde fark etmişti bunu 1. Burada da Gengetsu "Onlara zayıflıklarımı söyledim." Diyor yani Gengetsu kendisini Gaara'ya değil, fodder'lara anlatıyor 1.

Savaş alanının şimdi daha avantajlı olduğu doğru, ama asıl savaş alanında da epey saklambaç oynanacak alan vardı. Gaara ise bu durumu hızlıca çözdü 1 tabii bunda Ohnoki'nin de bilgi anlamında payı vardı. Ek olarak sahnenin animede nasıl geçtiğini biliyorum. Ama Manga'da Gengetsu bir süre fodder'larla dövüşüyor, daha sonra Gaara Mû ile dövüşünden dönüyor yanında Ohnoki ile birlikte. Daha sonra Gaara yerini tespit ediyor, Ohnoki saldırıyor, vuruluyor ve Ohnoki, Gaara'nın klonuna dönüşerek Gengetsuyu yakalıyor. Bunlar bir kaç sahnede oluveriyor. Kısacası mangada Gengetsu'nun yerinin tespit edilmesi bir kaç sayfada, ilk yakalanması ise 1 sayıda oluyor.

Gengetsu savaşta zevkle dövüştü derken, Madara gibi demek istemedim. Ama eğleniyordu. Gerçi dediğim gibi mangada pek fırsatı olmadı zaten, hızlı yakaladı Gaara sonra klonu dövüştü. Ayrıca Gaara'nın Gengetsu'ya karşı tek zayıflığı bilgi eksikliği ve yağ. Gengetsu'da daha büyük eksiklikler var, misal hangi saldırısı ile Gaara'yı yenecek? Su Tabancası tekniği, kum klonunu deldi ama adı üstünde kum klonu o. Gaara'nın savunması ise çok daha yukarıda. Hatta iş bitirici ve rakibini alt etmesi muhtemel saldırıları da daha etkileyici.

Savaşta Gaara biraz avantajlıydı buraya göre evet, ama bu avantajlara rağmen kıl payı kazanmadı Gaara, su klonu ile daha çok uğraştı o da mühürlemek zorunda olduğu içindi. Ek olarak savaş alanı Gaara'ya da avantaj sağlayabiliyor, yukarıdan gelen saldırıların da görülmesi oldukça zor bu alanda.

2. maç da bitmiştir. Katılımcılara tebrikler.

Bir önceki maçın oy verenleri:

@Sae @Ascalon @Ryusa Bakuryu @Norrin Radd , @Garou

Oy verebilecek olan diğer katılımcılar;

@Earendill , @Shrimp ,

Oy vermesi muhtemel isimler;

@rasyonel , @Hanzo7682

__________________________________________________________________________________________________

@Norrin Radd @Garou sizin savaşın koşullarını hazırlayacağım. Ben savaşı hazırladıktan sonraki 1 gün içinde giriş, tanıtım mesajlarınızı atabilirsiniz. İlk mesaj hakkı @Garou da olacaktır.

2 arkadaşın da açıklamalarıni okumadan önce bu vs'yi düşünürken Savaş Arc'ındaki durumları(Onhoki'nin yardımı, altın kumun kullanımı,karakterlerin Arc'taki psikolojik durumları) en iyi elimine edip hangi karakterin daha üstün olacağını açıklayan kişiden taraf olacağimı belirlemiştim kendi kendime.Bu bağlamda Savior can alıci noktaları kullanarak karakterinin eşit şartlardaki 1v1 de karakterinin üstün olabileceğini düşündürttüğü için benim oyun Savior'un Gengetsu'suna.

1. Raunt - 3. Maç

Venom @Norrin Radd VS @Garou Uchiha Itachi

Karakterlerin Dövüşüne Dair Şartlar:

Başlama Mesafesi: 35 metre
Bilgi: Itachi, Simbiyotların yüzeysel bir biçimde fiziksel özelliklerine hakim. Venom da, Itachi'nin gözleri ile zihin kontrolü yapabildiğini ve hilebaz bir ninja olduğunu biliyor.
Hazırlık: Yok
Motivasyon: Herkes kendi karakterindedir ancak öldürme güdüsü vardır.
Savaş Alanı:
latest.png

- Itachi MS güçlerini kullanamaz ancak MS kullanmayacak olması çakrasının dayanma süresini 5 katına çıkarmıştır. Izanami kullanamaz. Izanagi serbest. Koto yok. Venom'a genjutsu işleyecektir ancak çift kişilik ve aşırı dayanıklılık sebebiyle çok durmayacaktır üstünde. Itachi'nin databook da fuuton bildiği söylenmektedir buradan yola çıkarak kendisinden çok daha dayanıklı rakibine karşı fuuton ile güçlendirilmiş kunai ve kılıç ile saldırabileceği ve klonu ile beraber fuuton + katon saldırısı yapabileceği varsayılacak ancak bunlar Itachi'nin normalde yaptığı ninjutsulardan büyük olmayacaktır.

