Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Villain Turnuvası 3. Tur

Kimler Kazanır?

• Jelal Fernandes - Ulqiorra Cifer Jelal Kazanır

Oy: 2 40.0%
  • Jelal Fernandes - Ulqiorra Cifer Ulqiorra Kazanır

• Cusack - Tobi Cusack Kazanır

Oy: 1 20.0%
  • Cusack - Tobi Tobi Kazanır

Oy: 4 80.0%
  • Barragan Luisenbarn - Sasuke Uchiha Barragan Kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Barragan Luisenbarn - Sasuke Uchiha Sasuke Kazanır

Oy: 4 80.0%
  • Itachi Uchiha - Chandler Itachi Kazanır

• Itachi Uchiha - Chandler Chandler Kazanır

Oy: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

Ulquiorra Cifer

giphy.gif

Itachi Uchiha

giphy.gif

Chandler

6de6cd7b93bd21f6ced1aaa59b559b9fb07ccd77.gifv

Cusack

56945a7e92cc9f895dc49c1eca172caeacb502c9.gifv

Barragan Luisenbarn

source.gif

Sasuke Uchiha

fab6b7e28411a5046d7208d177644384.gif

Tobi

giphy.gif

Jellal Fernandes

giphy.gif

* Sasuke MS halindedir.
* Tobi 1 MS 1 Rinneganlıdır Jinchuurikiler yok.
* Itachi sağlıklıdır.
* Diğer karakterler şimdilik bir sınırlamaya sahip değildir.
* Eşleşmeler kura ile belirlenmiştir.
* Büyü=Çakra=Reiatsu=Haki'dir.

Cusack vs Tobi
Normalde Cusack Tobi'ye dokunamaz ama başka çeşitli yenme yöntemleri de var ve Cusack şeytan olduğu için Tobi öyle kolay öldüremez. Cusack yüksek zorluk diyorum.
Not: Fikrim değişebilir.

Barragan vs Sasuke
Barragan'ın yeteneği güçlü ama Susano'o'yu veya Amaterasu'yu yaşlandıramaz herhalde. Sasuke diyorum.

Chandler vs İtachi
Chandler dağıtır.

Ulqi alır.Fiziksel olarak çok fark koyuyor.

Cusack alır sanırım(Obito rinnegan ile sadece Gedo mazo çağırabiliyordu diye hatırlıyorum)

Edit:Obito rinnegan yeteneklerini kullanabiliyormuş.O yüzden obito alır diyorum

Sasuke alır.

İtachi’nin hiç şansı yok.Chandler alır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cusack alır sanırım(Obito rinnegan ile sadece Gedo mazo çağırabiliyordu diye hatırlıyorum)
Bildiğim kadarıyla dokunulmazlık süresi uzamıştı. Kamui'yi daha uzun menzilli kullanıyordu. Birde Rinnegan tekniklerin bir kısmına sahipti ama, gerek çakrası rinnegan/kamui/jinchuuriki/bijuu arasında bölünmesi gerek de kamui kullanıyor olmasından dolayı rinnegan güçlerini yansıtmadı.

Zaten elindeki Nagato'nun kullandığından farklı bir Rinnegan değil MS gibi, aynı Rinnegan. Tek farkı Obito'da 1 tane vardı olsa olsa bir kaç çok büyük tekniği kullanamaz o kadar. Ama bu dövüşte çakrasını dağıtmak yada bölmek zorunda olmadığı için daha rahat ve bolca kullanır rinnegan ve ms tekniklerini.

Genelde bildiğim kişiler kaldığından yorum yapayım bari.

Jelal vs Ulqi

Ulqi alır gibi Bleach bilmesem de durum bunu gösteriyor bariz bir şekilde.

Cusack vs Tobi

Tobi alır. Cusack belki çok güçlü ama karşısındaki Tobi KCM Naruto, mükemmel dönüşümlü Bee, Gai ve Kakashi ile tek başına dövüşüyordu. Onlar bile zar zor keşfettiler ve birisini yanına çekince ancak vurabildiler. Cusack'ın böyle bir şansı yok ayrıca dokunabileceğini de pek sanmıyorum. Obito bu durumda belirgin bir tekniği olmadığı için yıkıcı görünmese de dövüşün kısa versiyonları var, link atamıyorum şuan. Obito'nun Cusack'dan üstte olduğunu düşünüyorum. Tobi kazanır.

Sasuke kazanır.

