Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Thanos Featleri

@Nabu

Tamam da hocam SS hep ama hep dayak yedi Thanosdan. Bu size saçma geliyor olabilir ama bana normal geliyor çünkü böyle olayları istikrarlı olarak yapıyor Thanos. Thanos'un şu featine yakın şu feati yaptı diyin. Mesela Thanos içinde Strange,SS,AW bulunan takımı yendi. SS ne yaptı ? Thanos power gem + WM Thor'u zorladı. SS ise kendimi sınırlamayı bırakıp kozmik güçlerimi kullanacağım dedi ve Thor'a daldığı halde dayak yedi. Bir de power gem yoktu SS saldırdığında. Thanos Thorlar dan oluşan bir takıma karşı geldi. SS buna benzer bir şey yaptı mı ?

Elder of Universe ve Güç taşına sahip Championu zekası sayesinde yeniyordu
Elder of The Universe sahip olabileceği bir şey değil Champion'ın ırkı o. Ve Thanos o dövüş öncesi çok ciddi hazırlık yapıyor. Tüm hamlelerini biliyor ve Champion'un son atağından da kaçıyor.

Kozmik gücüyle Galactudu kilometrelerce öteye fırlattı.
Bir diğer abartı sahne.

Klasik Odin, odinsword + destroyer zırhı kuşanıp Celestiallara heyt ulan diyor bir tanesinin kolunu kesiyor sonra her celestial bir kere vuruyor yetiyor zaten Odin'in ruhunu def etmeye. Zorlanmıyorlar bile elinin kiri gözüyle bakıyorlar.

Öte yandan tam güç Galactus bir kaç celestiala birden güç yetirebiliyor yarı-tokken.

Aynı bahsettiğimiz Odin ise Thanos'u ne zaman ona karşı gelse bir temiz dövüp geri göndermiş birisi.

Galactus > Celestials >>> Odin >>> Thanos gibi bir denklem varken. Thanos'un Galan'ı öylece uçurması gene marvel'ın Thanos seviciliği. Darkseid, Thanos'dan daha iyi doğal featlere sahip biri olmasına rağmen kendisinden 10-20 kat güçlü birine böyle bir şey yaptığına hiç denk gelmedim.

Bir de Thanos o dövüşte de hazırlıklıydı bu arada ve Galactus buna "git başımdan havamda değilim" vs çekiyordu. Hemen sonrasında Thanos'a ne olduğunu hatırlatmamıza gerek yok sanırım. Ki o aç Galactus idi.

Dev bir kara deliğe girip sağ çıktı
Superman ya da Thor'un yapamayacağı bir şey değil ya da SS'in.

Çılgına dönmüş Thor, güç taşına sahipken bile Thanos onu zorlayabildi.
Warrior Madness güç ve hiddet açısından iyi bir mod olsa da Thanos gibi zeki bir adamla savaşmak için çok kötü bir mod. Thor kendi halinde olsa ve güç taşı olsa daha etkileyici olurdu ancak gene inanılmaz bir feat değil.

Adam Warlocku defalarca yendi.
Warlock'un da onu yenmişliği ve Thanos'un Warlock'dan çekindiği, korktuğu anlar var.

Birden fazla Thorla aynı anda savaştı
Bunu Gorr bile yaptı.

Mephistoyu cehenneminde tehdit etmişti yanlış hatırlamıyosam.
Bunu SS'de yaptı, Klasik Thor'da yaptı. Mephisto'yu bir ben tehdit etmedim galiba :D

Silver Surfer bu karaktere o kadar da yakınmış gibi gelmiyor.
Dediğin şeylerin pek çoğunu SS'de yaptı. Ancak SS ile Thanos arasında devasa bir tavır farkı var hem karakyer hem yazılış tarzı olarak. Thanos genelde marvel evrenindeki büyük eventlerde bir rol karakteri değil o eventin baş rolü olarak yazılan biri iken SS daha yancı bir tip. Ve herkesin gücü sınanacağı zaman ilk başvurulanlardan biri (Hulk, Thor vs gibi).

