Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Unicron vs Galactus

Kim Alır?

• Galactus

• Unicron

• Yenişemezler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Galactus hakkında bilgin yok mu? :D Ben RT açacam featlerini öğrenirsin :D.
Unicron'un avantajı Galactus'dan uzun olması. Ancak feat bakımından Galactus üstün ve kozmik gücü ile alacaktır.

@Garou Fiziksel dövüşmeyeceklerse nasıl dövüşecekler :D
Açıkçası feat olarak tanımıyorum Unicron'u ancak Galactus dava kuvvetlidir sanırsam.

@Garou Fiziksel dövüşmeyeceklerse nasıl dövüşecekler :D
Açıkçası feat olarak tanımıyorum Unicron'u ancak Galactus dava kuvvetlidir sanırsam.
Daha bilgili insanlara bırakalım yorumu ikimiz de tam bilmiyoruz galiba. :D
Kozmik denge unsuru olan Galactus hakkında "Fiziksel dövüşmeyeceklerse nasıl dövüşecekler" gibi bir yorum gelmesi beni de güldürdü :D

Konuya çağırdığın için teşekkürler fakat unicron hakkında bilgim yok :(

Transformers bilgim çok derinlemesine değil sadece anime tarzı olan Armada Energon ve adını unuttuğum bir seri üçlemeyi iyi biliyorum. Benim bildiğim feat olarak Galactus öldürür. Ancak baktığım kadarıyla Unicron'un hyperversal seviyeleri varmış.

Transformers bilgim çok derinlemesine değil sadece anime tarzı olan Armada Energon ve adını unuttuğum bir seri üçlemeyi iyi biliyorum. Benim bildiğim feat olarak Galactus öldürür. Ancak baktığım kadarıyla Unicron'un hyperversal seviyeleri varmış.
Hocam Unicron'un avatarları varmış. En zayıfı Gezegensel en güçlüsü Evrensel üstü güçlere çıkabiliyormuş. Sizin Hyperversal dediğiniz ana formu herhalde. Biz Ortalamanın üstü bir avatar ile kapıştıracağız.

Galactus'un daha istikrarlı ve kaliteli featleri var. Unicorn biraz jobber. Standart TF silahları ile bile yaralanabildiği oluyordu diye hatırlıyorum ama Unicorn ile ilgili en büyük sorun ölümsüzlüğü. Matriks olmadıkça tamamıyla yok edemezsin ve her dirilişinde daha güçleniyor.

Net bir şey demek için daha çok bilgi gerek ancak şimdilik Galactus gibi.