Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Invincible

Ronny

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
3176360.jpg

Yayınlandığı Kanal: Amazon Prime
Tür: Aksiyon, Macera, Drama
Sezon Sayısı: 4
Durumu: Devam Ediyor
Yaratıcıları: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker

Mark Grayson 17 yaşında süper güçlerini miras olarak alınca, Dünya'nın en büyük kahramanlarından biri olarak babasına katılır. Tüm hayalleri gerçek olur, ta ki şok edici bir olay her şeyi değiştirene dek.

4. sezon güzel gidiyor gayet. Konuyu yanlışlıkla DC dizileri kısmına açmışım bu arada.
Son çıkan bölümde Mark iyileşme sürecindeyken Nolan ve Oliver ikilisini izlemek keyifliydi. Hem Oliver eğitim görmüş oldu hem de birbirleri ile olan ilişkileri daha iyiye doğru gitti. Nolan'ı affetmek kolay olmasa da baya çabalıyor bunun için. Sakallı Mark bir garip hissettirdi hafif Wolverine havası verdi.

Viltrumite savaşı da başladı sonunda. Battle Beast'in koalisyona katılması iyi oldu baya güçlü bir müttefik. Daha da çok görürüz umarım. Viltrumluların direkt Talescria'ya saldırmasını beklemiyordum güzel bir savaş döndü orada. Thadeus dayı sağlammış valla. Sonraki durak Viltrum gezegeni. Final savaşı orada olur herhalde. Thragg aksiyonu görmeyi bekliyorum artık. Son sahnede iyi fake attılar bir an harbiden Conquest dönüyor sandım.

Valla ben 2. sezon ile beraber çok soğudum seriden, bu serinin hakettiği animasyon kalitesi bu değil ve Thragg'ın tasarımı rezalet xD
+1. Sezonları hızlı hızlı yapıp bir yıl içerisinde yeni sezon yetiştirmek için böyle yapıyorlar. Ve işin içinde başka küçük animasyon stüdyolarından da yardım alıyorlarmış hızlı yapabilmek için. Ayrıca bütçenin çoğu da seslendirmenlere gittiği için böyle oluyor. Önceki sezondaki Conquest savaşına hiç hype olamamıştım bu yüzden. Ki o savaş bile sezonun geri kalanına kıyasla iyiydi yani xD

Ama izlenebilirliği yüksek bence hala. OPM seviyesinde bir şey de değil :D Sadece çok daha iyi olabilirdi ve bunu bilmek üzüyor biraz. Çizgi romanda seri ilerledikçe çizimler de çok güzelleşiyordu, burda tam tersi oluyor xD Hızlı sezonlar karşılığı böyle bir takas olmuş.

4. sezona daha bakmadım (hatta 3. sezonu da biraz atlaya atlaya izledim tam bakmamıştım) ancak Thragg'ı gördüm ve kesinlikle rezalet olmuş. Karakterin tasarımı ve seslendirmeni falan çok kötü ve alakasız. Çizgi romanlarda da über, özgün bir tasarım değildi belki tamam ama bir ağırlığı vardı.

1775917296242.png1775917314608.png1775917352050.png

Invincible falan da çok kötü
1775917402750.png1775917413370.png

Karakterin tasarımı ve seslendirmeni falan çok kötü ve alakasız.
Ya bir de adamlar şimdiden beyaz kürklü kırmızı pelerin falan vermişler. Yani ileride malum hayvanın kürkünü üzerine geçirdiğinde o havayı nasıl verecekler ki ? Thragg'ı biz sadece seramoni ve toplantı gibi yerlerde pelerinli gördük ve böyle kocaman dergah eteği gibi bir eteği de yok. Bıyık ve gözlerdeki alakasızlığa hiç girmek istemiyorum. Adamın pos bıyığı olmuş sana İbo bıyığı xD Yani çiğ köfte yoğurup ağlamaya başlasa İbo Show'un sunucusu olur net xD

Valla ben 2. sezon ile beraber çok soğudum seriden, bu serinin hakettiği animasyon kalitesi bu değil ve Thragg'ın tasarımı rezalet xD
Dizinin çizgi romana göre daha iyi yaptığı şeyler olsa da animasyonlar maalesef bir türlü düzelemedi. Thragg'ın tasarımı da çizgi romandaki kadar tehditkar durmuyor.