Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Son aktivite

• Nabu
    Benim Korra saçmalığından sonra o ekipten gram beklentim yoktu zaten o yüzden beni çok etkilemedi.
  • Uchiha Madara
    Uchiha Madara Anime-Manga Haberleri konusundaki Ronny mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Frieren animesinin 3. sezonu Ekim 2027'de geliyor.
  • Ronny
    Ronny , Anime-Manga Haberleri başlıklı konuya cevap yazdı.
    Frieren animesinin 3. sezonu Ekim 2027'de geliyor.
  • KocaYusuf53
    KocaYusuf53 , Spor forumunda Hamit Kaplan başlıklı bir konu başlattı.
    Dikkat: Okumaya takip olduğunuz bu metin, Hamit Kaplan’ın şahsiyetindeki devasa kütleyi ve maruz kaldığı kadirsizliğin kasvetini bizzat...
    • FB_IMG_1776185817320.jpg
  • Ronny
    Ronny , Genel The Boys başlıklı konuya cevap yazdı.
    Güzel bir başlangıç yapmışlar bence sezona.
  • Ronny
    6 ay sonra çıkacak olan Avatar animasyon filminin tamamı sızdırılmış. Kasıtlı yapılmadıysa büyük bir beceriksizlik var ortada. Umarım...
  • Ronny
    Ronny , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dizinin çizgi romana göre daha iyi yaptığı şeyler olsa da animasyonlar maalesef bir türlü düzelemedi. Thragg'ın tasarımı da çizgi...
  • KocaYusuf53
    KocaYusuf53 , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
    İki türlü de andırıyor.
  • Homelander
    Homelander Invincible konusundaki Garou mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sesinden çok dizaynı garip geldi. Çene hattını daha keskin yapmaları lazım, bir de öfkesi bu kadar yüzüne yansımıyordu, daha çok...
  • Nabu
    Nabu Invincible konusundaki Garou mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Sesinden çok dizaynı garip geldi. Çene hattını daha keskin yapmaları lazım, bir de öfkesi bu kadar yüzüne yansımıyordu, daha çok...
  • Nabu
    Nabu , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çizgi Roman'ı mı kastediyorsun ? Yoksa çizgi filmi mi ?
  • Garou
    Garou , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
  • KocaYusuf53
    KocaYusuf53 , Invincible başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aklıma takıldı, Thragg neden Türk'e benziyor?
  • Nabu
    Nabu , EDC Akımı ve Survival Tools Hobisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ya şöyle diyeyim; alacağın teçhizat global bir markanın spesifik bir modeli ise elbette Amerika'da, Çin'de vs üretilen bir ürün burada...
  • KocaYusuf53
    KocaYusuf53 , EDC Akımı ve Survival Tools Hobisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu hobiye girmek için gerekli teçhizatlar. Yurtdışından almakla arasında Aşırı fark bulunmamak kastım