- Venom ise Itachi'yi hem ele geçirmeye hem öldürmeye çalışacaktır. 2017 öncesi 616 Evreni'ne ait orijinal Venom olan Eddie Brock 'un 1985-2017 arası featleri kullanılacaktır.

ŞARTLAR:

Katılımcıların Münazaralarına Dair Şartlar:

- İki tarafında ikişer mesaj hakkı var. İlk mesajınızda karakterinizi genel olarak tanıtan ve neden karşısındaki rakibi yeneceğini düşündüğünüze dair canon gösterimlerle desteklenen bir giriş mesajıdır. 2. mesajlarınız ise rakibinizden gelen iddiaları kırmaya ve bozmaya çalışıp kendi karakterinizin avantajlarınızı rakibinize forse etmeye çalıştığınız mesajdır ve kapanıştır.

- Mesaj başına kelime sınırı 700 adettir.

- Spoiler kutucukları içerisinde tonlarca resime bakmaktansa, yazılarınızın içine linkler koyarak mesajlarınızı güçlendirmeye çalışın.

Örnek;

"Jiraiya, Naruto'ya çakrasının odaklamasının temellerini anlatırken bir yandan rasenganı gösteriyordu.

Örnek 2;

"Jiraiya, Naruto'ya çakra odaklamanın temellerini anlatırken bir yandan rasenganı gösteriyordu (1) "

gibi yaparsanız daha verimli olur.

- Tartışmacılar kendi aralarında münakaşa edemez, oy verenleri sorgulayamaz(ancak bana şikayet edebilirler), iki mesaj hakları hariç mesaj atabilecekleri tek zaman benim (hakem) onlara bir soru sorduğunda cevaplamak için olabilir.

-Naruto evrenine dair hesaplamalar ya da söylemlerde Boruto Evreni, Filmler, Filler Bölümler baz alınamaz. Sadece 700 Bölümlük Manga baz alınabilir. Databook girdileri ise manga ile tutarlı olduğu müddetçe destekleyici olarak kullanılabilecektir.

- İlk Mesajlarınızı atabileceğiniz en erken Tarih 14 Mart Cumartesi Sabahı, en geç Tarih 15 Mart Pazar Akşamı. Mesajını yetiştiremeyenler diskalifiye olurlar (özel durumlar hariç, o gibi durumlarda özelden bana ulaşacaklar).

- İlk mesajlar atıldıktan sonra, ilk mesajın atıldığı tarihten en geç 2 gün sonrasına kadar da cevap mesajlarının gelmesi gerekmektedir. Yani Toplam da maç için 4 gününüz vardır.

- Faydalanacağınız manga sayfalarının scan kalitesi ve çevirinin doğruluğu çok çok önemlidir. Ve yeterli görsel delili olmayan mesajlar zayıf kabul edilecektir. (Doğru manga kaynağı için özelden bana danışın).

Oy Verenlere Dair Şartlar:

- İki mesaj da gelmeden oy veremez ve tartışmaya tepki veremezsiniz. Münazara başlamadan önce "Oy veren olarak katılmak istiyorum" ya da "İyi Şanslar" tarzı mesajlar hariç mesajlar yasaktır.

- Oylama bittikten sonra dövüşe dair kendi fikirlerinizi yazabilir sohbet edebilirsiniz.

- Oy vermek için, hangi kişinin kazandığını düşünüyorsanız onun ismini söyleyip iki laf etmek yeterli değil. Kimin davasını daha iyi savunduğuna dair en azından bir paraflık bir şey yazıp sonra oyunuzu vermeniz gerekir.

- Yeni üyelerin oy verme hakkı yoktur. Oy kaldırmak için sahte üyelik açan ya da arkaşını üye eden falan olursa da sınırsız banı kucaklar !

- OYLARI VERİRKEN BAZ ALACAĞINIZ ŞEY ; SİZCE HANGİ KARAKTERİN KAZANACAĞI DEĞİL, HANGİ KATILIMCININ VAR OLAN ŞARTLAR VE KURALLAR DAHİLİNDE KARAKTERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE SAVUNDUĞUDUR !

BAŞARILAR !

