Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Respect Thread Superman’in Dayanıklılık Testi

Superman hangisinde durur ?

• Birinci de ölür

Oy: 0 0.0%
  • İkinci de ölür

• Üçüncü de ölür

Oy: 2 25.0%
  • Dördüncü de ölür

Oy: 1 12.5%
  • Beşinci de ölür

• Altıncı da ölür

Oy: 1 12.5%
  • Yedinci de ölür

• Alayını tanklar gönderin gelsin

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
@Nabu

O zaman ben çıkıp derim God Blast tekler. Ne de olsa Exitar'ın zırhını delmiş diye. Aquaman öreneğin de kendini tuttuğunu söyleyebilirsiniz hocam ne sakıncası var :D

Odin'in atağını tanklayamaması için sebep görmüyorum ben. Zaten bu büyüsel dayanıklılığa giriyor fiziksel değil. Fiziksel olarak o atağı tanklar ama büyüsel olarak ölüm döşeğine gelir bence.

Galactus'un full power blast'ı da toz felan edemez. Kolay mı kara deliklerden çıkan, hücreleri o kadar yoğun olan, atomları birbirlerine bağlı adamı toz etmek ?

Neyse hocam sizce Galactus'un full power blast'ını tanklayabilir mi (Orta toklukta olacak. Ve ultimate nullifer yok. Sanırım böyle multi galaktik oluyordu )

@father
Galactus'a fiziksel hasar verecek kahraman yok galactus ss ile resmen oynuyodu
Hayır.
5188133-0809461403-51855.jpg

Galactus >>>>>> ds.Öyle olsa ds gelirdi teklerdi ne
Hayır DS evrensel. Galactus orta toklukta felan ise DS >> Galactus. :D

@Noralyma
Galactus fiziksel gücü ile thanosu öldürüyordu full cosmic gücü ile süpermani toz edebilir :D

Ds ile karşılaştırıyosan galactusu Galactus vs Tyrant vs Darkseid okuyabilirsin hocam.Sen de vardın ama unutmuş olabilirsin :D

Bir de galactusun en low anındaki resmini atmışsın olmamış :(

@father

E fiziksel hasar verilebiliyor hocam :D Ben onu anlatmaya çalıştım.

---
Galactus fiziksel gücü ile thanosu öldürüyordu full cosmic gücü ile süpermani toz edebilir
Full cosmic blast ile edemez. Zaten Thanos > Superman diye bir şey yok dayanıklılık konusunda :D

Öyle değişik featleri var ki Superman'ın :D

Okumama gerek yok hocam hatırlıyorum ama Galactus orta toklukta ultimate nullifer felan yoksa multi galaktik diye biliyorum. DS evrensel. :D

@Ascalon Darkseid'in evrensel olduğunu düşünmüyor tabi :D

@Noralyma
Ben de sana ss ile galactusun kapışmasını atarım ondan sonra kabul etmezsin :D

Thanos = süperman desek dayanıklıkta galactus cosmic gücü bırak fiziksel gücü ile thanosu öldürüyordu yani full cosmic saldırısı ile de toz edebilir.

Ds ana avatar evrensel değil diye biliyorum :)

Aquaman öreneğin de kendini tuttuğunu söyleyebilirsiniz hocam ne sakıncası var
Saldırmıyor ki kendisini tutsun ? Aquaman eli kırılmasın diye darbeyi yedi desek o zaman niye gözleri kapanıyor ?

Ha bu gerçekçi demiyorum, bu karakter dışı ancak çoklu evrensel güç ya da dayanıklılık da öyle.

Zaten bu büyüsel dayanıklılığa giriyor fiziksel değil. Fiziksel olarak o atağı tanklar ama büyüsel olarak ölüm döşeğine gelir bence.
Atak kendinden büyülü zaten bunun matematiğine girmek gereksiz.

Galactus'un full power blast'ı da toz felan edemez.
Tam gücünde olmayan Galactus'un hemen hemen tüm büyük dövüşlerinde Galaksilerin yok olduğu söylenir.

Mephisto ile kendi diyarında dövüştüğünde böyle oldu.
Full Power Tyrant ile dövüştüğünde böyle oldu.
Çoklu Galaksi denen Odin'i defalarca dövdü gene aynı kapıya çıkıyor.

Geçtim evrensel tehdit oluşunu adam istikrarlı bir şekilde orta halli güç seviyesinde bile çoklu-galaksi seviye bir adam. Ve adam direkt olarak galaksileri yok etmek istediği için etmiyor adam savaşırken çıkan yıkım sonucu galaksiler yok oluyor yani bir barda dövüşen iki adam için masa sandalye ne ise adam için "galaksi" o kadar önemsiz demek ki.

