Cusack alır sanırım(Obito rinnegan ile sadece Gedo mazo çağırabiliyordu diye hatırlıyorum)
Bildiğim kadarıyla dokunulmazlık süresi uzamıştı. Kamui'yi daha uzun menzilli kullanıyordu. Birde Rinnegan tekniklerin bir kısmına sahipti ama, gerek çakrası rinnegan/kamui/jinchuuriki/bijuu arasında bölünmesi gerek de kamui kullanıyor olmasından dolayı rinnegan güçlerini yansıtmadı.
Zaten elindeki Nagato'nun kullandığından farklı bir Rinnegan değil MS gibi, aynı Rinnegan. Tek farkı Obito'da 1 tane vardı olsa olsa bir kaç çok büyük tekniği kullanamaz o kadar. Ama bu dövüşte çakrasını dağıtmak yada bölmek zorunda olmadığı için daha rahat ve bolca kullanır rinnegan ve ms tekniklerini.
Genelde bildiğim kişiler kaldığından yorum yapayım bari.
Jelal vs Ulqi
Ulqi alır gibi Bleach bilmesem de durum bunu gösteriyor bariz bir şekilde.
Cusack vs Tobi
Tobi alır. Cusack belki çok güçlü ama karşısındaki Tobi KCM Naruto, mükemmel dönüşümlü Bee, Gai ve Kakashi ile tek başına dövüşüyordu. Onlar bile zar zor keşfettiler ve birisini yanına çekince ancak vurabildiler. Cusack'ın böyle bir şansı yok ayrıca dokunabileceğini de pek sanmıyorum. Obito bu durumda belirgin bir tekniği olmadığı için yıkıcı görünmese de dövüşün kısa versiyonları var, link atamıyorum şuan. Obito'nun Cusack'dan üstte olduğunu düşünüyorum. Tobi kazanır.
Sasuke kazanır.
Itachi'nin hiç şansı yok şeklinde düşünmüyorum ben. Misal Susano'o var, Yata Aynası var, Totsuka Kılıcı var nasıl şansı olmuyor ki? Amaterasu var, Tsukuyomi var. Ha bunların kaçı etki eder ayrı bir konu. Ama Chandler'ın ezeceğini Itachi'nin şansı olmadığını düşünmüyorum. Susano'o açıp Totsuka'yı vurduğu anda şeytan falan dinlemez mühürleyiverir. Itachi alır. Ama çok çok zor alır, Itachi'nin zekasına ve Totsuka'yı koz olarak saklayıp, Chandler'a göstermeyecektir. Böyle yaparsa ki zaten uzun bir dövüş olacak, Itachi alır ama olmazsa Itachi bir daha zor alır. Neyse oy atmayacağım buna şimdilik. Ama Itachi'nin hiç şansı yok da değil
@Savior. Güç dengesine bakarsak hakkın var Chandler üstün, bir çok açıdan yıkıcı birisi ama Itachi'de iyi kantır olabilecek hax bir adam.