Itachi'nin hiç şansı yok şeklinde düşünmüyorum ben. Misal Susano'o var, Yata Aynası var, Totsuka Kılıcı var nasıl şansı olmuyor ki? Amaterasu var, Tsukuyomi var. Ha bunların kaçı etki eder ayrı bir konu. Ama Chandler'ın ezeceğini Itachi'nin şansı olmadığını düşünmüyorum. Susano'o açıp Totsuka'yı vurduğu anda şeytan falan dinlemez mühürleyiverir. Itachi alır. Ama çok çok zor alır, Itachi'nin zekasına ve Totsuka'yı koz olarak saklayıp, Chandler'a göstermeyecektir. Böyle yaparsa ki zaten uzun bir dövüş olacak, Itachi alır ama olmazsa Itachi bir daha zor alır. Neyse oy atmayacağım buna şimdilik. Ama Itachi'nin hiç şansı yok da değil @Savior. Güç dengesine bakarsak hakkın var Chandler üstün, bir çok açıdan yıkıcı birisi ama Itachi'de iyi kantır olabilecek hax bir adam.

Tobi alır. Cusack belki çok güçlü ama karşısındaki Tobi KCM Naruto, mükemmel dönüşümlü Bee, Gai ve Kakashi ile tek başına dövüşüyordu. Onlar bile zar zor keşfettiler ve birisini yanına çekince ancak vurabildiler. Cusack'ın böyle bir şansı yok ayrıca dokunabileceğini de pek sanmıyorum. Obito bu durumda belirgin bir tekniği olmadığı için yıkıcı görünmese de dövüşün kısa versiyonları var, link atamıyorum şuan. Obito'nun Cusack'dan üstte olduğunu düşünüyorum. Tobi kazanır.
Hocam Tobi'ye şans vermiyorum değil ama Cusack ruh çıkarabilir, Hellblaze var ve daha da önemlisi Resonant ve Absolute Order gibi yetenekleri var. Resonant'la göz kontağı kurduğu kişiye istediğini yaptırabiliyor. Arthur'a kendini kalbinden bıçaklattırmıştı.

Itachi'nin hiç şansı yok şeklinde düşünmüyorum ben. Misal Susano'o var, Yata Aynası var, Totsuka Kılıcı var nasıl şansı olmuyor ki? Amaterasu var, Tsukuyomi var. Ha bunların kaçı etki eder ayrı bir konu. Ama Chandler'ın ezeceğini Itachi'nin şansı olmadığını düşünmüyorum. Susano'o açıp Totsuka'yı vurduğu anda şeytan falan dinlemez mühürleyiverir. Itachi alır. Ama çok çok zor alır, Itachi'nin zekasına ve Totsuka'yı koz olarak saklayıp, Chandler'a göstermeyecektir. Böyle yaparsa ki zaten uzun bir dövüş olacak, Itachi alır ama olmazsa Itachi bir daha zor alır. Neyse oy atmayacağım buna şimdilik. Ama Itachi'nin hiç şansı yok da değil @Savior. Güç dengesine bakarsak hakkın var Chandler üstün, bir çok açıdan yıkıcı birisi ama Itachi'de iyi kantır olabilecek hax bir adam.
Hocam Meliodas'a Full Counter'ı öğreten adam bu. O yüzden kendisi de kullanabiliyor ve Absolute Order'ı kullanan da buydu. Hızlıca eline kanıyla bir mühür çiziyor ve emrine karşı gelirsen ölüyorsun. NNT hakkında bilgi vermek istedim.

@Flying Raijin

Rinnegan açıklamaların için teşekkürler hocam.

İtachi konusunda ise İtachi fiziksel olarak Chandlerın gerisinde kalıyor.Üstüne üstlük Chandlerde de hax teknikler var.Mutlak emir,Full counter gibi.Tecrübe olarak zaten baya baya fark var.

Ayrıca Chandler’de ilüzyon oluşturabiliyor.o kadar kolayca Genjutsuya yakalanacağını sanmıyorum.Susanoo’yu ise Gökten çağırdığı ufak ama çok sayıda olan meterları ile kırabilir,Yada ışın kılıcı ile kesedebilir.İtachi’nin sıkıntı olarak sadece Totsugası ve zekası kalıyor geriye ki Chander uçabiliyor

@Flying Raijin

Rinnegan açıklamaların için teşekkürler hocam.

İtachi konusunda ise İtachi fiziksel olarak Chandlerın gerisinde kalıyor.Üstüne üstlük Chandlerde de hax teknikler var.Mutlak emir,Full counter gibi.Tecrübe olarak zaten baya baya fark var.

Ayrıca Chandler’de ilüzyon oluşturabiliyor.o kadar kolayca Genjutsuya yakalanacağını sanmıyorum.Susanoo’yu ise Gökten çağırdığı ufak ama çok sayıda olan meterları ile kırabilir,Yada ışın kılıcı ile kesedebilir.İtachi’nin sıkıntı olarak sadece Totsugası ve zekası kalıyor geriye ki Chander uçabiliyor
En son ne hale geldiğini bilmediğimden fikrimi değiştirip oy atmadım. O yüzden açıklaman için teşekkür ederim.

Chanler, Sasuke, Tobi ve yorum farkıyla Ulqiorra üst tura çıktılar.