Thanos acımasız deli bir Titan iken ve güçleri biri tarafından sınırlandırılmıyorken. SS kariyerinin %98 ini hep barışçıl, çekingen ve kendi gücünü saklayan biri olarak gecikirken güçleri biri tarafından verilmiş biri.

Bu sebeple SS elbette Thanos kadar çok kozmik mucizelere sahip değil. Ancak barışçıl haliyle bile yaptığı doğal featleri Thanos'a yakın ya da denk ve hatta yer yer daha iyi. Ve Thanos'un dövüştüğü pek çok kişiyle (odin, mephisto,galactus vs vs) o da dövüştü. Belki Thanos kadar iyi değildi ama Thanos'un şamar oğlanı yapabildiği birinden çok çok daha iyiydi.

@Nabu

Site de Elder of Universe a sahip yazıyordu. Sorry yanlış bilgi :D

Warrior Madness, Thor'un gücünü 10 katına çıkartıyor. 10 x Thor yani. Power Gem kullanmak irade ister. Bu yüzden Power gem pek etkili değildi bence orda.

Bunu Gorr bile yaptı demek bence yanlış bir ifade. Gorr yeterince tanrı öldürdüyse Thanos'u da yer SS'i de.

Yok hocam sadece siz değil ben de tehdit etmedim Mephisto'yu :D

Silver Surferın elbette ordaki gibi 3 yumrukta yamulacağı yoktur. Ancak Thanos'u ölüm döşeğine getirmek veya aşırı şekilde zor bir dövüş olacağını sanmıyorum Thanos için. Evet zorlar ama o da bir yere kadar

Tamam da hocam SS hep ama hep dayak yedi Thanosdan. Bu size saçma geliyor olabilir ama bana normal geliyor çünkü böyle olayları istikrarlı olarak yapıyor
Bana saçma gelen SS'in Thanos'a yenilmesi değil. O şekilde yenilmesi burada hala anlaşamamışız.

Thanos'un şu featine yakın şu feati yaptı diyin
Bir kere Thanos'dan çok çok daha hızlı.

1286713-assthfas.jpg

Şu iiki panel arasında dünyayı gezdi.

Champion'ı SS'de yeniyor. Evet Champion da güç taşı yok ama SS'de Thanos gibi hazırlık yapmış değil.
https://imgur.com/a/Kn320#0

Güçlerinin çoğu elinden alınmış ve iradesi yerinde olmayan SS sadece savaş becerileri ve fiziksel gücü ile ile Green Scar Hulk ve Warbound ekibini darmaduman ediyor.
https://imgur.com/a/NqAvy#0

Bu da SS'in fiziksel olarak da nasıl bir canavar olduğunu gösteriyor. Planet Hulk ve WWH çok beğendiğim işler değil. Dikkate alıp almamak size kalmış.

Barışçıl olmasına rağmen Omega seviye mutant olan ve evrendeki en iyi telepatlardan biri olan God Cable'a tek atıyor. Hem de niyeti öldürmek değilken.
https://imgur.com/a/GacDh

Celestial seviyesinde (ya da çok yakını) diyebileceğimiz iki Proemial God ile dövüşür onların en güçlü saldırılarından sağ çıkar ve en sondaki enerji manipülasyonu hilesi ile Galactus gelene kadar onları tutmuş olur.
https://imgur.com/a/U87Fg#0

2181419-ss.jpg

Yeni güçlerini aldıktan sonra SS'in kendini ne kadar tuttuğunu kendi ağzıyla anlattığı panel

Çeviri

"Onları bir jestimle ezebilirim. Onların elektronlarının yörüngesini artık gerçeklikten sıyrılacakları o raddeye kadar genişletebilirim. Onların vücut sıvılarını kaynatıp, makinalarını buruşturup atabilirim. Onların gözlerinin içerisinde garabet tuhaflıklar/tekillikler yaratabilirim. Ve bunların hepsini hiç bir efor gerektirmeden yaparım.