Mesajları okudum. Flying Raijin daha ayrıntılı girmiş ama pek çok şeyi yorum katarak anlatmış. Ve bu gözümde eksi puan.

Savior ise konuya daha uygun bir mesaj atmış.

Zorlansam da ayrıntılı ilk tanıtımının oyu hak ettiğini düşünerek @Flying Raijine veriyorum. Aslında iki tarafta oyu hak ediyor.

Garou konuya mesaj hazırladığı için, benim onun mesajını aktarmamı istedi.

Bu sefer iki taraf da iyi tanıtmış. Hatta @Flying Raijin fazla bile tanıtmış. Normalde Gaara'ya garanti oy vereceğimi düşünmüştüm ama @Savior Gengetsu'nun featlerini ve ordudaki askerlerle doğru dürüst savaşmadığını hatırlatınca şüpheye düşmüştüm. Fakat @Flying Raijin de aynı savaştaki Gaara'nın lehine olan kısımlara değinip @Saviorın iddialarını karşılayabildiğinden oyumu @Flying Raijine vermek istiyorum.

113008.jpg

Karakterin Özgeçmişi
İtachi Uchiha, Konohagakure köyünden S-dereceli bir kaçak ninjadır. 7 yaşında akademiden mezun olmuş, 10 yaşında Chuunin olmuştur. 11 yaşında Anbu'ya katılmıştır. 13 yaşında tüm klanını katletmiş, bir tek küçük kardeşi Sasuke'yi bırakmıştır.

Doğum Günü: 6 Haziran
Boy: 178 cm
Kilo: 58
Kan Grubu: AB
Görev Deneyimi:
D-Seviye: 53
C-Seviye: 152
B-Seviye: 134
A-Seviye: 0
S-Seviye: 1

Güçleri ve Yetenekleri

Kaynak
Ninjutsu
Taijutsu
Genjutsu
Zeka
Güç
Hız
Dayanıklılık
El Mühürleri
Toplam
5
4,5
5
5
3,5
5
2,5
5
35,5

Featleri
Part 1 Orochimaru, İtachi'nin kendisinden güçlü olduğunu söylüyor. (1)

H8kkpz7.png

Kurenai'nin Genjutsu'sunu kolayca iade ediyor. (1,2)

P1 Kakashi İtachi ile karşılaşmak üzereyken "En kötüsüne hazırlanmalıyım diyor.". (1)

Kolayca Sasuke'nin Chidori'sini durduruyor ve kolunu kırıyor. (1,2,3)

Genç bir Deidara'yı kolayca yeniyor. (1,2)

285tzRK.png

Sadece parmağı ile işaret ederek Naruto'yu Genjutsu'ya alıyor. (1,2,3)

Gücünün 30%'una sahip bir klonun yaptığı Katon tekniği. (1,2)

KCM Naruto ve Base Bee ile aşık atabiliyor. (1,2)

P1 Kakashi İtachi'nin el mühürlerini göremiyor. (1,2)

Kurenai İtachi'nin gölge klonu olduğunu fark edemiyor. (1,2)

Neredeyse tamamen kör, ölümcül bir hastalığın son evresinde ve tükenmiş haldeyken yıldırıma tam zamanında tepki veriyor. (1.2.3)

UuwTV9l.png

Obito Sasuke'nin, İtachi'nin hiçbir illüzyonunu göremediğini söylüyor. (1)

Obito Sasuke'ye eğer İtachi onu öldürmek isteseydi Sasuke'nin kesinlikle ölmüş olacağını söylüyor. (1)

Her ne kadar Mangekyo Sharingan kullanılamayacak olsa da yine de onun da kısa bir tanıtımını yapayım.
Bu göz kişiye en yakın kişi öldürülerek/ölerek kazanılır. Kişiye göre ilk iki yeteneği farklılık gösterir. Göz ne kadar kullanılırsa kişinin gözleri o kadar körleşir. Bijuuları bile kontrol etmeye yetecek gücü vardır.
qVnzQtq.png

Susano'o
Mangekyo Sharingan'ın üçüncü ve son yeteneğidir.

