Tamam açacağım yarın.konusunu açabilirsin

Tamam açacağım yarın.konusunu açabilirsin
TArtışırız işteKonusunu açmaya gerek var mı?
Şartları bilmiyorsun henüzBA üstün kaçıyor biraz.
Allah ne geliyor öyle. Atlantis falan mıŞartları bilmiyorsun henüzBA üstün kaçıyor biraz.![]()
Galactus'un aç halinde sergilediği bir sürü Multi Galaktik feat'i var hocam.Galactus galaksi - multi galaksi arası bir karakter bu arada. En aç halinde multi galaksi+ olması imkansız, ki bunu gösteren bir feat'de yok..
Rica ederim.
Eternity zaten low multiversal diye biliyorum.Dediğim gibi Eternity ve Death'in altında yer alıyorlar bu yüzden evrensel+ olmalarına imkan yok.. Evrensel+ olduklarını gösteren featleri de yok..
Universal+ olamazlar zira ikisi birlikte, Infinity Gauntlet karşısında hiçbir varlık gösteremedi.. Hem de ikisi de hiyerarşide Eternity'nin altında yer alır..
O eldiven kendi evreninde yenilmez bir güce sahip değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? İG Thanos 13. sırada Evrensel ama kendi evreninde yenilmez diye biliyorum.IG Universal derecede işte, yani karşısında universal+ bir karakter varsa zorluk çıkarması gerekir
Tamam da universal+ diyerek evrensel seviyenin bir tık üstüne koymuyor musunuz ?O eldiven kendi evreninde yenilmez bir güce sahip değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? İG Thanos 13. sırada Evrensel ama kendi evreninde yenilmez diye biliyorum.IG Universal derecede işte, yani karşısında universal+ bir karakter varsa zorluk çıkarması gerekir
1- Tyrant (Kendi yarattığı bir elçi) savaşır ve bu savaş galaksilerin parçalanmasına sebep olur. (Galaksilerin parçalanması multi galaxy olay ve ona rağmen ölmüyor buda multi galaxy+ denilebilir ).@bloody sword
En aç halinde( açlıktan sürünürken diyebiliriz buna ) multi galatik+ ( low universal ) featlerini atar mısınız rica etsem ?
Multi Eternity direk multiversal diye biliyorumEternity low multiversal değil, multi eternity diye bir formu var o low multiversal, ama o ayrı bir konu.
Hocam öyle bakarsak Universal birisini başka bir Universal da epey bir zorlar ancak Eternity tek yemişti ? Yani Ig hikayesi güç dengesi olarak çok karmaşık bir hikayeIG Universal derecede işte, yani karşısında universal+ bir karakter varsa zorluk çıkarması gerekir![]()
Cidden değişikti. Aha bu yener dediğin ağır abilerin hepsini almıştı. Bu arada benim yukarıda yazdığım bilgi doğru mu? Silah kendi evreninde yenilmez gibi bir şey. Eternity Evrensel bile değil mi şimdi? Bu yüzden ben bu mantıkla baktım.Hocam öyle bakarsak Universal birisini başka bir Universal da epey bir zorlar ancak Eternity tek yemişti ? Yani Ig hikayesi güç dengesi olarak çok karmaşık bir hikaye
Cap. normal halindeyse zayıf ama Binary olursa daha güçlü. Tabii bilgi yanlış değilse. Yine de sanırım Storm Ay seviyesi falanmış Gezegensel fırtına çıkarmış herhalde. Burada:Comics versiyonlarında Storm mu daha güçlü Captain Marvel mı?
Binary modunda Cap Marvel bir tık daha üstün. Diğer türlü Storm.Comics versiyonlarında Storm mu daha güçlü Captain Marvel mı?