D
DreamM
Misafir
Aman tanrım 5 milyar tane ayağım varmış gibi hissediyorum dedikten sonra koşması? bu bir hız belirtisidir, Krakkly arkadan yetişip , Wally e dünyadaki tüm insanları arkana alsanda Velocitye zamanında yetişemezsin benim hızıma ihtiyacın var diyor, yani gerisini zaten yukarda belirttim Krakkly'in bu fedakarlığı dünyadaki insanları kurtarmamızı 2 kat arttırdı demesi ? sadece Krakkly 2 kat artırıyorsa 》 MaxMercurry,Bart,JayGarrick,Superman 《 ve dünyadaki 5 milyar insanın hızınıda üstüne ekledigimiz zaman kac kati olmasi gerekiyor 3 katımı ?5 Milyar Ayak bir hız belirtisi değil çok ayak = çok hız değil. Adam orada kaç kişinin kinetik enerjisiyle bir olduğunu ve bu hissin sıradışılığını ortaya vuruyor. Senin dediğin gibi olsa "Aman tanrım hızım 5 milyar arttı der." Ayrıca basit mantık diye bir şey var. Normal Wally hatta Kid Flash Wally'nin bile ışık hızından onlarca kat koştuğu onlarca feat varken 5 milyar insanın bırak ses hızını, sub sonic dahi etmeyecek hatta yanından geçmeyecek hızlarının katkısı ne olacaktır ?Dünyadaki tüm insanların hızını aldığında, aman tanrım sanki 5 milyar tane ayağım varmış gibi hissediyorum demesi nasıl az bir seviye olabilir
Daha ergen iken atıyorum 1293612894612090288 m/s koşan adama 5 milyar kişi 5m/s lik hız verse ne olacak ki ? Kelebek etkisi işte.
Başarırdı demedim ki ?bunlar olmasa wally başaramazdı h
? Niye trip atıyorsun kardeşimherneyseBu kadar coşacak bir konu yok zaten.
Nasıl anladın 10 olduğunu takometreyle mi baktın ? Ayrıca tekrar söylüyorum. Wally'nin hesaplanmış rakamları değil 10 a 1000 e bile bölsek hala çok astronomik rakamlarımız olur.Sadece Krakkly karakteri 2 kart artırıyorsa diger speedsterleri dunyadaki tüm insanlari kattigimizda bu 10 kata kadar rahat çıkar.
"Sırf Karaları (Kıtalar ve Adalar) dolaşsa o sürede bu = Işık Hızının 500 Sekstilyon katı eder.
Ancak Gemiler ve Deniz altıları ve de Deniz Üstündeki yapılarıda gezmek zorunda kaldığını ve kara sularını da gezdiğini düşünürsek bu da = Işık Hızı x 250 Katordesilyon demek oluyor. "
Sekstilyon 21 sıfırlı hane demek bundan 1000 kessen 18 sıfırlı quintillion hanesine düşer
Katar desilyon da ise 45 sıfır var 1000 e bölsen 42 sıfırlı tredesilyona inecek.
Yani geriye Wally'e gene absürt rakamlar kalıyor. Anlatabiliyor muyum ? Baştan beri zaten demek istediğim Human Race serisinde aldığı yardımları göz ardı etmediğimi onlarla beraber o serideki Wally'nin en hızlı olduğunu ancak onların katkılarını çıkardığımızda dahi Wally'nin rakamlarının absürt derece de iyi olduğundan bahsediyorum.
Umarım anlaşılmıştır.