VOaaYtS.png

Totsuka Kılıcı ve Yata Aynası
Mükemmel saldırı ve savunma kombinidir. Totsuka Kılıcı her düşmanı kesebilecek bir kılıçtır ve Yata Aynası her türlü atağı ninjutsu, taijutsu farketmeksizin karşılayabilen bir kalkandır.

fGXONDB.png

Sonuç
Venom'un sese ve ısıya karşı zaafı var. Bu durumda İtachi baya avantajlı oluyor. İtachi bunu maçın başında bilmese bile genel olarak Genjutsu ve Katon kullandığı için eninde sonunda simbiyotun ateşten hoşlanmadığını fark edecek. Katon teknikleriyle ve patlayıcılarla oldukça büyük zararlar verebilir. Hız konusunda Venom'dan geri kalacağını da sanmıyorum. Sağlıklı halde ve Sharingan ile bu hız daha da artıyor. Eğer Venom dengesiz hale gelirse Eddie sıradan bir insan. Ayrıca Kage Bunshin'le de ayrılıp saldırırsa Venom çok daha kötü bir duruma düşer. Hem hangisinin gerçek olduğunu bilemeyecek hatta belki ne olduğunu bile anlayamayacak hem de databookda İtachi'nin Fuuton kullanabildiği yazıyor ki bu Katon tekniklerini kuvvetlendirebileceği ve kunai ile kılıcını da Fuuton ile destekleyebileceği anlamına geliyor.

Ayrıca İtachi'nin geri kaldığı dayanıklılık (zaman) burada 5 katına çıktığı için savaşa da daha uzun devam edebilecek.

Zorunda kalmadığı sürece kullanacağını sanmasam da İzanagi ile 1 dakikalığına ölümsüz olup ölümcül saldırılardan kaçınmadan Venom'a saldırıp elimine edebilir.

Yukarıda söylediğim şekilde dövüşülme ihtimalini eğer Genjutsu'dan kaçarsa diye verdim. Her ne kadar Venom'a Genjutsu'dan kurtulma payı verilse de karşısında evrendeki en iyi Genjutsu kullanıcılarından biri var. Kurtulsa bile kolay olacağını sanmıyorum. Bu durumda kurtulsa bile yine de tekrar yakalanmamak için İtachi'nin gözlerine bakmaması gerekecek. Tabii bu İtachi parmağıyla onu Genjutsu'ya almadığı sürece onu koruyabilir.

2 tarafın da ellerine sağlık oyumu az farkla @Flying Raijin'e veriyorum
- Oy vermek için, hangi kişinin kazandığını düşünüyorsanız onun ismini söyleyip iki laf etmek yeterli değil. Kimin davasını daha iyi savunduğuna dair en azından bir paraflık bir şey yazıp sonra oyunuzu vermeniz gerekir.
Lütfen oy mesajlarını biraz daha doldurunuz arkadaşlar. Başlangıç olduğundan şimdilik takmıyorum ancak yavaş yavaş oturtalım.

----------------------------------------------------------------

Bir önceki maç -1 oy cezasına rağmen
Oylama da 3-1 önde olan @Flying Raijin 2-1 öndedir. Puantaj olarak da 5-1 öndedir.

Oylama 00.30 da bitecektir.

Güzel maçtı. @Flying Raijini tebrik ediyorum.
Kaybetmemin sebebi olarak da az feati olması sebebiyle Gengetsuyu Suçluyorum :D

Şaka maka tanıtım işini son dakika yapmasaydım daha çekişmeli bir maç olabilirdi.(Gerçi bir oy almışım @Shrimpsağolsun)

Edit:Niye gengetsu’yu seçtin o zaman diyebilirsiniz.Tanıtımı daha kolay diye seçmiştim

YOIZYY.png

Venom ( Edward Charles Allan Brock )

wzQfjt.png

Fiziksel Ölçüleri

CB5GrT.png

*Not: Eddie Brock, ortakyaşam olmadan da insan gücü'nün ve fiziği'nin zirve( peak human ) seviyesindedir.(1)(2)
Bu onları, Venom ile birleştiklerinde, Spider-Man'den bile çok daha güçlü hale getirir.

FEATS

Güç

- Juggernaut'un yumruğunu durdurur ve onu kolayca savurur.(1)

- Juggernaut'u tek yumrukla yerin dibine sokar.(1)

- Beton ve Metali Spiderman'in kafasıyla ezer.(1)

- Vücuduna gelen mermileri geri yolluyor.(1)

- Spider-Man, istese Venom'un onu öldürebileceğini söylüyor.(1)

- 40 tonluk su kulesini kaldırır ve boşaltır.(1)

- Spider-Man, iki elini kullanarak Venom'un tek elini durduramaz.(1)

- Eddie'nin bir şey yapmasına gerek kalmadan, venom sadece dokunaçlarıyla bir arabayı savurur.(1)

- Bir adamın içine girerek, onu içten patlatır.(1)

Hız

- 1 Metrelik mesafeden 3 mermiyi yakalar.(1)

- Spiderman'in hareketleri ona ağır çekimdeymiş gibi gelir.( 1 ) ( 2 )

- Hulk bir yumruk bile atamadan hamle yapıp arkasında belirir.( 1 )

Dayanıklılık

Venom, sanıldığı gibi her ses patlamasından veya her alev'den zarar görmüyor. Uzun sürmeli ve çok şiddetli olmalı.
Ben de burada aslında aleve ve sese oldukça dayanıklı olduğunu göstermek istiyorum.

