Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Avatar Evreni Serileri Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

İsteğin gerçekleşiyor
Yok takipteydim zaten epeydir uğraşıyorlar üzerinde hatta adı Genji miydi Genshi miydi neydi. Hayırlısı bakalım. Korra önceki seri ATLA'ya göre çok daha önceki mirasını yıkan, ihtilaflı bir şeydi. Umarım bu öyle olmaz. Daha az edgy bir seri görmek dileğiyle.

Yakın zamanda bu harika seriyi tekrar bitirdim. Uzun zaman sonra ilk defa hem de ve bir kez daha dünyasına, hikayesine, karakterlerine kapılıp gititm. 35 yaşımda bile. Ve biraz düşününce aklıma bir şey dank etti.

Yav Korra serisi ne kadar kötüymüş ya. Yazı projelerim içine ATLA güzellemesi ATKoR yermesi de ekledim.

Team Avatar ile ilgili gelecek olan filmdeki karakterlerin yaşları ve çıkış tarihi açıklanmış. Film ATLA finalinin 12 yıl sonrasında geçecek. Aang ve Katara başrolde.
nLtOV5Sk_o.jpg
Ülkemizde 24 Ekim 2025'de vizyona girecekmiş.
https://twitter.com/AvatarNews_/sta...tar-the-last-airbender-2005-2008.8790/page-76

Team Avatar ile ilgili gelecek olan filmdeki karakterlerin yaşları ve çıkış tarihi açıklanmış. Film ATLA finalinin 12 yıl sonrasında geçecek. Aang ve Katara başrolde.
nLtOV5Sk_o.jpg
Yalnız görselde Aang için 24 yaşında demişler, 124 olacaktı :D Küçük bir fan düzeltmesi.

Sinema filminden daha iyi olmasını umuyorum. Netflix One Piece dizisinden sonra tam gaz devam ediyor.

6 ay sonra çıkacak olan Avatar animasyon filminin tamamı sızdırılmış. Kasıtlı yapılmadıysa büyük bir beceriksizlik var ortada. Umarım filmi çok kötü etkilemez bu durum.