Bir evrendeki canlılığın tamamını yok eden atağı kafasına yedi Prime ve çizik almadan sadece bayıldı. Hız eşitlense bile sorunlar bununla bitmiyorHocam speed equalized.
Sanırım konuda zaten o thor kastedilmiş, çünkü benim bildiğim necro sword'u kullandığı başka bir panel yok ?Sanırım kastettiğin Necro Old King Thor'un, Galactus'u yenmesi
O zaman NOKT diyebilirdik bence. Yine de Prime ezilmezdi.Bu arada Bu Thor Yerine necroswordlu Okt koysaydım ne olurdu ?
KOnu açılışındaki resmi zaten necrosword'un malzemesine bulanmış hali.çünkü benim bildiğim necro sword'u kullandığı başka bir panel yok ?
Hayır Dostum Necro thor High Universe Level bu arada Galactus orada Thorla savaşa giriyor ve Necro thor da ona çok hasar veriyor Ve galactus o savaşta %40 fln daha üstte olabilir ve rkt High Multiverse Level+ sanırım eğerki yanlışsa %100 Multiverse Level dir rune king thor tam gücü %100 hali Complex Multiverse saya kadar giden ama güç emme falan olursa tieri baya artar.Ben de Süpo'dan yanayım zaten bu Thor formu en fazla Nigh-Universal gibi geldi. RKT bile Evrensel+ değil mi?@Garou Yakın dövüşe girseler bile Superman dayanıklılığıyla alır.
Saten 2 mjolnyr gerek yok 1 mjolnyr ve necro swordla işi bitirir çünkü necro swordda birçok güç yani birçok odin gibi karakterlerin gücü var necrosworda bunların toplamı sen hesaplama yapThor'un 3 silahı ile aynı anda süpoya karşı galibiyet alacağını pek düşünmüyorum ?(
Yine bir troll kokusu geliyor :facepalm1:
Benim hatırladığım kadarıyla Thor neyi var neyi yok saldırıyor, Galaktus ise beni zaten öldümezsin ben ölürsem evren ölür kafasında.Bu durumu düşündüğümda "Necro okt zorlanmadan yenmiş Galaktusu" demek pek doģru gelmiyor bana.Necro Thor'un en hoşuma giden feati hafif aç (orta tokluk oluyor sanırım.) zorlanmadan yenmesi.
E tamam da zaten Thor'la savaşıyor ? Sanki Galactus başkasıyla savaşmış ta gelmiş gibi anlatmışsınız.Burda karşılaşma Necro Okt vs Yeni savaştan çıkmış Galaktus olmalı
Bence de rahatça indirmiyor fakat karşısındaki beslenmiş Galactus, sağlam bir rakip. Hızlar eşit olduğu için Superman'e de böyle "kamikaze" gibi dalarsa ne olacağı meçhulRahatça indiriyor gibi bir durum yok ortada.
Hızlar eşit, Thor'un hükmettiği güç ve tecrübesi daha fazla. Üstüne 2 mjolnir + Necro Sword.. Prime alsa bile çok çok zor olur.Hangi açıdan bakarsam bakayım Superman prime bana üstün gibi geliyor.
ve de yıldırım tanrısı çrsinde o tanrıların herbiri birşeyi temsil ediyor mısır tanrısı falan var ve bu tanrıların gücünün toplamı necroswordda var ve o sırada thor old king thor formunda yani odin force yi de kullanabiliyor

Asgard ve çevresi azımsama ifadesi olmuş.. Odin'in çoklu galaksilere hükmettiği bir sürü ( hatta az da olsa evrensel'e varan ) feat'i var.Malesef Marvel'daki Asgard ve çevresinde dönen o büyü gücleri
Odin zaten multi galaxy level, NOKT nasıl multi galaxy olsun ki ? Ayrıca Galactus'u pek büyü gücüyle indiriyor gibi gözükmüyor..Superman Prime'ın multigalaxy seviye bir büyü gücünden etkileneceğine pek ihtimal vermiyorum
Prime - Mxy olayındaki, bildiğimiz gücündeki değil, hasta, güçten düşmüş mxy.mxy'i diz çöktürmüşlüğü olan birisi
Ben Superman Prime'ın bu versusu kolayca kazanacağını
Peki bende kanıtlayacak bir sürü feat atabilirim ama uğraşmayacağım. İyi günler, iyi forumlar.Bu ifadeyi çürütecek bir sürü feat atabilirim.Ama uğraşmayacam.