- Altında alev yakılarak işkence görüyor fakat buna direnip kurtuluyor, üstüne savaşa devam ediyor.(1)

- Kafasına roket atıldıktan sonra, düştüğü yerde de yanında 7-8 adet bomba patlıyor, sesten etkilenmiyor üstüne alevlerin içinden çıkıyor.(1)

- Daha büyük bir roketi tanklıyor, bir etkisi yok.(1)

- Alevler içinde yanan bir binanın içinden, binayı yokedip çıkar.(1)

- Benzin dökülüp yakılıyor, biraz acı çekiyor fakat yaralanmıyor bile.(1)

- Ghost Rider ile kısmen uzun süren fiziksel savaşa girer, alevlerinden zarar görmez, kefaret bakışı da işlemez.(1)[ ÇİFT KİŞİLİK SEBEBİ İLE ]

- Vücudundaki zehiri çabucak dışa atar.(1)

- Wade'in( Shocker ) şok saldırıları sadece gıdıklar.(1)

-Wolverine adamantium pençelerini kafasına soktuğu halde onunla dalga geçer.(1)

- Kalbine yerleştirilen bir bombayı çıkarmak için göğsünü yarar(Eddie), bombayı çıkarır ve hemen iyileşir.(1)

- Eddie aldığı hasardan bayılsa bile, bedeninde olduğu sürece, Venom hala istediği gibi savaşabilir.(1)

ITACHI VERSUS'U HAKKINDA

Yukarıdaki dayanıklılık feat'leri ile, patlayıcılardan ve bunların oluşturduğu SES' lerden neredeyse hiç etkilenmediğini kanıtladığımı düşünüyorum. Daha şiddetli sesler ( sonik ses patlamaları vs.) gerekli.

ALEV, nispeten sese göre daha etkili gözükse de, burada Ghost Rider ile bir süre kapışmış birinden söz ediyoruz, adam alevden oluşuyor :D Üstüne benzin dökülüp yakılmasından falan da çok az etkileniyor.

GENJUTSU 'ya gelirsek, Ghost Rider'in Penance Stare'i( kefaret bakışı ) Venom üstünde etkili olmuyor, nedeni Ghost Rider'in söylediği gibi çift kişilik( Venom'da ayrı bir canlı ). Yani hangisi üzerinde uygulanacağı kesinleştirilemiyor. Aynı şeyin olacağını düşünüyorum bu vs'de de. Bunları bir şekilde geçtik, Genjutsu uygulansa bile ayık olacak ayrı bir kişilik var, diğerini hemen uyarabilir.

Kunai ve kılıcın etki etmeyeceğini' de Wolverine feat'inden yola çıkarak söyleyebilirim. Bu silahlar Adamantium'dan daha güçlü ise ayrı ama.

Son olarak, fiziksel güç olarak Juggernaut ile kapışabilen birinden bahsediyoruz, bu adam yeri gelince Hulk'a bela olabiliyor. Itachi ise dayanıklılık olarak Jugg'un çok altında,Yani Venom, Itachi'yi yakaladığı anda elinden kurtulması çok zor olur.
Öte yandan Venom'un daha fazla hasar tanklayabileceği aşikar.

@Norrin Radd ve @Garou Karşıt Mesajlarınızı en geç yarın akşama kadar atmak koşuluyla istediğiniz zaman atabilirsiniz.

@Norrin Radd kendi karakteri için belirlenen sınırları ve koşulları yer yer aşmıştır ancak bunun kendi de farkında olmadığı için maça devam edilecektir. Sadece kendisi -1 oy cezası almıştır.

İkinci mesajlarda daha dikkatli olmanız dileğiyle, sabırsızlıkla bekliyoruz. Başarılar !

Bir önceki maçın kazananı da @Flying Raijin olmuştur. Çekişmeli bir maçtı. ben oy verecek olsam @Savior a oyumu verirdim ama çok yakındı.

- Altında alev yakılarak işkence görüyor fakat buna direnip kurtuluyor, üstüne savaşa devam ediyor.
Direnip kurtulmuyor. Silahı sabote ettiği için kurtuluyor. Savaş dediğin de Carnage üzerine atılıp kaçmak. Sonra da içinden "Ayakta zor duruyorum. Kurtulup, Carnage'den kaçmak her şeyimi aldı." diyor.