Superman'in böyle dövüştüğünde, rastlantısal olarak galaksileri tuz buz eden bir dövüş feati yok.

Superman'in bırak Galaksiyi, Güneş Sistemi yok etmesi için bile gücünü bu işe odaklaması gerekir. Rastlantısal bir biçimde güneş sistemi yok edemez.

Hal bu olunca iki karakter arasında ciddi bir fark var.

Bir adam yarı aç/tok halinde bile "rastlantısal" bir biçimde birden çok "galaksi" yok edebiliyorsa

Tam gücündeki haliyle tüm gücünü "planlı" bir şekilde tek bir hedefe yöneltirse ne olur ?? Güneş banyosu, mavi güneş radyasyonu, güç yüzüğü vs vs gibi bir ekstra durum söz konusu değilse modern çağ superman'i bu atakla ölür. Atomlarına ayrılmasa bile gider yani.

New 52 Superman'in ölümü de bunun gibi bir şeyden olmuştu.

Superman'in ilk defa ölüme yaklaştığı Doomsday olayı desen zaten Superman'in diğer dayanıklılık gösterimlerinin çok çok çok altında bir olay aslında bu açıdan kötü bir eser. Ama millet bunu sana karşı kullanır rahatça.

Nitekim, karaktere bir sınır vermen lazım. Adamı öldürmek için illa Lucifer falan olmaya gerek kalmamalı yani.

@father
Thanos = süperman desek dayanıklıkta galactus cosmic gücü bırak fiziksel gücü ile thanosu öldürüyordu yani full cosmic saldırısı ile de toz edebilir.
Ben eşit olduğunu da düşünmüyorum :D

Full cosmic saldırısı ile toz edemez. Zaten onu atomlarına ayırmak çok büyük sıkıntı :D

Bayağı büyük bir saldırı gerekiyor.
Ds ana avatar evrensel değil diye biliyorum
Ben evrensel diye biliyorum :D

@Nabu

İnsanların yanında ağır eziyorsun beni bak yapma şöyle işler özelden yaz :D :p

@Noralyma
Sen 2 gün önce eşit dedin hocam yapmayın :D

Nabu çok güzel açıklamış yukarda

Avatar hakkında pek bir şey bilmiyorum nedesem yalan olur :D

@Nabu
Hocam dh de noralyma süpermanin dayanıklığını galactus ile bir tutuyor :D Aralarında fark ne kadar hocam veya yakınlar mı ?

@father

Hayır bir tutmadım. Yani Superman daha az yara alır ama Galactus daha rahat tanklar onu demek istedim orda :D

Tabi multiversal bir atak yerlerse Superman ölür Galactus kalır. Ne demek istediğimi anlatabildim sanırım :D
Yahu yabancı yok ya Zaten forumda konuşan 5-6 kişiyiz.

Ayrıca seni ezecek, utandıracak bir şey demedim canım Estağfurullah.
:devilparrot:

@Noralyma
Hayatta kalma olarak diyorsan Galactus daha büyük ataklar tanklar.

Ama mesela ikiside galaktik bir atak yedi Superman daha az hasar görür.

Böyle demiştin hocam :D

@father

Aynen ondan bahsediyorum. Yani Superman'ın zarar görmemezlik özelliği daha üstündür bence. Ama tanklama konusuna gelince Galactus Superamn'den daha büyük ataklar tanklar.

@Noralyma
Ss zarar görmemezlikte filan süperman ile hemen hemen eşitler yani ss galactusun elçisi olduğuna göre galactusun zarar görmemezliği daha yüksek olması lazım :D

universal dayanıklılık feati var diyorum, multiversal dayanıklılık feati var diyorum tek dediği şey başka bir yerde bunları söylersen gülerler ..
Tamam var ancak bu dayanıklılık Superman için istikrar arz eden bir durum değil. Yoksa adam kendi ölümünü öldürdü. Dominus'un multiverse içerisine döşediği onlarca kabus tuzağını kıra kıra zaman-mekan düzlemini bükerek geldi adama yumruk attı. God Brainiac'a bir vurdu çoklu evrendeki tüm Brainaclar hissetti.
Evrenin sonunu getiren big bang üzerine çöktü adamın. Sonunda çıkan mega kara delikten sağ çıktı. Vs vs ancak bunlar ekstrem şeyler. Millet de o zaman sana der ki "Madem Superman hep bu kadar güçlü ve dayanıklı nasıl Aquaman bir yumruk atınca 100 metre geriye uçuyor ?" Ve sen buna mantıklı bir cevap veremezsin.