İşte tamda bu yüzden yapmamalıyım! "

Ben Thanos'un birisinin elektronlarını gerçeklikten silinene kadar genleştirdiğini ya da vücut sıvılarını kaynattığına falan denk gelmedim. Yapamaz demiyorum. Büyük ihtimal yapabilir ama SS de yapabilir.

@Nabu

Tamam hocam neyin size saçma geldiğini anladım artık.

Çok daha hızlı olduğuna katılıyorum. Zaten zamanında az tartışmadık bu Thanos vs Superman hız konusunu ve orda Thanos'un hız çarpmasına uğratılabileceği kararına varmıştık .

SS'in de güzel featleri var evet. Fiziksel ve Kozmik olarak. Thor'da 3 Celestialin atağından sağ çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Neyse konu Thor değil.

Ben de Thanos'un öyle bir şey yaptığını duymadım. Silver Surfer'ın gerçekten çok çok iyi featlerü var ve Thanos'u zorlayacaktır. Bunda da anlaştık. Ama dediğim gibi ölüm döşeğine getirmek felan biraz uygunsuz oluyor gözümde :D

Ozaman devam..
FİZİKSEL GÜÇ
Güç taşlı Thor'u yumrukluyor. Bazı sitelerde güç taşı sınırsız güç ve dayanıklılık verir yazıyor.
main-qimg-9b5b176693cc34d6f944a03c2fbb5b07

Drax ve Hulk'u tokaylıyor. (Drax'ta güç taşı olması lazım.)
4340053-1493330390-xuFqQ.jpg

Güç taşlı Champion'u tokatlıyor.
main-qimg-84779c18f939706973e92431d2c3c0b1-c

Tyrant'le güreşiyor. Çıkan enerji Thanos'danmı gekiyor bilmiyorum Thanos'dansa fiziksel olmayabilir bu feat.
440948-strength9fg3.jpg

Captain Mar-vell' ı satürnden dünyaya yolluyor.
442546-85157929fi8.jpg

Bu arada sizde atın mesela ben fiziksel featlerini attım sizde devam ettirin yada başkası telekinezi featlerini attı onu devam ettirelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Thanos

Maalesef @Nabunun dediği gibi Thanos'un pek doğal feati yok. En fazla şunu şunu dövdü diyebiliyoruz ki onların hepsini atmışsın zaten. Sitelerde de pek Thanos respect thread yok. Bulduğum şeyleri atmaya çalışırım.

FİZİKSEL GÜÇ -devamı-
Üzerine metrelerce uzaktan zıplayan Hulk'u tek yumrukla geri yolluyor
OzBoiuZ.png

Thing'e tek atıyor.
s5e4nYP.jpg

Birden fazla Thor'la kapışıyor ve hasar almıyor.
PkmbS6U.png

Süper Skrull'u tekliyor. Kozmik gücünü kullansada yumrukla tek atıyor yani fizikselden sayabiliriz bence.
aUGVbVw.png

İn Betweener'i kanatıyor. Acaba burda taşı kullanıyormu?
yxe6AWp.png
Galactus'un makinesini kaldırıyor. (ne olduğu hakkında bilgi verirseniz iyi olur :))
RAcHLIx.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
TELEKİNEZİ-ENERJİ MANİPÜLASYONU

Mjolnir'i durdurur.
MTRj9CW.jpg

Stormbreaker'ı durdurup işlevsiz kılar.
XCSGn8d.jpg

Odin'i bir enerji duvarına hapsediyor ama Odin kolayca kurtuluyor. Yanlışım varsa düzeltin.
s7MYQop.png

Drax'e tek atıyor.
fxl9XoG.png

Phyla-Vell'i göz ışınlarıyla yok ediyor.
lUoRXLb.jpg

Alan etkili saldırısı Death'in minyonlarını öldürüyor.
DNeOQ1w.png

Tek parmağından çıkardığı kozmik enerjiyle Champion'ı oradan uzağa atıyor.
6589kFS.jpg

Galactus'a olan saldırısı.
images

Kozmik gücüyle Hyperion , Thor , Captain Marvel'in olduğu takımı yerle bir ediyor.
3475265-0+(38).jpg

Arkadaşlar birden fazla imaj varsa spoiler kutucuklarının içine almaya çalışın.