- Kafasına roket atıldıktan sonra, düştüğü yerde de yanında 7-8 adet bomba patlıyor, sesten etkilenmiyor üstüne alevlerin içinden çıkıyor.
Etkilenmiyor falan değil yine. Hatta "Bombaların çıkardığı ses yeterince zayıflatıcıydı bir de bu alevler var. Carnage'e olduğu kadar bana dokunmaz ama bu diğer yarımın kaldırabileceğinden çok daha fazla!" diyor.
Yani sanırım burada ateşe dayanma olayı biraz Eddie'ye gidiyor. Ki uzun bir süre gibi de görünmüyor.

- Daha büyük bir roketi tanklıyor, bir etkisi yok.
Burada da bitkin olduğunu ve yapacak işlerinin olduğunu söylüyor. Roketin direkt isabet ettiğini de görmüyoruz.

- Alevler içinde yanan bir binanın içinden, binayı yokedip çıkar.
Bana, ateşi söndürmek için binayı yıkmış gibi göründü. Zaten yanmış bir binanın (ki kalıntılardan gördüğüm kadarıyla tahtayı bolca kullanmışlar) iki sütununu kırıp binanın devrilmesine yol açıyor.

- Benzin dökülüp yakılıyor, biraz acı çekiyor fakat yaralanmıyor bile.
Benzin falan görmedim. Canavar arkasından yaklaşıp omzunu pençeliyor o da Venom'a dönüşüp canavarla savaşmaya başlıyor.

- Ghost Rider ile kısmen uzun süren fiziksel savaşa girer, alevlerinden zarar görmez, kefaret bakışı da işlemez.
Pek de uzun dövüşmemiş. Ateşlere maruz kaldığı tek yer kafasının üzerine yumruk attığında ve üzerine zıpladığında, ki Ghost Rider'ın da her yerinde deri kıyafet ve eldivenler var. Bir tek başı açıkta yanıyor.
Kefaret bakışı da gayet işlemiş. Sadece uzaylıya farklı bir tepki gösterdiğini söylüyor. Ardından da gayet net bir şekilde acıttığını söylüyor.

- Wade'in( Shocker ) şok saldırıları sadece gıdıklar.
Shocker'ın saldırıları ses bazlı değil galiba. Çünkü: Shocker'dan etkilenmeyip, yere düşen mücevherlerin titreşmesini duyduğunda "batıyor" diyor.

-Wolverine adamantium pençelerini kafasına soktuğu halde onunla dalga geçer.
Kafasına soktuğunu görmedim. Sadece etrafında dört dönüyor. Öyle bir sahne olsa buradaki gibi daha çok göze sokulurdu.

Yukarıdaki dayanıklılık feat'leri ile, patlayıcılardan ve bunların oluşturduğu SES' lerden neredeyse hiç etkilenmediğini kanıtladığımı düşünüyorum.
Aksine ne kadar hassas olduğunu bize gösterdin.
Bu patlayıcılarda kağıt halinde. Kunai'ye bağlanabilir veya direk rakibe yapıştırılabilir.
Ayrıca attığı shurikenlerle Katon tekniklerini birleştirip öyle de saldırabilir ve bunu gerçekten hızlı yapabilir. (1)

ALEV, nispeten sese göre daha etkili gözükse de, burada Ghost Rider ile bir süre kapışmış birinden söz ediyoruz, adam alevden oluşuyor
Ve deri kıyafetlerle dolaşıyor. Çırılçıplak dövüşmedi ya.

Üstüne benzin dökülüp yakılmasından falan da çok az etkileniyor.
Featte benzinle yakından uzaktan alakalı hiçbir şey yok.

GENJUTSU 'ya gelirsek, Ghost Rider'in Penance Stare'i( kefaret bakışı ) Venom üstünde etkili olmuyor,
Adam iki panel "Acıyor, acıyor!" diye bağırıyor. Nasıl etki etmiyor?

nedeni Ghost Rider'in söylediği gibi çift kişilik( Venom'da ayrı bir canlı ). Yani hangisi üzerinde uygulanacağı kesinleştirilemiyor.
Çift kişilikli ama uzaylıya etki ettiği için patlamış.

Aynı şeyin olacağını düşünüyorum bu vs'de de. Bunları bir şekilde geçtik, Genjutsu uygulansa bile ayık olacak ayrı bir kişilik var, diğerini hemen uyarabilir.
Genjutsu ve Kefaret Bakışı birbirinden tamamen farklı iki şey. Genjutsu karşıdakinin Çakra akışını kontrol altına alarak birini illüzyona sokmak, Kefaret Bakışı'nda Ghost Rider'ın baktığı kişinin öldürdüğü insanlar ona hesap sormaya geliyor.

