Bu üç maçın hepsi bu konu altında canlandırılacaktır. Her maça konu açarsak kirlilik olur.
Herkesin karakterlerini tanıtalım:
@Earendill
Deidara // Naruto Evreni
@Shrimp
Densetsu no Sannin Orochimaru // Naruto Evreni
@Flying Raijin
Yondaime Kazekage Gaara // Naruto Evreni
@Savior
Sandaime Mizukage Gengetsu // Naruto Evreni
@Norrin Radd
Venom (eddie brock) // Marvel Comics Evreni
@Garou
Uchiha Itachi // Naruto Evreni
Başlama Mesafesi: 45 metre
Bilgi: Akatsuki'den birbirlerini tanıdıkları kadarıyla
Hazırlık: Yok
Motivasyon: Herkes kendi karakterindedir ancak öldürme güdüsü vardır.
Savaş Alanı:
- Deidara için C4 ve C0 devre dışıdır. Bunun yerine kil stoğu iki katına, çakrası ise 1,5 katına çıkarılmıştır. Hebi Sasuke ile karşılaşmadan önceki halindedir.
- Orochimaru için Edo Tensei, Hashirama Hücreleri ve Yamato no Orochi devre dışıdır. Bunun yerine Hiruzen ile dövüşünde animede gösterdiği teknikler canon sayılacaktır ve Manda'nın %100 itaat edeceği varsayılacaktır. Hiruzen ile dövüşü başlamadan önceki sağlıklı, zirve halindedir.
Katılımcıların Münazaralarına Dair Şartlar:
- İki tarafında ikişer mesaj hakkı var. İlk mesajınızda karakterinizi genel olarak tanıtan ve neden karşısındaki rakibi yeneceğini düşündüğünüze dair canon gösterimlerle desteklenen bir giriş mesajıdır. 2. mesajlarınız ise rakibinizden gelen iddiaları kırmaya ve bozmaya çalışıp kendi karakterinizin avantajlarınızı rakibinize forse etmeye çalıştığınız mesajdır ve kapanıştır.
- Mesaj başına kelime sınırı 700 adettir.
- Spoiler kutucukları içerisinde tonlarca resime bakmaktansa, yazılarınızın içine linkler koyarak mesajlarınızı güçlendirmeye çalışın.
Örnek;
"Jiraiya, Naruto'ya çakrasının odaklamasının temellerini anlatırken bir yandan rasenganı gösteriyordu.
Örnek 2;
"Jiraiya, Naruto'ya çakra odaklamanın temellerini anlatırken bir yandan rasenganı gösteriyordu (1) "
gibi yaparsanız daha verimli olur.
- Tartışmacılar kendi aralarında münakaşa edemez, oy verenleri sorgulayamaz(ancak bana şikayet edebilirler), iki mesaj hakları hariç mesaj atabilecekleri tek zaman benim (hakem) onlara bir soru sorduğunda cevaplamak için olabilir.
-Naruto evrenine dair hesaplamalar ya da söylemlerde Boruto Evreni, Filmler, Filler Bölümler baz alınamaz. Sadece 700 Bölümlük Manga baz alınabilir. Databook girdileri ise manga ile tutarlı olduğu müddetçe destekleyici olarak kullanılabilecektir.
- İlk Mesajlarınızı atabileceğiniz en erken Tarih 14 Mart Cumartesi Sabahı, en geç Tarih 15 Mart Pazar Akşamı. Mesajını yetiştiremeyenler diskalifiye olurlar (özel durumlar hariç, o gibi durumlarda özelden bana ulaşacaklar).
- İlk mesajlar atıldıktan sonra, ilk mesajın atıldığı tarihten en geç 2 gün sonrasına kadar da cevap mesajlarının gelmesi gerekmektedir. Yani Toplam da maç için 4 gününüz vardır.
- Faydalanacağınız manga sayfalarının scan kalitesi ve çevirinin doğruluğu çok çok önemlidir. Ve yeterli görsel delili olmayan mesajlar zayıf kabul edilecektir. (Doğru manga kaynağı için özelden bana danışın).
Oy Verenlere Dair Şartlar:
- İki mesaj da gelmeden oy veremez ve tartışmaya tepki veremezsiniz. Münazara başlamadan önce "Oy veren olarak katılmak istiyorum" ya da "İyi Şanslar" tarzı mesajlar hariç mesajlar yasaktır.
- Oylama bittikten sonra dövüşe dair kendi fikirlerinizi yazabilir sohbet edebilirsiniz.
- Oy vermek için, hangi kişinin kazandığını düşünüyorsanız onun ismini söyleyip iki laf etmek yeterli değil. Kimin davasını daha iyi savunduğuna dair en azından bir paraflık bir şey yazıp sonra oyunuzu vermeniz gerekir.
- Yeni üyelerin oy verme hakkı yoktur. Oy kaldırmak için sahte üyelik açan ya da arkaşını üye eden falan olursa da sınırsız banı kucaklar !
- OYLARI VERİRKEN BAZ ALACAĞINIZ ŞEY ; SİZCE HANGİ KARAKTERİN KAZANACAĞI DEĞİL, HANGİ KATILIMCININ VAR OLAN ŞARTLAR VE KURALLAR DAHİLİNDE KARAKTERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE SAVUNDUĞUDUR !
____________________________________________________________________________________________________________________-
Oy Veren olarak katılmak isteyebilecek isimler;
@Sae @Ascalon @Thanos @Ryusa Bakuryu @ugur_tatli @Hanzo7682 @memoww @rasyonel
Ben Hakem olarak ancak beraberlik durumlarında oy vereceğim !