Sürekli birden fazla thor ile kapışmıs yazıyosunuz.Ordaki thorların çok güçlü olmadığı aşikar.10 larca thor ,thanos ve takımıka zarar veremiyor ve ayrıca aralarındaki oldking thora benzeyen bi thor 2 3 balta darbesiyle ölüyor.(old king thor olsa tüm thanos takımını yerle bir eder)Bunlar ordaki thorların zayıf olduğunu gösterir thanos ve ekibinin güçlü olduğunu değil.

Sürekli birden fazla thor ile kapışmıs yazıyosunuz.Ordaki thorların çok güçlü olmadığı aşikar.10 larca thor ,thanos ve takımıka zarar veremiyor ve ayrıca aralarındaki oldking thora benzeyen bi thor 2 3 balta darbesiyle ölüyor.(old king thor olsa tüm thanos takımını yerle bir eder)Bunlar ordaki thorların zayıf olduğunu gösterir thanos ve ekibinin güçlü olduğunu değil.
Ordakiler alternatif evrendeki Thor'lar. Alternatif evrendeki Thor'ların daha güçsüz olduğuna dair bir kanıtın varsa at kabul ediyim.
Ayrıca neden sürekli Thanos'u alçaltma gayretindesin. Süperman Thanos'u alır diyorsun featlerini kabul etmiyorsun falan neden karaktere bu kadar nefret besliyorsun anlamadım. Mesela ben Süpo'ya karşı bir antipatim var onun hakkında hiç yorum yapmıyorum.
Sen Thanos sadece zekasıyla ön planda bir karakter diğer güçleri işe yaramaz diyince milletde Thanos'u küçük görmeye başlıyor. Ha milletin Thanos'u zayıf görmesi çokmu önemli bence değil. Başkalarının düşüncelerine lanet olası bilinçaltımın yüzünden gereğinden fazla değer verdiğim ve görüşünün yanlış olduğunu düşündüğüm için kendi görüşümü empoze etmeye çalışıyo gibi durabilirim ama yinede istediğini düşün. Niye bu kadar şey anlattım bilmiyorum.

Ordakiler alternatif evrendeki Thor'lar. Alternatif evrendeki Thor'ların daha güçsüz olduğuna dair bir kanıtın varsa at kabul ediyim.Ayrıca neden sürekli Thanos'u alçaltma gayretindesin. Süperman Thanos'u alır diyorsun featlerini kabul etmiyorsun falan neden karaktere bu kadar nefret besliyorsun anlamadım. Mesela ben Süpo'ya karşı bir antipatim var onun hakkında hiç yorum yapmıyorum.
Sen Thanos sadece zekasıyla ön planda bir karakter diğer güçleri işe yaramaz diyince milletde Thanos'u küçük görmeye başlıyor. Ha milletin Thanos'u zayıf görmesi çokmu önemli bence değil. Başkalarının düşüncelerine lanet olası bilinçaltımın yüzünden gereğinden fazla değer verdiğim ve görüşünün yanlış olduğunu düşündüğüm için kendi görüşümü empoze etmeye çalışıyo gibi durabilirim ama yinede istediğini düşün. Niye bu kadar şey anlattım bilmiyorum.
Gücsüz olduklarının kanıtı mesajımda var.Hikayeyi okursan onlarca thor thanos ve ekibine zarar veremiyor.Ayrıca en yaşlı thora 2 3 balta geliyor ve ölüyor.
Ayrıca thanos en sevdiğim marvel karakterlerinden biridir.Antipatim yok.Fakat olduğundan güçlü gösterilmesini sevmiyorum.Tamam güçlü ve önemli bir karakter ama onu tehlikeli yapan yönü zekası bence.

