RT'ni bekliyorum ama yanlış söylemişim sadece Unicron'u pek tanımıyorum. Galan'dan az biraz tecrübem var.Galactus hakkında bilgin yok mu? Ben RT açacam featlerini öğrenirsin.
Fizikselde kim üstündür bilmiyorum ama Galactus >= olabilir.Unicron'un avantajı Galactus'dan uzun olması. Ancak feat bakımından Galactus üstün ve kozmik gücü ile alacaktır.
Fiziksel dövüşürler mi? Gerçi dövüşebilirler ama Unicron'un boy avantajı varsa fiziksel olarak da üstün olamaz mı?Fizikselde kim üstündür bilmiyorum ama Galactus >= olabilir.Unicron'un avantajı Galactus'dan uzun olması. Ancak feat bakımından Galactus üstün ve kozmik gücü ile alacaktır.
Daha bilgili insanlara bırakalım yorumu ikimiz de tam bilmiyoruz galiba.@Garou Fiziksel dövüşmeyeceklerse nasıl dövüşecekler![]()
Açıkçası feat olarak tanımıyorum Unicron'u ancak Galactus dava kuvvetlidir sanırsam.
Kozmik denge unsuru olan Galactus hakkında "Fiziksel dövüşmeyeceklerse nasıl dövüşecekler" gibi bir yorum gelmesi beni de güldürdüDaha bilgili insanlara bırakalım yorumu ikimiz de tam bilmiyoruz galiba.@Garou Fiziksel dövüşmeyeceklerse nasıl dövüşecekler![]()
Açıkçası feat olarak tanımıyorum Unicron'u ancak Galactus dava kuvvetlidir sanırsam.![]()
Hocam Unicron'un avatarları varmış. En zayıfı Gezegensel en güçlüsü Evrensel üstü güçlere çıkabiliyormuş. Sizin Hyperversal dediğiniz ana formu herhalde. Biz Ortalamanın üstü bir avatar ile kapıştıracağız.Transformers bilgim çok derinlemesine değil sadece anime tarzı olan Armada Energon ve adını unuttuğum bir seri üçlemeyi iyi biliyorum. Benim bildiğim feat olarak Galactus öldürür. Ancak baktığım kadarıyla Unicron'un hyperversal seviyeleri varmış.
Hocam o en zayıf avatarı herhalde.Galactus'un daha istikrarlı ve kaliteli featleri var. Unicorn biraz jobber. Standart TF silahları ile bile yaralanabildiği oluyordu diye hatırlıyorum
Unicron.Unicorn