Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Galactus galaksi - multi galaksi arası bir karakter bu arada. En aç halinde multi galaksi+ olması imkansız, ki bunu gösteren bir feat'de yok..

Rica ederim.
Galactus'un aç halinde sergilediği bir sürü Multi Galaktik feat'i var hocam.

Dediğim gibi Eternity ve Death'in altında yer alıyorlar bu yüzden evrensel+ olmalarına imkan yok.. Evrensel+ olduklarını gösteren featleri de yok..

Universal+ olamazlar zira ikisi birlikte, Infinity Gauntlet karşısında hiçbir varlık gösteremedi.. Hem de ikisi de hiyerarşide Eternity'nin altında yer alır..
Eternity zaten low multiversal diye biliyorum.
İg de evrensel derece omnipotent İg'in evrenselle kısıtlı kalmasının sebebide 616 dışında çalışmaması.

Ayrıca Lord Chaos ve Master Order'in yeterince feat'i olmasada elçisinden yola çıkarak güç seviyelerini bulabiliriz.

Not: Diğer konuda off topic olmaması için burda tartışabiliriz :D

@bloody sword

En aç halinde( açlıktan sürünürken diyebiliriz buna ) multi galatik+ ( low universal ) featlerini atar mısınız rica etsem ?

Eternity low multiversal değil, multi eternity diye bir formu var o low multiversal, ama o ayrı bir konu.

IG Universal derecede işte, yani karşısında universal+ bir karakter varsa zorluk çıkarması gerekir :)

IG Universal derecede işte, yani karşısında universal+ bir karakter varsa zorluk çıkarması gerekir
O eldiven kendi evreninde yenilmez bir güce sahip değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? İG Thanos 13. sırada Evrensel ama kendi evreninde yenilmez diye biliyorum.

@bloody sword
En aç halinde( açlıktan sürünürken diyebiliriz buna ) multi galatik+ ( low universal ) featlerini atar mısınız rica etsem ?
1- Tyrant (Kendi yarattığı bir elçi) savaşır ve bu savaş galaksilerin parçalanmasına sebep olur. (Galaksilerin parçalanması multi galaxy olay ve ona rağmen ölmüyor buda multi galaxy+ denilebilir ).
Hikaye -> https://readcomiconline.to/Comic/Cosmic-Powers/Issue-6?id=86284

2- Odin aç Galactusa saldırır Galactus karşılık vermeden sadece dayanıklılığı ile Odin'in Odin uykusuna yatmasına yol açar kendisi ise sadece anlık bayılır. (Odin Multi galaktik bir karakter.)
Hikaye -> Bu hikayenin nerde geçtiğini unuttum ama görsel istersen internetten bulup atabilirim :D

3- Old King Thor'u Aç iken yeniyor ancak sonra Okt Necro Sword alıp Nkt oluyordu ve geri yeniyordu. (Okt'yi yenmekte Multi Galaxy++ bir feat )
Hikaye -> Bunu da bulamadım kusura bakma :D

Eternity low multiversal değil, multi eternity diye bir formu var o low multiversal, ama o ayrı bir konu.
Multi Eternity direk multiversal diye biliyorum :)

IG Universal derecede işte, yani karşısında universal+ bir karakter varsa zorluk çıkarması gerekir :)
Hocam öyle bakarsak Universal birisini başka bir Universal da epey bir zorlar ancak Eternity tek yemişti ? Yani Ig hikayesi güç dengesi olarak çok karmaşık bir hikaye :D

@bloody sword

Teşekkür ederim fakat bu hikayelerin hepsini biliyorum ve hiçbirinde "çok aç" ibaresi geçmiyor..

IG olayı biraz hax ve hikaye gereği işte ya.. Yoksa eternity bodoslama aynı evrende kavgaya girişmez.. Ama farkındaysanız yendiği karakterlerin hepsinden sonra geliyor, buda güç seviyesi göstergesi bir nevi.

Konumuza dönersek Lord Chaos ve Master Order'in universal+ level'de olduğunu kanıtlayan bir ibare yok..

Hocam öyle bakarsak Universal birisini başka bir Universal da epey bir zorlar ancak Eternity tek yemişti ? Yani Ig hikayesi güç dengesi olarak çok karmaşık bir hikaye
Cidden değişikti. Aha bu yener dediğin ağır abilerin hepsini almıştı. Bu arada benim yukarıda yazdığım bilgi doğru mu? Silah kendi evreninde yenilmez gibi bir şey. Eternity Evrensel bile değil mi şimdi? Bu yüzden ben bu mantıkla baktım.

@Norrin Radd
Hocam hikayede gezegen yediğini göstermediği veya kendisinin bahsetmediği sürece aç olarak kabul edilir :D Galactus zaten çok acıkmadıkça gezegen yemeyi seven bir tipte değil.
Ayrıca 2. ve 3. söylediğim featler de Galactus'un aç olduğu çoğu okur tarafından kabul ediliyor.

Lord Chaos ve Master Order'ın ikiside evrende ki Kaos'u ve Düzen'i temsil ediyor yani kağıt üzerinde direk evrensel olması gerek. Elçisi bile multi galaxy+ olan biri. Ayrıca yanlış bilmiyorsam elçisi ile birleşince Logos ortaya çıkıyordu ve tüm celestialleri öldürecek gücü sahip oluyorlardı :D

Bu arada rica ederim

@Muhammed
Aynen Ig 616 da yenilmez gibi bir şey kim geldiyse tek attı direk. Yazarların Thanos'u nasıl uçururuz diyip yazdığı bir hikaye denilebilir :D

@bloody sword
Mantıklı ama kendi evreninde yenilmez olduğunu kabul etmeyince de Eternity Çoklu Galaktik seviye gibi bir saçmalık çıkıyor ortaya.