Ordakiler alternatif evrendeki Thor'lar. Alternatif evrendeki Thor'ların daha güçsüz olduğuna dair bir kanıtın varsa at kabul ediyim.Ayrıca neden sürekli Thanos'u alçaltma gayretindesin. Süperman Thanos'u alır diyorsun featlerini kabul etmiyorsun falan neden karaktere bu kadar nefret besliyorsun anlamadım. Mesela ben Süpo'ya karşı bir antipatim var onun hakkında hiç yorum yapmıyorum.Sen Thanos sadece zekasıyla ön planda bir karakter diğer güçleri işe yaramaz diyince milletde Thanos'u küçük görmeye başlıyor. Ha milletin Thanos'u zayıf görmesi çokmu önemli bence değil. Başkalarının düşüncelerine lanet olası bilinçaltımın yüzünden gereğinden fazla değer verdiğim ve görüşünün yanlış olduğunu düşündüğüm için kendi görüşümü empoze etmeye çalışıyo gibi durabilirim ama yinede istediğini düşün. Niye bu kadar şey anlattım bilmiyorum.
Gücsüz olduklarının kanıtı mesajımda var.Hikayeyi okursan onlarca thor thanos ve ekibine zarar veremiyor.Ayrıca en yaşlı thora 2 3 balta geliyor ve ölüyor.Ayrıca thanos en sevdiğim marvel karakterlerinden biridir.Antipatim yok.Fakat olduğundan güçlü gösterilmesini sevmiyorum.Tamam güçlü ve önemli bir karakter ama onu tehlikeli yapan yönü zekası bence.
Bu kanıt değil bence.

Olduğundan güçlü bir kere gösterilsin iki kere gösterilsin. Üç beş kötü feati var diye onlarca "onun seviyesini belirleyen" feati yokmu sayalım.

Ordaki thorları normal thor kadar güclu gösteren feat var mı?Sanki yıllardir istikrarlı feat gösteren karakterleri low featleriyle değerlendiriyorum.

TEKNOLOJİSİ
Kalkanı güç taşına karşı koyuyor.
4397493-3449935-0%2B(31).jpg
Mjolnir'li warrior madness ve güç taşlı Thor'un saldırısını emen kalkanı.
k4XF2FX.jpg
SS'iin saldırısını emen kalkan.
energy8qa2.jpg
Burda uçuyor. Herhalde uçma özelliği yoktur. Bunuda teknolojidedn saydım.
sMyZiFa.png
Portallar yapıp teleport olabiliyor.
xAuyAUU.png
Kızgın Galactus'un atağını tanklayan kalkan.
zJu3o58.png

Zırhı olmadan kalkan oluşturuyor.
YGNJ2On.png
Uzay tahtıyla ışık hızından hızlı seyehat edebilir ve ışınlanabilir.
VesWqyy.jpg
Zaman makinesi
6OA5DA5.png
Sanctuary denen gemisi
zgphg1s.png
Sanctuary'nin içindeyken ss ve örümceği ışınlıyor.
pdrXcS4.png
Silver Surfer'ı bilinmeyen bir yerden Sanctuary'e ışınlıyor.
wsOjmg1.png
Uzay tahtıyla Adam Warlock'a tek atıyor(muş).
nSINmHq.png
Yarattığı Omega denen zırh yada varlık.
nKejG1j.jpg
Sanctuary'de İron man, Thor ve Captain Mar-vell'e tek atıyor.
e7doejn.png
Reddit'ten çevirmeye çalıştım hatalar için kusura bakmayın.

"Güç Taşına" karşı koymuyor "Güç Taşına sahip Champion'a" karşı koyuyor. Onda da çok koyamıyor hatta Thanos kendi demiş, dağılmaya başladığını hissediyorum diye.

Bana bir şey emiyor gibi gelmedi darmadağan oluyor hatta.

Yine de güzel featler. Ellerine sağlık.

"Güç Taşına" karşı koymuyor "Güç Taşına sahip Champion'a" karşı koyuyor. Onda da çok koyamıyor hatta Thanos kendi demiş, dağılmaya başladığını hissediyorum diye.

Bana bir şey emiyor gibi gelmedi darmadağan oluyor hatta.
Yine de güzel featler. Ellerine sağlık.
Hocam emiyoru lafın gelişi gibi yazdım.