Kunai ve kılıcın etki etmeyeceğini' de Wolverine feat'inden yola çıkarak söyleyebilirim. Bu silahlar Adamantium'dan daha güçlü ise ayrı ama.
Hani, Wolverine bir kere bire saldırmadı ki. Sadece akrobasi yaptı.
Bu silahlar Fuuton (yani hava) ile desteklenecek yani oldukça güçlüdür. En azından Venom'un "kurşun geçirmez" derisini delen Kraven'ın "büyük mermi"lerinden güçlü olacağını düşünüyorum.

Son olarak, fiziksel güç olarak Juggernaut ile kapışabilen birinden bahsediyoruz
KCM Naruto'nun klonu ve Killer Bee ile taijutsu dövüşüne girebilen birinden bahsediyoruz. Bunu yaparken de hal hatır soruyor resmen.
Ayrıca Venom dövüş sanatı bilmiyor. Saf güce dayanarak saldırıyor. İtachi'den hız olarak önde bir feat gösterdiğini de sanmıyorum. Adam kör ve biraz sonra ölecek kadar hastayken yıldırıma karşı tam zamanında Susano'o açıyor. İtachi'den fiziksel olarak belki güçlüdür ama taktiksiz dövüşülürse İtachi'ye öyle kolay dokunamaz.

Itachi ise dayanıklılık olarak Jugg'un çok altında,Yani Venom, Itachi'yi yakaladığı anda elinden kurtulması çok zor olur.
İşte bu durum, eğer olursa da yakalarsa geçerli ki yakaladığı Genjutsu'da mı yakaladı, Kage Bunshin mi ya da en kötü ihtimalle İzanagi kullanıp 1 dakikalığına ölümsüz olur.
Ve çok altında gibi bir durum yok. İtachi'nin inanılmaz bir acı toleransı var. Susano'o'nun V1-V2 (büyük çoğunlukla V1) halini kullanan Sasuke ne kadar acı verici olduğunu söylüyor. İtachi ölmeden az bir süre önce V3,5 gibi bir formla Orochimaru'yu yenip mühürledi sonra da ölene kadar V2-V3 formunu kullandı.

Öte yandan Venom'un daha fazla hasar tanklayabileceği aşikar.
Ateşlerin etrafında zor yürüyor adam. İtachi gücünün 30%'una sahip klonu 2-3 metre çapında dev ateş topu yapıyor.

Son mesajında bazı şeyleri yanlış anlatmışsın( veya sende yanlış anlamışsın ) @Garou

Etkilenmiyor falan değil yine. Hatta "Bombaların çıkardığı ses yeterince zayıflatıcıydı bir de bu alevler var. Carnage'e olduğu kadar bana dokunmaz ama bu diğer yarımın kaldırabileceğinden çok daha fazla!" diyor.
Yani sanırım burada ateşe dayanma olayı biraz Eddie'ye gidiyor. Ki uzun bir süre gibi de görünmüyor.
Tamam adam uzun sürerse olabilecek bir şey belirtmiş te sonuç? Hırslı bir şekilde sana adaleti göstereceğim diyor(1) ve üstüne yıkılmakta olan, yanan binadan çıkıyor(2). Etkilenmemiş.

Benzin falan görmedim. Canavar arkasından yaklaşıp omzunu pençeliyor o da Venom'a dönüşüp canavarla savaşmaya başlıyor.
Bir daha baksaydın keşke(1), 5 dk sonra güncellemiştik konuyu :/ Mesajda yazdık halbuki o kadar.. Neyse.

Kafasına soktuğunu görmedim. Sadece etrafında dört dönüyor. Öyle bir sahne olsa buradaki gibi daha çok göze sokulurdu.
O zaman buna da dikkatli baksaydın dostum(1) :/ Kafasına sokuyor 3. karede, efekti bile verilmiş. Adamantium etki etmiyor yani.

İtachi'den fiziksel olarak belki güçlüdür ama taktiksiz dövüşülürse İtachi'ye öyle kolay dokunamaz.
Belki (!?)

Adam iki panel "Acıyor, acıyor!" diye bağırıyor. Nasıl etki etmiyor?
Nerde bağırıyor ? Penance Stare'den sonra ikisi de savruluyor, Ghost Rider baygın yerde. Bu senin benden daha çok canını yakmış gibi duruyor diyor, Venom. Acıyor acıyor nerde diyor ?