O yüzden karakteri bir aralıkta, bir ortalama da tutman gerek.

Superman kendi sınıfından aşağıdaki(çok aşağı değil tabi) kişiler tarafından tehdit edilebilen ancak kendi sınıfının yukarısındakileri de tehdit edebilen. Geniş spectruma sahip bir kahraman ve gücünü rakibinin gücüne göre ayarlıyor diyebiliriz. Fakat sen direkt ktiabın ortasından konuşur gibi

"Superman de multiversal dayanıklılık var." diye çıkarsan adam tabiki de buna güler.

Denge şart.
Aquaman öreneğin de kendini tuttuğunu söyleyebilirsiniz hocam ne sakıncası var
Saldırmıyor ki kendisini tutsun ? Aquaman eli kırılmasın diye darbeyi yedi desek o zaman niye gözleri kapanıyor ?
Ha bu gerçekçi demiyorum, bu karakter dışı ancak çoklu evrensel güç ya da dayanıklılık da öyle.

Zaten bu büyüsel dayanıklılığa giriyor fiziksel değil. Fiziksel olarak o atağı tanklar ama büyüsel olarak ölüm döşeğine gelir bence.
Atak kendinden büyülü zaten bunun matematiğine girmek gereksiz.

Galactus'un full power blast'ı da toz felan edemez.
Tam gücünde olmayan Galactus'un hemen hemen tüm büyük dövüşlerinde Galaksilerin yok olduğu söylenir.
Mephisto ile kendi diyarında dövüştüğünde böyle oldu.
Full Power Tyrant ile dövüştüğünde böyle oldu.
Çoklu Galaksi denen Odin'i defalarca dövdü gene aynı kapıya çıkıyor.

Geçtim evrensel tehdit oluşunu adam istikrarlı bir şekilde orta halli güç seviyesinde bile çoklu-galaksi seviye bir adam. Ve adam direkt olarak galaksileri yok etmek istediği için etmiyor adam savaşırken çıkan yıkım sonucu galaksiler yok oluyor yani bir barda dövüşen iki adam için masa sandalye ne ise adam için "galaksi" o kadar önemsiz demek ki.

Superman'in böyle dövüştüğünde, rastlantısal olarak galaksileri tuz buz eden bir dövüş feati yok.

Superman'in bırak Galaksiyi, Güneş Sistemi yok etmesi için bile gücünü bu işe odaklaması gerekir. Rastlantısal bir biçimde güneş sistemi yok edemez.

Hal bu olunca iki karakter arasında ciddi bir fark var.

Bir adam yarı aç/tok halinde bile "rastlantısal" bir biçimde birden çok "galaksi" yok edebiliyorsa

Tam gücündeki haliyle tüm gücünü "planlı" bir şekilde tek bir hedefe yöneltirse ne olur ?? Güneş banyosu, mavi güneş radyasyonu, güç yüzüğü vs vs gibi bir ekstra durum söz konusu değilse modern çağ superman'i bu atakla ölür. Atomlarına ayrılmasa bile gider yani.

New 52 Superman'in ölümü de bunun gibi bir şeyden olmuştu.

Superman'in ilk defa ölüme yaklaştığı Doomsday olayı desen zaten Superman'in diğer dayanıklılık gösterimlerinin çok çok çok altında bir olay aslında bu açıdan kötü bir eser. Ama millet bunu sana karşı kullanır rahatça.

Nitekim, karaktere bir sınır vermen lazım. Adamı öldürmek için illa Lucifer falan olmaya gerek kalmamalı yani.
Hocam seni öpmek istiyorum:D ben anlatamadım bilgim yetmiyor.

Black Bolt'un max çığlığı diyorum. Tabi ben biraz Black Bolt fanıyım ama bunu yapabilir gibi geliyor. Bir ara belki Black Bolt respect thread'i hazırlarım.

@Ascalon

Farkettim BB fanlığını :D

Bende ki Superman fanlığını görmüşsünüzdür :D

Gerçi kör biri bile benim supe fanlığımı görür

Bende Flash seviyorum ama fanı değilim her karakteri seviyorum. Marvelda Thor, Adam Warlock, DC’de Batman Superman ve GL favorilerim. Bayağıdır ÇR okumuyorum tekrar sıfırdan başlayabileceğim düzgün bir yer var mı?