Pek de uzun dövüşmemiş. Ateşlere maruz kaldığı tek yer kafasının üzerine yumruk attığında ve üzerine zıpladığında, ki Ghost Rider'ın da her yerinde deri kıyafet ve eldivenler var. Bir tek başı açıkta yanıyor.
Kefaret bakışı da gayet işlemiş. Sadece uzaylıya farklı bir tepki gösterdiğini söylüyor. Ardından da gayet net bir şekilde acıttığını söylüyor.
Ghost Rider için acıtmış görünüyor diyor. Kendi için değil.

Ayrıca Kefaret bakışı nasıl işlemiş yahu :D Adam( ghost rider ) bayıldı bayıldı. Sen hiç böyle kefaret bakışı gördün mü ? Kendine attı bakışı adeta.

Genjutsu ve Kefaret Bakışı birbirinden tamamen farklı iki şey. Genjutsu karşıdakinin Çakra akışını kontrol altına alarak birini illüzyona sokmak, Kefaret Bakışı'nda Ghost Rider'ın baktığı kişinin öldürdüğü insanlar ona hesap sormaya geliyor.
Olay o değil ki. Olay ikisinin de kişiliği kontrol ederek yapılması. Eddie'ye ulaşamaz Venom'u geçip( ne görebilir ne de dokunabilir ). Venom da kontrol altına alınabilecek bir kişilik değil . Bu sahnede olduğu gibi ters teper.

Bu patlayıcılarda kağıt halinde. Kunai'ye bağlanabilir veya direk rakibe yapıştırılabilir.
Yapıştıracak kadar yaklaştığında ne olacak peki ? Hızları neredeyse eşit + Venom'un sezgileri ve dokunaçları var. Bir anda yakalayabilir, yakalanırsa hiç iyi olmaz Itachi için :)

Ateşlerin etrafında zor yürüyor adam. İtachi gücünün 30%'una sahip klonu 2-3 metre çapında dev ateş topu yapıyor.
Ateşlerin etrafında zor yürüdüğü bir tane bile kare yok :) İşkenceden bile çıktığında Carnage'ye yumruk savurup, ağ atarak gitmeye devam ediyor adam. Zayıf düştüm diyor giderken de o kadar da olsun. En zayıf iki yönüyle işkence edildi adama.

Shocker'ın saldırıları ses bazlı değil galiba. Çünkü: Shocker'dan etkilenmeyip, yere düşen mücevherlerin titreşmesini duyduğunda "batıyor" diyor.
Doğrudan ses yollamıyor ama titreşim bazlı. Yeterince güçlü değil anlaşılan.

Sonuç olarak zaten kazanabilmek için yürüyebileceğin bariz tek bir nokta vardı, o da Venom'un ses ve ateş zaafı, sen de oradan yürüdün. Ben de burada suratına rpg + 5 - 6 bomba yediği, alevlerin içinde kaldığı, işkence gördüğü kısımları attım. Yani en zor durumda kaldığı kısımlar. Bunları atmasam insanlar "kripton gören superman" gibi düşünecekti venom'u". Bunlardan çok az zorlanarak çıkıp, savaşa devam edebiliyor Venom. Dolayısıyla;

Bombaların çıkardığı sesin zor duruma sokmadığını, şokçunun titreşimlerinin gıdıkladığını,

Itachi'nin tutturabileceği belli olmayan alev topu'nun da, Venom'u bir anda yere yıkamayacağını,

Genjutsu'nun çift kişilik sebebiyle etki etmeyeceğini, bir şekilde etse bile Eddie Brock hala ayık olacağından sorun olmayacağını,

Adamantium'un, Eddie'ye zarar verebilecek kadar derine gidemediğini, dolayısıyla bundan daha zayıf olan kılıç ve kunai'nin de etki etmeyeceğini,

kanıtladığımı düşünüyorum.

Öte yandan hızları neredeyse eşit, güç ve dayanıklılık( yıldırımdan kaçıyor Itachi, korkmuş olmalı ) bakımından önde olan Venom'un( Jugg ile kapışmak ), çift kişilik ve tecrübe ile kazanacağını düşünüyorum.

İlk tanıtımda Garou iyi bir giriş yaptı ama Norton Radd Venom'u tanıtırken biraz daha güzel geldi bana. Daha sonra Garou'nun çürütme ve savunma yorumunu okudum tam ikna olacakken Norrin Radd Garou'nun iddialarını güzel karşıladı. Her ikisini de takdir ederek oyumu Norrin Radd'a veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...